Ta Ta Tretthet, Hei Høy Energi!

Hvis du er en forventningsfull mamma som føler seg mer knackered enn Rihanna etter en all-nighter, er det noen smarte, men åh-så enkle måter å få dine pre-preggers tilbake. Du kan takke oss senere

Gå utenfor

Vitaminer produsert av solstrålene (spesielt vitamin D) kan bidra til å støtte immunforsvaret i svangerskapet. "Få mest mulig ut av dagslyset i minst 20 minutter hver dag - gå en tur eller sitte på en parkbenk i lunsjpause," sier jordmor og graviditet, velværeekspert Zita West. Og mens vi er de første til å innrømme, er Storbritannia ikke akkurat velsignet i solskinnsavdelingen, kan du fortsatt få vitaminer på en overskyet dag - du trenger bare å være ute lenger.

Biter kjeksen

Studier har sammenheng med tretthet med alvorlighetsgraden av morgenkvaliteten din, og det er en enkel løsning som kan fungere. 'Hold et par ingefær kjeks ved sengen din. På den måten, hvis du våkner for å føle deg for syk, kan du sette deg langsomt i magen, sier nutritionist Vicki Edgson.

Ha en massasje

'Dette kan bidra til å lindre ryggsmerter, lindre spenning, fjerne eventuell oppbygging av melkesyre som kan forringe muskuløs funksjon og lindre følelsesmessig stress,' sier Zita. Men det kommer ikke billig så, for et rimelig alternativ, spør din partner å gjøre det. Han trenger ikke å være en ekspert, bare 20 minutter med forsiktig gni skuldrene og nakken skal hjelpe deg med å slappe av og lette spenningen.

DIY Vannterapi

Ikke bare gjør denne toppbehandlingen din energi, det er også strålende for depuffing de nyutviklede cankles. Bare få en bolle med varmt vann og en bolle med kaldt vann. Sett føttene i det varme vannet i et minutt, og bytt til kulden. Gjenta tre ganger.

Flytt mer

'Øvelse bekjemper tretthet på så mange måter,' forteller personlig trener Jane Williams. Er egentlig? "Det forbedrer kroppsholdning, øker sirkulasjonen og øker mengden oksygen som kommer til hjernen din," sier hun. Studier viser at den perfekte (og sikreste) energibehandlingsrecepten under graviditet er å trene på et innsatsnivå som føles rundt seks av 10. For eksempel kan en pasient i sin første trimester nå seks av 10 ved å jogge, noen mindre egnet kan komme dit med jevn gang. Trene ikke mer enn 30 minutter om gangen og drikk mye vann, slik at du ikke blir dehydrert.

Øk sirkulasjonen

Her er en enkel måte å få deg til å gå først. Før du slår på dusjen, gå på jobb med en pensel. Din hud kan være ekstrafølsom, så velg en med myke børster - vi anbefaler Round Body Brush (£ 8, thebodyshop.com). Begynn med å gni føttene dine (hvis du fortsatt kan nå dem!), Flytt forsiktig oppover mot hjertet for å øke sirkulasjonen. Den økte blodstrømmen vil gi deg alvorlig livsopplevelse.

Ha en kuppa

Selv om en daglig kopp kaffe er bra under graviditeten, hvis du er mer av en trippel-skutt macchiato-jente, kan du savne din vanlige hit. Prøv urtete, i stedet. Peppermynte vil oppdatere deg og få deg til å føle deg mye mer våken. For en langsiktig boost, prøv nettle eller fennikel. Disse øker mengden jern du absorberer fra mat.

Prøv Akupunktur

En viktig årsak til svette i tretthet er dårlig søvn - du kan klandre alt som vri seg rundt og prøver å bli komfortabel med en ginorm bump, og så waddling til loo hver halve time. Men studier i Brasil har funnet at akupunktur kan redusere søvnproblemer med opptil 50% i mødre. 'I tillegg utløser nålene frigjørelsen av hormoner som bidrar til å redusere effekten av energidrensningsstress,' sier Denise. Finn en prenatal utøver på acupuncture.org.uk.

Farge deg selv lykkelig

Vi vet at du ikke kan redecorate din drab office, men det kan sette deg på en seriøs downer. Forskning har vist at mørke farger har en negativ effekt på psyken din. Så prøv å innlemme noen humørsvingende farger i garderoben din, i stedet. Rød er bra for styrke og energi, mens grønt kan hjelpe deg til å føle seg rolig og rolig.

Opprettholde blod-sukker nivåer

'I første trimester krever de fleste kvinner karbohydrater og går av protein, sier nutritionist Yvonne Bishop-Weston. Men å spise karbohydrater uten protein øker fordøyelsen og forårsaker høyder i blodsukkeret. Dette kan føre til sukkerlaagter i natt og behovet for å spise. "Men hvordan bekjemper du de 3 am toastene? 'I tidlig graviditet, spis hver fjerde time. Hvis du har morgenkvalme eller er i sen graviditet, hver tredje. Og gå for sakte fordøyende matvarer, som fullkornkarbohydrater med protein og grønnsaker, sier Yvonne.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar