Ta en spinnklasse på bussen til jobb

Ta en spinnklasse på bussen til jobb - øVELSER 2023
Ta en spinnklasse på bussen til jobb - øVELSER 2023
Anonim

En av de største hindringene for regelmessig trening kan være mangel på tid, så det har alltid vært fornuftig å prøve å bygge treningen din i pendlingen din ved å sykle eller løpe inn i arbeid.

Imidlertid vil noen mennesker aldri bli overbevist om sjarmen til sykling i London, med de travle gatene i hovedstaden, ikke alltid det mest innbydende stedet for de på to hjul, og å gå inn i arbeid er begrenset til de med enten en kort pendling eller utrolig tempo.

Heldigvis er det nå satt til å være et tredje alternativ. Boutique gym 1Rebel har annonsert Ride2Rebel - en flåte med busser som vil inneholde spinning studioer, slik at du kan gjøre en HIIT klasse på farten, og vil starte senere i år.

ANBEFALT: Chris Hoys grunner til å prøve å spinne

Ideen om å gjøre en stasjonær sykkelklasse når du bare kan sykle kan virke litt rar, men prøv å gjøre en HIIT-trening i en sykelbane - og se hvor langt du kommer uten å krasje i noe eller bli forstyrret av røde lys.

Sammen med nattklubb-belysning, vil bussene ha fargete vinduer for å unngå de forvirrede stjernene av fotgjengere. De vil løpe langs fire populære pendlerruter inn i 1Rebel-studioet nær Liverpool Street hvor ryttere kan dusje før de går på jobb.

Ruter vil starte fra Stratford, Kensington High St, Angel og Clapham Common, med klasser satt til å vare rundt 45 minutter. Det er antagelig ganske avhengig av trafikk, men du må kanskje være forberedt på å snurre i to timer hvis det er veiarbeid.

1Rebel råder folk til å registrere seg for billetter på ride2rebel.london, med Ride2Rebel forventet å starte i høst. Prisene vil være £ 12-15, som er et snip vurderer det er en klasse og en pendling rullet inn i en.

Hvis du vil gjøre deg klar for Ride2Rebel ved å prøve ut 1Rebel's HIIT Ride-klasse uten at pendlingen blir kastet, koster innløsninger £ 20, med rabatter tilgjengelig for bookingklasser i bulk.

1rebel.co.uk

Populært emne