Tamara Ecclestone har hennes baby - og kunngjør det på Instagram

Innhold

Socialite Tamara sendte et glimtbilde av henne og nyfødte datteren Sophia i går for å kunngjøre sin ankomst

Formel 1-arvinger Tamara Eccleston, 29, tok til Instagram for å dele nyheten om datterenes fødsel og sa: "Velkommen til verden Sophia, vår vakre babypike, født i går 6 lb 9oz. Tøffeste dagen i våre liv, følte aldri kjærlighet som dette. X.'I det utrolig glimrende bildet er Tamara vist å ha noen hud-til-hud koser med baby Sophia.

Hun skrev også et familiebilde som inkluderte mannen, tidligere aksjemegler Jay Rutland, fra det som synes å være deres sykehusrom, selv om hun klart har gjort sitt ytterste for å få rommet til å virke som hjemme, med rosa silke pute dekker, friske blomster og en Diptyque stearinlys.

Tamara er en fan av alle ting rosa - snakker til HALLO! blad om hennes siste baby shower, sa hun, "Det var alt rosa og helt perfekt. Det var rosa og hvite sofaer, en barman blander spesielle rosa cocktailer, en fire-tier kake og bilder av meg som en baby. 'Med sosiale medier som spiller en enorm rolle i måten graviditeter og fødsler blir annonsert, blir flere og flere mennesker kreative med hvordan de deler sine nyheter, og kjendiser kommer inn på handlingen. Sangeren Rachel Stevens kunngjorde graviditeten ved å legge ut bilder av familieens trenere lined up på rad sammen med fødselsårene, med en spesiell plass på slutten for deres nye ankomst.Mens sangerinnen Kevin Jonas fra Jonas Brothers tweeted under konen Daniens arbeidskraft og deretter postet en kunstig nærbilde av henne og datteren Alena Rose for å kunngjøre sin ankomst.Hvordan annonserte du først babyens ankomst? Gi oss beskjed i avstemningen nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar