Falt i kjærlighet raskt og hvorfor du trenger å bremse ned

Innholdsfortegnelse:

Falt i kjærlighet raskt og hvorfor du trenger å bremse ned
Falt i kjærlighet raskt og hvorfor du trenger å bremse ned
Anonim

Er det bra å bli forelsket fort? Å bli forelsket raskt med en spesiell person kan virke som en magisk rush, men skal du hoppe i første eller vente til du er sikker på at denne personen er den ene?

Klikk her for å lese introduksjonen på hvor lang tid tar det egentlig å bli forelsket?

Å bli forelsket raskt

Å være forelsket fort er lett, og til tider, selv uunngåelig.

Det er mange som tror de har funnet den bare fordi de første månedene av kjærligheten har vært perfekte.

Men i virkeligheten er de første månedene når vi går tapt i romanskhet, har masse moro, og tilbringer hele tiden vi kan med hverandre.

Faller du raskt i kjærlighet?

De første månedene av ung kjærlighet er lett, men så gradvis forsvinner romantikken. [Les: Kjærlighet ved første øyekast]

Det er folk som bryter opp når de har rammet femmånedersperioden, slik at de kan holde spenningen levende.

For noen er å være i et engasjert forhold kjedelig. Og dette skjer for å være det overordnede perspektivet de fleste har.

Men uansett hvordan forhold end, er det som virkelig betyr noe i kjærlighet, hvordan det begynner, og hvordan du faktisk blir forelsket i noen.

Er du klar til å bli forelsket fort?

Kjærlighet er en kulminasjon av mange ting [Les: Betydning av kjærlighet]. For det første bør dere begge være veldig komfortable med hverandre.

Du bør være komfortabel nok til å avsløre din dumme side og likevel le om det sammen, i stedet for å dekke dine feil eller føle deg flau for det når du er sammen.

Et perfekt forhold er som en fancy skjorte eller en elegant kjole i en swanky butikk. Det kan se pent og perfekt ut i racket, men hvis det ikke ser bra ut på deg eller hvis det ikke er din størrelse så er det ikke noe å kjøpe det, fordi du aldri kommer til å bli glad med det. Så hva gjør man? [Les: Hvordan møtes den rette]

Enkelt, du går videre og ser etter noe som passer deg bedre. Det samme gjelder for å bli forelsket og bli forelsket fort. Du bør kunne kompensere og kompromittere *, men det betyr ikke at du skal bli en dørmatte *, og når du er forelsket, kompromitterer, bryr seg, føler deg bra, er glad, kommer alt dette uten problemer. Fordi kjærlighet er uanstrengt. Det er ikke noe du kan tvinge på noen.

Skal du forelske deg raskt?

Kjærlighet tar tid, og forelsker seg raskt er aldri veien til et langt og lykkelig forhold. Aldri hoppe til konklusjoner når det gjelder kjærlighet. Gransk, analyser, overanalyser hvis du må, men ikke haste det. Hvis noe ikke fungerer, gi det tid. Snakk det med partneren din, fordi kjærlighet er noe som ikke er veldig lett å forstå. Det er uforutsigbart. Og forelskelse raskt kan skyte alle disse detaljene til det er for sent.

Du kan være besatt over noen, men "The One" kan sitte rett ved siden av deg. Aldri gå og se etter kjærlighet og aldri ha overordentlig høye forventninger fra kjærlighet, for hvis det ikke blir riktig, vil du ende opp med skuffelse og nedslående. [Les: Hvorfor faller vi ut av kjærligheten]

Finne din sanne kjærlighet

Personen du er forelsket i, bør være din rock, din sikkerhet og din confidante. Du bør være i stand til å vende seg til din partner når du trenger en skulder. Det er sant at jenter kan vende seg til jentevennene sine når de vil, slik som guttene og deres fyrtid utsteder. Men det er alltid tider når vi trenger den spesielle personen, den vi kaller vår sjelemann. [Les: Hvordan finne din sjelevenner]

Når du føler deg mest lykkelig og trygg med den ene spesielle personen, så er du virkelig forelsket. Det kan ta tid å bli forelsket, men når det skjer, er det ingenting som det. Så ikke bli forelsket fort, selv om du ikke kan hjelpe det. Alt vi trenger er bare litt tålmodighet. Jepp! Tålmodighet og litt utholdenhet vil gjøre kunsten.

Visste du at når du er forelsket, viser den faktisk på utsiden? Du smiler lysere og bredere og huden din lyser! Så hva om det er bare brød og syltetøy og øl til middag under litt blått lys i studioleiligheten eller et rom i den billige siden av byen?

For å dele sann kjærlighet, er det alt du trenger. Det lille stedet har alt og mer enn hva en glitrende restaurant har! God mat, fantastisk atmosfære, romantisk belysning og bønneposer for stoler og personvern! Trenger vi å si mer? Oh, ja, det er veldig økonomisk også!

Ta deg tid til å bli forelsket i stedet for å bli forelsket raskt

Så neste gang du bekjenner til verden at du er i "love", tenk to ganger, tenk tre ganger. Ikke bare haste inn, ta deg tid til å bli forelsket, for nesten hele tiden kjærligheten skjer ikke ved første øyekast, gjør forgjengelighet.

Det tar tid, og det er slik det burde være. Prøv det, test vannet og selv om det ikke føles riktig, ikke gi opp lett fordi jorden har mye vann og det er rikelig med fisk i sjøen. Og et sted der ute, vil det være en fisk som er ment bare for deg. [Les: Hvordan få et perfekt nytt forhold]

Nå blir det forelsket fort, det er ikke alltid en dårlig ting. Men igjen, hvis du har tenkt å tilbringe resten av livet sammen, hvorfor rush det uansett? Ta deg tid og unngå å bli forelsket raskt. I stedet, la din kjærlighet blomstre og fylle livet ditt en dag av gangen.

Populært emne