Ta til vannet Denne Bank Holiday Weekend Med National Go Canoeing Week

Ta til vannet Denne Bank Holiday Weekend Med National Go Canoeing Week - øVELSER 2023
Ta til vannet Denne Bank Holiday Weekend Med National Go Canoeing Week - øVELSER 2023
Anonim

Solfylt vær, en bankferie og starten på National Go Canoeing Week - en sammenblanding av hendelser som viser skjebnen har virkelig smilte på utendørsaktivitetsentusiasten denne helgen. Uansett hva du hadde planlagt i de kommende dagene, ripper de opp på planene - du går på kanopadling.

National Go Canoeing Week starter lørdag 26. mai og løper til søndag 3. juni, med hendelser som padlere av alle standarder kan nyte. Arrangørene av arrangementet har satt et mål på 45.000 miles som de håper å slå ved å telle opp hver tur på vannet tatt i løpet av uken.

Det er flere måter for deg å bli involvert og bidra med dine egne mil til målet, og hvis du allerede er en skarp paddler, er den enkleste måten bare å komme seg ut på vannet og logge hvor langt du går. Hvis du er ny på sporten, vil det imidlertid være starteseminar og guidede turer som tilbys av kanoplubber over hele Storbritannia. Du kan finne en liste over klubber på Go Canoeing-nettsiden, fordelt på område, og hvilke aktiviteter din lokale klubb tilbyr i løpet av uken.

En annen måte å bli involvert i festligheter, er å delta på Paddle In The Park-arrangementet som foregår 2. og 3. juni på Holme Pierrepont National Water Sports Centre i Nottingham. Du kan ta et fartøy ut for en tur på hvite vannbaner i sentrum, delta på workshops, eller prøv en rekke flate (i stedet for raser) vannaktiviteter som stand-up paddleboarding, lat tubing og flod rafting. Det er bare £ 5 for en dagspass for tilgang til enten vannet eller hvite vannaktiviteter, mens et pass for hvite vannverksteder koster 15 kroner.

Hvis du planlegger å padle selv i løpet av uken, bør du vurdere å feire anledningen ved å prøve en ny rute. Det er 140 kanotruter rundt Storbritannia å utforske, og seks utfordringsruter. Sistnevnte er mellom seks og 25 miles lange og stiplede over hele Storbritannia, med 25-mils ruten rundt Loch Awe i Skottland betraktet som mest testing. Du kan finne flere detaljer om utfordringsruter på Go Canoeing nettstedet - bare husk å sørge for at du logger turen din for å bidra til den generelle utfordringen etterpå.

Populært emne