Ta din kondisjon til nye høyder med denne kondisjonstreningen

Hvis du vil ta din allsidige fitness til nye høyder, så trenger du en stige. En treningsstige, for å være presis, hvor du faller og stigende reps. I denne treningen vil du gjøre en invertert stige, noe som betyr at du faller reps av ett trekk etterfulgt av stigende reps fra en annen.

"Inverterte stiger vil teste deg mentalt så vel som fysisk," sier Olli Foxley i W10 Performance gym. "En øvelse blir lettere som den andre blir vanskeligere."

Hvordan gjøre det

Gjør ti reps av øvelse 1A og en rep av øvelse 1B etterfulgt av en 10 meter bjørnkryp. Deretter gjør ni reps på 1A og to reps på 1B, og fortsetter i det mønsteret til du kommer til en representant på 1A og ti reps på 1B, og fullfører bjørnenes kryp mellom stigen "rungs".

1A Invertert rad på ringer

Hold ringene i hver hånd og plasser kroppen din i en rett linje i en 30-45 ° vinkel mot gulvet med dine hæler på gulvet og armene dine rett. Holde albuene tucked inn i sidene dine, trekk kroppen din opp, så hendene dine bare rører ved brystet. Klem ryggen musklene sammen øverst på farten, og senk under kontroll til starten.

"Den inverterte raden bidrar til å styrke overkroppen og motvirke skyvingen i thrusteren, som kommer neste, sier Foxley.

1B En-arm dumbbell thruster

Hold en dumbbell i skulderhøyde, og knekk ned, hold knærne i tråd med tærne og brystet opp. Derfra, rett opp og, som du gjør, trykk dumbbell direkte overhead. Pause, senk vekten tilbake til starten og gå rett inn i neste rep. Gjør det samme antallet reps hver arm hver sett.

"Enkelthangsvarianten av dumbbell-thrusteren gir mulighet for mer thoraxisk (øvre rygg) rotasjon i en overhead posisjon, noe som gjør den mer skuldervennlig for folk som sliter med skuldermobilitet," sier Foxley.

Se relatert The 10-Minute Ladder Workout som brenner en båtlast av kalorier15-minutters Kettlebell Ladder Workout - Din neste treningsutfordring Hva er Metcon?

1C Bjørnkryp

Gå på alle fire, kryp deretter fremover, flytte en hånd og motsatt fot samtidig for å dekke avstanden.

"Bjørnenes kryp legger til kjerne-, skulderstabilitet og hipstabilitetskomponent til økten, og vil også holde hjertefrekvensen høy," sier Foxley.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar