Bli med i FA People's Cup, Registrer deg på søndag

Bli med i FA People's Cup, Registrer deg på søndag - øVELSER 2023
Bli med i FA People's Cup, Registrer deg på søndag - øVELSER 2023
Anonim

Hvis du tror at ditt fem-a-side fotarbeid er en kamp for noen amatørspiller i landet, må du registrere deg for en plass i FA People's Cup før fristen for oppføringer. Den 19. februar bør være en umiddelbar bekymring.

Den mest inkluderende turneringen rundt, FA People's Cup er gratis å komme inn og har en rekke kategorier tilgjengelig. Aldersgrupper av begge kjønn starter fra U14 og går opp til veteraner (35+ teller som veteraner, som får mange til å føle seg gamle) og går fotball for 50+. Det er også flere funksjonshemmede kategorier tilgjengelig.

Du trenger ikke engang å overbevise alle vennene dine om å registrere deg med deg - en person kan bli med i turneringen som en ensom ulv og bli tildelt et wildcard-lag. Så hvis du er en solo superstjerne, er dette en utmerket mulighet til å få nye venner med dine ferdigheter - bare sørg for å unngå disse forferdelige fem-en-side forbrytelsene.

For best mulig forståelse på banen, vil det vanlige fem-en-side mannskapet være vanskelig å slå, og med utsikt over FA Cup-finalebilletter til vinnerne, bør du ha lite problemer med å overbevise alle om å slå opp - ulikt normal.

ANBEFALT: Five-A-Side Football Tips

Konkurransen går i tre runder, med den første som foregår i sentre rundt om i landet 24.-26. Februar. Semifinalen er en måned senere, 24.-26. Mars, og vil bli avholdt på seks til åtte steder rundt Storbritannia.

For de som regjerer, vil finalen bli avholdt 30. april og 1. mai, med vinnerne får billetter til FA Cup-finalen der de skal løfte et eget trofé på Wembley.

Forutsatt at du er helt overbevist, gå videre til thefa.com/PeoplesCup for å registrere deg som et lag (minimum 5 og maksimum 7 spillere) eller som person før søndag 19. februar.

ANBEFALT: De beste fem-en-sides fotballsko

Populært emne