Ta din baby til en restaurant: Hva du trenger å vite

Master kunsten å besøke en restaurant eller kafé med barnet ditt eller småbarn, slik at du kan nyte din middag, også ...

Lazy lunsjer og sladder med venner over en kaffe er høydepunktet i helgen. Bare fordi du nå kowtow til en rutine eller en liten persons behov, betyr ikke at du fortsatt ikke kan spise ute. Du har nettopp fått smarte på stedene du velger og triksene du bruker for å holde babyen underholdt, slik at du kan ha det gøy også.

Forskning barnevennlige hotspots

Enten du vil ha et sted med et lekeområde eller et personale som er veldig bra med barn, legg ut en samtale på Twitter eller Facebook for spillforslag basert på hva du er ute etter.

Finn ut om babyfasiliteter

Ring restauranten på forhånd for å spørre hva de har for barn, enten det er høye stoler, mini bestikk, et bytteområde eller fargestifter. På den måten kan du bestemme hva du skal ta med, eller om det er lettere å gå et annet sted.

Velg en baby vennlig tid

Tenk på babyens rutine - det er sannsynligvis ikke best å gå til lunsj når han kommer til å bli grizzly. Og sjansen er at barnet ditt ikke vil sitte ved et bord hvis han vanligvis slapper av da. Vurder også hvem som ellers kan være i restauranten på bestemte tider. Sen ettermiddag kan være roligere enn tidlig kveld, for eksempel, slik at andre diners ikke vil være så mye av en bekymring.

Ta litt underholdning

Hvis du er bekymret for at barnet ditt kjører rundt irriterende andre diners, eller babyen din blir grizzly, pakk noen leker eller bøker for å holde dem opptatt. Og kanskje laste ned en ny app på telefonen din - det kan gi deg 15 minutter å komme gjennom burgeren din før det går kaldt.

Ta med snacks

Ja, du går ut for å spise - men det vil ikke skade å ha noen kjeks eller frukt på stå hvis din pjokk sliter med å vente på maten kommer ut av kjøkkenet.

Ta en pause

Barnet ditt gråter og du begynner å bli panikk. Ta et dypt pust og kanskje ta ham ut i noen minutter for å gi deg begge en sjanse til å roe seg bort fra andre mennesker. De vil forstå, men paranoia vil ikke hjelpe din situasjon.

Sett ting i perspektiv

Pasta saus på bordet er ikke en stor avtale. Noen få blikk fra en nærliggende gruppe fordi småbarnet ditt er litt whingey, vil ikke gjøre forskjell for resten av dagen. I stedet for å jobbe deg selv, prøv å le av ting og fortsett med måltidet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar