Tamsin Greenway på hvorfor kvinner skal spille sport i sommer

Innholdsfortegnelse:

Tamsin Greenway på hvorfor kvinner skal spille sport i sommer - øVELSER 2023
Tamsin Greenway på hvorfor kvinner skal spille sport i sommer - øVELSER 2023
Anonim

Det er ingen type trening som fungerer for alle, så det begrenser aktivitetene du er utsatt for, bare gjør det mindre sannsynlig at du finner den du virkelig elsker og vil gjøre hver dag. Likevel, etter skolen eller universitetet, begrenser mange mennesker sin syn på trening til en rekke alternativer som å gå på treningsstudio, løp eller svømme. Alle gode muligheter, men nesten ikke hele sportshistorien, og hvis ingen av dem kittles i fancy, er det på tide å komme seg ut og finne noe som gjør. Og den gode nyheten er at du kan starte prosessen bare ved å se på sport hvis du vil.

Sky Sports har samarbeidet med Women's Sports Trust på #ShowUp-kampanjen for å oppmuntre alle til å delta i live kvinners sport og se på TV-en, så vel som - viktigst - å få kvinner til å prøve en ny sport eller gi en bortkjørt kjærlighet en sekund sjanse. Vi snakket med Wasps nettballspiller / trener og Sky Pundit Tamsin Greenway om fordelene med å spille sport og hvordan folk kan bli involvert.

Hvorfor spiller idrett en god måte å få passe på?

Det er en fin måte å unngå monotoni på treningsstudioet. Med lagsporter er du omgitt av andre mennesker og det tar tankene dine av ting. Jeg vet når jeg spiller netball, kaster en ball rundt, er sammen med vennene mine, jeg synes det er en veldig enkel måte å holde seg i form og frisk.

Treningsstudioet kan være ganske obsessivt. Det handler om å jobbe med dette, eller jobbe med det, eller få kroppen til å forme det. Den gode tingen om sport er det blir en vane. Når du har funnet det du er lidenskapelig om, er du hekta for livet. Jeg vet når jeg prøver den siste klassen eller noe det vil vare i seks til åtte uker, og så stopper jeg. Når du er forlovet med en sport, ser du ut til å være engasjert i det for livet. Vi har sett det med programmer vi gjør for netball hvor vi har 60- eller 70-årige kvinner fortsatt spiller og nyter det, holder seg i form og sunn med andre.

Hvordan overvinne du nervene for å prøve en sport for første gang foran andre?

Det handler bare om å være modig. Du spiller sport gjennom skolen og det vi finner, spesielt med kvinner, er at når du slipper ut, er det vanskelig å komme tilbake. Det som er bra er at det nå er så mange tiltak på tvers av alle idrettene som er laget for å få folk til å spille igjen. Hvis du bare kan være modig nok til å gå til den første økten - kanskje ta en venn - du vil bli overrasket. Og alle har vært i den posisjonen før og det er nivåer der ute for alle. Det handler bare om å ta det første skrittet for å finne noe og gi det en tur.

Kan flere gjøres på skolen for å engasjere barn med sport?

Det er mange flere måter å engasjere barn på skolen, enten det er lokale klubber som blir involvert eller foreldre. Vi har et stort ansvar også, ikke bare å sette det på skolen! Jeg hadde virkelig aktive foreldre - vi syklet alltid på helgen, eller spilte en ny sport, eller svømte. Men det er alderen hvor det starter - hvis du får en lidenskap for noe du elsker tidlig, vil du fortsette det selv om livet.

Hvordan vil du anbefale folk bli involvert i netball?

Netball spilles fortsatt i skoler over hele landet. Deltakelse nivåer er store og det er mange klubber. En av de store delene av denne #ShowUp-kampanjen er at sportene er der ute, det tar bare litt Googling, og plutselig finner du den informasjonen du trenger. Så handler det om å ta det første skrittet, selv om det bare skal se et spill. Finn deretter din lokale klubb, og det starter reisen innen sport som varer.

Hvorfor ser sporten et godt første skritt?

Vi har 100 000 kvinner som spiller netball hver eneste uke. Hvis vi øker andelen av de spillerne som også ser på det og tar barna til å se det, vil kvinnesport blomstre. Vi har øyeblikk når det er, som Commonwealth Games-finalen [der England slo Australia for å vinne gull], eller hockey-vinneren i OL og OL i 2012, og det handler om å fortsette det. Det starter med at folk ser på, setter den på tellyen. Det begynner å bli en lidenskap, og så finner du mer om sporten, mer om stjernene og mer om de lokale mulighetene.

Sky Sports og Women's Sports Trust har samarbeidet med å oppmuntre alle til å dykke opp og støtte kvinner i sport ved å se på, delta eller spille i sommer. Bli en del av kampanjen ved å dele dine erfaringer med kvinners sport på sosial bruk ved hjelp av #ShowUp

Populært emne