16 spørsmål for å snakke om ekteskap egentlig lett

Å snakke om ekteskap kan være skummelt, men vil ikke ødelegge den berømte kamelens tilbake hvis du nærmer deg det riktig. Her er 16 ekteskapsspørsmål å stille.

Det er umulig å fastslå nøyaktig prosentandel av ekteskap som slutter i skilsmisse, men generell konsensus har nummeret som svinger rundt 50%. Det er ganske skummelt, og ikke noe for å få et blikk øye mot.

Ifølge Utah Skilsmisse Orientering, "De vanligste årsakene folk gir for skilsmisse er mangel på forpliktelse, for mye hevder, utroskap, gift med for unge, urealistiske forventninger, mangel på likestilling i forholdet, mangel på forberedelse til ekteskap og misbruk .â € Â

Så, hvor nøyaktig kan du holde deg fra å straffe inn i den triste halvdelen av ekteskapsskalaen og holde deg på den lykkelige siden? Jeg antar at hvis jeg hadde svaret, ville jeg være rik nå. Imidlertid kan jeg fortelle deg at du diskuterer bestemte ting før du knytter knuten, vil gi deg et forsprang i å holde ekteskapet ditt sammen. Å gjøre det vil i det minste adressere til â € œtoo mye argumenterende, urealistiske forventninger, og mangel på forberedelse til ekteskapâ € Â problemer nevnt ovenfor. [Les: Hva er den riktige alderen for å bli gift?]

Riktig forberedelse â € "snakker om ekteskap

Det er alltid bedre å være trygg enn unnskyld, så her er 16 realistiske ting å spørre om ekteskap uten å skremme din snart-til-ekte ektefelle.

# 1 Vil vi ha barn? Du kan kanskje vite hva du vil, men vet du hva partneren din virkelig ønsker? Hvis du deler motstridende syn på dette, må du utbedre det før du knytter knuten. Du ønsker ikke å signere skilsmisse papirer år nedover veien, bare fordi du ikke snakket om å ha små minions. [Les: 11 måter å vite om begge eller du er klar til å ha barn]

# 2 Skal vi trene en felles religion eller trossystem? For eksempel, i Malaysia sier loven at hvis du gifter deg med en muslim, må du konvertere. Ikke bare det, men barna dine må bli reist muslimske. Dette er urettferdig, da det ikke gir noen valg i saken, men hvis du bor et sted som gir deg den luksus du skal velge, må du diskutere det før du blir gift. Like seriøst som temaet religion er, kan du alltid nærme det på en lyshjertet måte.

# 3 Skal vi ha et bryllup? Du vil bli overrasket over hvor mange mennesker der ute som ikke vil være vert for en bryllupsseremoni. Å bruke alle pengene på en en-dagers begivenhet er ikke så tiltalende som det en gang var. For eksempel har min fiancé og jeg besluttet å elope og bruke tusenvis av dollar vi er bundet til å spare på en forskuddsbetaling for et hus. [Les: Hvordan å elope og likevel ha det perfekte eventyrbrettet du har drømt om]

# 4 Hvis vi gjør det, skal det være stort eller lite? Hvis du er ulikt meg og ønsker en seremoni, snakk med partneren din om du vil være vert for noe lite og intimt eller stort og prangende. Å vite at du er på samme side, vil spare deg for mye trøbbel i nær fremtid, pluss det gir deg muligheten til å trene pengerssituasjonen.

# 5 Er vi økonomisk sikre? Å snakke om penger er ikke hyggelig, spesielt hvis du ikke har mye å gå rundt. Sett deg ned og diskutere med partneren din hvis du er økonomisk stabil nok til å knytte knuten. Det er ikke fornuftig hvis du både drikker i lån eller, verre enn det, arbeidsledig. [Les: Den lette 20-noeens veiledning for å spare penger uten problemer]

# 6 Skal vi åpne en felles konto? Jeg kjenner noen par som har vært gift i årevis, men ser ikke behovet for å åpne en felles konto. På den annen side kjenner jeg også par som sverger ved fellesregnskap. Å håndtere penger er et personlig og subjektivt problem, og noe som bare du og partneren din kan bestemme seg for.

# 7 Hvor vil vi ende opp? Dette er et morsomt spørsmål og en som gir deg innsikt i partnerens mål. Fra Casablanca til Capetown er verden et stort sted, og hvis du er begge wanderlusters som elsker den nomadiske livsstilen, er det viktig å finne ut hvor du vil ende opp.

# 8 Er du villig til å flytte? Mange par diskuterer ikke dette før de faktisk står overfor problemet. Til tross for hvor stabil jobbene dine er, kan det komme en dag når du må flytte for å fremme din karriere. Finn ut om du er villig til å flytte til hverandre, eller hvis du foretrekker å investere i et langdistansforhold.

# 9 Hvilken slags hjem skal vi bo i? Townhouse? Condo? Trehytte? Bestem hva slags hjem du ser deg selv i, og du vil kunne begynne å jobbe mot det målet.

# 10 Hvem gjør det hjemme? Tider har endret seg. Vi lever ikke lenger i en tid der kvinner forventes å gjøre alt matlaging og rengjøring. Å dele oppgaver er nå normen, og det er tilrådelig at du legger ut en generell oversikt over hvem som skal gjøre hva. Hadde du rengjøring på badet? Overbevis partneren din for å ta vare på det mens du er ansvarlig for matlagingen. [Les: 20 viktige ting du må gjøre selv før du vurderer ekteskap]

# 11 Kjærlighet er ikke nok. Hva trenger vi å jobbe med? Det er ingen hemmelighet at kjærlighet er ikke nok til å holde et forhold levende. Jo før du gjenkjenner dette, jo mer sannsynlig er det ekteskapet ditt vil vare. Finn ut hva du trenger å jobbe med.Enten det spiser opp sexet, eller er mer tålmodig, gå inn i ekteskapet ditt og vite at det er en livstidsforpliktelse som tar hardt arbeid.

# 12 Er du sikker på at du vil bli hos meg? Chat med partneren din om mulige scenarier som kan komme til å utfordre ekteskapet ditt. Vil din kjære holde fast hvis du blir syk? Hva med konkurs? Utroskap? Det er ikke nødvendig å bli for dypt inn i denne morbid samtalen, men det er alltid godt å vite hvor du begge står på visse problemer.

# 13 Kan vi være enige om å være lojale for alltid? Mange antar at det er lett å være lojal i et ekteskap, men hva med 5 år, 10 år eller 20 år? Vil ting fortsatt forbli det samme når tid og alder tar sin toll på deg - innvendig og utvendig? Fristelser vil komme sammen, og det er opp til deg å si nei. Gjør et løfte til hverandre og hold deg til det. [Les: 10 latterlige myter folk tror sterkt på ekteskap]

# 14 Vil vi alltid komme først? Vær sikker på at du er på samme side når det kommer til det som kommer først. I tilfelle du lurte på, bør forholdet ditt trompet alt og alt annet. Din jobb, penger og andre eksterne problemer bør ikke konkurrere med kjærligheten i livet ditt. Mange vil si at du burde sette deg selv først, men på slutten av dagen, når du bestemmer deg for å gifte deg med noen, bør det alltid være WE og ikke ME.

# 15 Hva er du ikke villig til å gi opp, og kan jeg leve med det? Før du går ned midtgangen, snakk om hva dere begge er eller ikke er villige til å gi opp. Hater hans hamstendenser? Forfalske hennes porselen dukke samling? Diskuter hva som skal bli og gå før du flytter sammen. [Les: 25 forholdsregler du må følge for et vellykket forhold]

# 16 Er vi virkelig klare? Endelig diskutere om du er virkelig klar til å knytte knuten. Det er ikke noe galt med å opprettholde et langt engasjement. Min forlovede og jeg har vært engasjert i over et og et halvt år, og vi elsker det. Selv om vi må takle det sporadiske spørsmålet fra nysgjerrige venner og slektninger, er vi helt komfortable med å ta vår tid. Du har luksusen til å designe ditt eget forhold, så dra full nytte av det.

Bare ta steget når du er helt klar. Ikke la noen presse deg inn i å gjøre noe du ikke er klar for. Hvis partneren din ikke er klar, vent det ut. Hvis du ikke er klar, vennligst forklar partneren din hvorfor du trenger mer tid. Du vil ikke invitere annet enn problemer hvis du skynder deg i ekteskapet.

[Les: 17 ting du må gjøre som en enkelt person før du giftes og bosette]

Ekteskap er en stor avtale, og noe som skal diskuteres grundig. Det er ingen reell måte å knytte disse spørsmålene uten å pådra seg et ubehagelig øyeblikk eller to. Det er imidlertid viktig at du snakker om ekteskap og holder deg til listen over spørsmål og slår dem ut før du går ned midtgangen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar