Ta Toddler Teatime Challenge (Du vil takke oss senere ...)

Hvis bare tanken på å tilbringe en annen middagstid som samler barnet ditt til å spise, bare en munnfullhet, gjør at du ønsker å trekke håret ut, må du gi disse triksene en gå denne tiden.

Dinnertime er ment å være strålende - ikke sant? Det er når du kommer til å fylle på, slappe av og kaste inn et godt måltid med hele familien. Men når du har et barn, kan det være litt mer komplisert. Spesielt når han er en masete eater, bestemmer en vegdodger eller plutselig at tomater / kylling / erter han alltid er elsket, er nå på nivå med tannpudder.

1. Lei en sous-kokk

I stedet for å shooing din tot ut av kjøkkenet, oppfordrer han til å bli involvert i hele middagen prosessen kan gjøre ham mer sannsynlig å spise den. I tillegg til å lage sammen er det en flott tid for en-til-en-binding. Du kan også sette din tot med oppgaven med å sette bordet.

2. Unngå bestikkelse

Coaxing og bribing din pjokk med tegneserier eller sjokolade så han bare spiser litt mer kan virke som ditt eneste alternativ, men det er ikke den beste tilnærmingen.

"Unngå å lage måltidstider", "forklarer Charlotte Stirling Reed, barnevernist og grunnlegger av SR Nutrition. 'Hvis barnet ditt ikke spiser etter en rimelig tid, ta bare platen unna uten oppstyr og gi den igjen senere hvis de sier at de er sultne - prøv å ikke gjøre måltidene bli et slag.'

Rist opp ting og server middag på en annen måte

3. Arbeid den appetitten

Hvis det kommer til å være en annen time eller så til middagen er klar og sønnen din allerede klager, er han sulten, motstå fristelsen til å placere ham med en matbit eller et glass melk. Begge vil fylle ham opp, noe som betyr at han ikke vil spise middagen når den er klar. I stedet, distrahere ham fra hans sultpenger ved å involvere ham i matlagingen eller få noen andre til å spille et langt mer interessant spill.

4. Under-middag spill

Rist opp ting og server middag på en annen måte. "Sett sammen en innendørs piknik / buffémat," forklarer Charlotte. 'Bruk en fargerik duk og kopper for å gjøre det mer interessant for barnet ditt.' Til og med benytte hjelpen til barnas favorittlegetøy som spesielle middagsgjester. Du vil snart komme over forlegenhet med å tilby Ted et annet stykke brokkoli når barnet ditt begynner å spotte seg selv.

5. Vær den beste middagskammeraten

Tenk deg at du lager mat til din beste venn (som på en måte du er) og nyt middagen med din tot.- Mange smiler og oppmuntring fungerer mye bedre enn du blir stresset, sier Charlotte. 'Dette vil gni av på barnet ditt, så prøv å være rolig og bare forsiktig oppmuntre ham med smil og ros.'

Rustle opp et småbarnsvennlig måltid som du vil begge nyte

6. Slå av TVen

Fjerning av distraksjoner som fjernsyn og etterbehandling spill før middag, vil hjelpe barnet ditt å fokusere på å spise middag, i stedet for å kjøre tilbake til det han gjorde før.

7. Gjør en anledning til det

Selv om du ikke pleier å prøve å spise med barnet ditt i kveld. - Det er et stort behov for rollemodellering fra foreldre, sier Charlotte. 'Dette skyldes at barn sannsynligvis vil kopiere sine foreldre.'Rustle opp et småbarnsvennlig måltid som du vil begge nyte. Trenger du oppskriftsideer? Ta en titt på vår oppskriftsseksjon for måltider som er tilpassbare slik at de er perfekte for hele familien.

8. Ditch skylden

Sist men ikke minst, prøv å ikke føle deg skyldig hvis middag ikke går til plan i kveld. Det er alltid i morgen å prøve det igjen. Og i mellomtiden skrive ned alle matene som barnet ditt spiser, heller enn det han ikke gjør. Å gjøre dette vil hjelpe deg med å innse akkurat hva en god jobb du gjør. Prøv disse tipsene i kveld og la oss få vite hvordan det går i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar