Ta den taktiske styrkeutfordringen

Innhold

Løs basert på opptakskravene til de sovjetiske spesialstyrker, er Tactical Strength Challenge (TSC) en en-dagers, tre-hendelsestest av styrke og kardio som du må være i toppform for å gjøre det bra. Utfordring 1markløft TestenDen første heisen er den største. Bare å hente en tung bar av gulvet er en klassisk test av styrke og en flott allsidig muskelbygger. Det fungerer også ditt grep, kjerne, ben og nedre rygg.

Hvordan gjøre det Legg opp baren og løft den - ingen stropper tillatt. Av sikkerhetsgrunner teller bare forsøk hvis stangen beveger seg oppover i en kontinuerlig bevegelse. I konkurranse får du bare tre forsøk på å finne ditt beste, men i treningsstudioet vil du sannsynligvis bli slitt etter det uansett.

Utfordring 2Pull-up

TestenÅ være heftig kan hjelpe til med dødløft, men det er en ulempe i pull-up testen. Her er målet å være så sterk som mulig ved lavest kroppsvekt.

Hvordan gjøre det Start fra en død henge, håndflatene vender vekk fra deg. Trekk til brystet eller nakken berører stangen, og senk den. Det er en rep. Du kan henge fra baren for å gjenopprette, men så snart du faller av, er testen forbi. Ingen svingende, forresten.

UTFORDRING 3Kettlebell snatch

TestenTSCs endelige utfordring er også den tøffeste. High-rep kettlebell snatches etterspørselsteknikk, styrke og ren vilje - men i motsetning til engasjementet ditt, vil du bygge kraft, eksplosivitet og en misunnelsesverdig seks-pakke. Hvordan gjøre det Du har fem minutter å gjøre så mange kettlebell snatches som mulig. Det betyr at du svinger den fra mellom beina til direkte overhead, står rett opp med armen utelukket. Hvis det berører skulderen eller du bruker fri arm, teller ikke tellingen, men du kan bytte hendene så ofte du vil.

For å finne ut hva poengene dine sier om treningen din, få juni 2013-utgaven av Menns Fitness.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar