Ta stresset fra å kjøre med ditt nyfødte

Enten det er turen hjem fra sykehuset eller et raskt besøk til byen, gjør den første bilturen med barnet ditt stressfritt med våre ekspert tips

Sikkerhet først

En av de viktigste tingene når du velger bilsete er å søke råd fra en anerkjent butikk og spørre dem hvordan du skal passe den.

Bilseter varierer med babyens vekt og alder, og det er spesifikke for nyfødte, sier barnehageekspert Rachel Waddilove. 'Før du bruker den, trene du på den i bilen din.'

Barnas sete skal være bakovervendt i denne alderen og, etter lov, i baksetet, så det er ikke foran en airbag.

«Fest et speil til baksetet som vender mot babyen din, så du kan se henne i speilet ditt,» sier Rachel.

Velg din timing

Hvis babyen din er komfortabel, vil en biltur være mye mindre stressende for dere begge. "Fôr og skift henne rett før du går ut," sier Rachel.

«Dette betyr at hun sannsynligvis sovner, i stedet for å være rastløs eller gråte, noe som kan være veldig distraherende for deg. '

Vær klar for alt

Jo mer forberedt du er, desto lettere blir reisen din, så la det være mye tid for deg og din baby å bli klar.

Vær forberedt og pakk noen få bleier, flasker og andre nødvendigheter enn du tror du trenger hvis du er ute lenger enn forventet eller planene dine endres.

Kle deg riktig

Din baby vil bli varm i bilen, så prøv å ikke overdress henne.

Bare kle henne i hva hun ville ha på seg innendørs

Bare legg henne inn i hva hun vil ha på innendørs, kanskje en vest, en babygro og kanskje en kjole når den er kaldere - det er ikke behov for hansker eller en lue.

Det er fint å ha oppvarming eller air condition på som du normalt ville også.

Hold det enkelt

Mens litt eldre babyer vil ha leketøy eller litt musikk for å holde dem opptatt, trenger ikke det nyfødte det i de første månedene.

Det er sjansen for at hun vil sove mesteparten av stasjonen uansett, ettersom babyer bosetter seg lett i en bil på grunn av bevegelsen, sier Rachel.

Hvis hun gråter ...

Bare vær fokusert på å kjøre trygt. «Det er alltid vanskelig å høre babyen din gråter, men det er nok bare fordi hun er sulten eller litt rastløs i bilseteret,» sier Rachel.

«Ikke bli panikk - finn et sted trygt å stoppe, så gjør det du trenger å gjøre for å berolige henne.» Det blir mer effektivt og mye tryggere og prøver å berolige henne mens du er på farten.

Ta pauser

For lenge i et bilsete er ikke bra for babyens rygg, så gjør regelmessige stopp på en lang reise.

"Hvis du reiser langt, prøv å ta en pause hver annen time," sier Rachel. 'Bruk den til å mate eller forandre henne, og å hvile.'

Ta vare på deg selv

Som den som er i førersetet, er det viktig for deg å være i en god sjelefred, så vel som din baby.

Sett på favorittmusikken din, vær rolig og konsentrere deg om å komme fra A til B.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar