Gjør dem Svanen: 20 Swoon-Worthy Romantic Words

Innholdsfortegnelse:

Gjør dem Svanen: 20 Swoon-Worthy Romantic Words
Gjør dem Svanen: 20 Swoon-Worthy Romantic Words
Anonim

Hvis du ønsker å hviske søte nothings i din ærefryktes øre, er du på rett sted. Bruk disse romantiske ordene for å gjøre dem svake i knærne.

En av de beste måtene å få noen du ønsker å være din, er å bruke dine romantiske ord. Måten du kommuniserer med noen sier mye om hvem du er og hva du skal være som en betydelig annen.

Betydning, du kan være kort, sløv og ikke snill, eller du kan være søt, snill og romantisk. Hvilken har en tendens til å få damer og karer? Det er riktig. Søt, snill og romantisk vinner nesten alltid i dette tilfellet.

Nå er dette ikke bare for fellene! Klart, kvinner kan være det bedre kjente kjønet for å likte romantiske ord som flyr over telefonskjermene eller hvisket i øret ved siden av en brølende brann, men menn liker å være snakkesomme også. Selv om noen kanskje føler at deres mannskap var på spill hvis noen fant ut, setter de pris på noen romantikk fra sine damer.

Gjør dem dine ved hjelp av disse romantiske ordene!

I jakten for å gjøre noen til din betydelige andre, trenger du mer enn bare et godt førsteinntrykk. Faktisk har alle dine inntrykk en stor innvirkning på hvorvidt noen vil ønske å forplikte seg til et forhold med deg.

Hvis du ikke er veldig kreativ eller sliter med å tenke på noe som er romantisk i din elskede hjerne, har vi satt sammen en liste over romantiske ord som du kan bruke til å lokke i den du har satt dine severdigheter på og gjøre dem dine.

# 1 Du har ingen anelse om hvor fort hjertet mitt slår når jeg er i nærheten av deg. Dette er ikke bare bra for å lette deg inn i romantiske ord, men du vil la den andre personen vite hvor mye deres nærvær påvirker deg. [Les: 40 romantiske film sitater om kjærlighet og relasjoner]

# 2 Du og jeg er langt fra å være perfekte, men sammen vil vi gi perfekt en slåsschans. Igjen, dette er ikke bare å fortelle din person av interesse at du er i dem. Du anerkjenner også det faktum at du ville være bedre hvis de var i livet ditt regelmessig.

# 3 De mest spennende tider i min dag er når jeg ser navnet ditt vises på telefonen min. Disse romantiske ordene er enkle og til poenget. Alle liker å høre at de spenner noen, og dette er en perfekt måte å få det poenget på.

# 4 En dag jeg fanget meg selv, smilte uten grunn … da skjønte jeg at jeg tenkte på deg. Hvis du vil få noen til å smile øre til øre, er disse de romantiske ordene du bør bruke. [Les: Leter du etter et søtt forhold? Du kan allerede ha en]

# 5 Jeg kan ha en million andre ting å bekymre deg for, men du gir aldri meg et øyeblikk. Hvis du kjører rundt på en travel dag og ønsker å sende en rask tekst til personen du knuser på, snakker denne en mengde.

# 6 Når noen bringer deg i samtale, kan jeg ikke hjelpe, men få sommerfugler og et goofy gratulerer i ansiktet mitt bare å vite at du er min. Dette er noe søtt og ærlig å fortelle noen som du allerede har snappet opp. Du føler deg så opprørt at bare deres navn gjør deg så glad.

# 7 Jeg elsket deg i går, jeg elsker deg fortsatt, jeg har alltid og jeg vil alltid. Dette er enkelt, men veldig kraftig. Hvis du har vært i et forhold for en stund og ønsker å leve opp romantikken, bruk dette sitatet.

# 8 Det er bare to ganger at jeg vil være med deg … nå og alltid. Denne er veldig søt når du deler den opp i to forskjellige tekster eller oppretter en lang pause. Du kan få et lett slag på armen hvis du er i person, men deres smil etterpå vil være verdt det. [Les: Shakespeare kjærlighet sitater - 40 klokt ord fra baren]

# 9 Jeg kan bare ikke synes å få deg av meg … men da igjen, hvorfor skulle jeg prøve? Dette sjarmerende sitatet gjentar det faktum at du ikke kan synes å slutte å tenke på dem, og du vil ikke engang.

# 10 Jeg kan ikke engang komme gjennom en dag uten å smile på tanken på deg i armene mine. På en lang dag på jobb, skyt denne teksten til din signifikante andre eller interessent. De vil føle romantikken.

# 11 Hvis jeg hadde livet mitt til å leve igjen, neste gang jeg ville finne deg før, så jeg kunne elske deg lenger. Hvis du er et par som har vært sammen i lang tid, og du vil bruke noen romantiske ord for å krydre ting, lar denne dem vite hvor mye du bryr deg om dem. [Les: Hva er så håpløst om den håpløse romantiske typen?]

# 12 De gode tingene i livet virker bedre når jeg er med deg. Disse romantiske ordene er perfekte å bruke hvis du har gode nyheter og deler den med dem. Det vil vise dem at du setter pris på hvor mye godt de tar med i livet ditt.

# 13 Det er ikke nok ord på engelsk som kan beskrive hvordan jeg føler når jeg er med deg. Det er mange ord på engelsk. Så ved å si dette, gjør du virkelig å tenke hardt om hvor mye du elsker og bryr seg om dem.

# 14 Noen ganger er den eneste delen av livet jeg er sikker på om, den delen jeg er med deg. Hvis du går gjennom en tøff tid og fortsatt vil være romantisk, lar dette dem virkelig vite at uansett hva du går gjennom, vil du at de skal være en del av det.

# 15 Jeg elsker deg for alt du er, alt du har vært, og alt du har ennå ikke vært. Dette er en veldig snill ting å fortelle noen som har problemer med å innse hvor mye du elsker dem, og selv om de sliter med selvtillit. [Les: 16 måter å vise din takknemlighet for noen du elsker]

# 16 Til verden kan du bare være en person, men for meg er du verden. Du kan virkelig sette dem i perspektiv med disse romantiske ordene og la dem få vite hvor spesiell de er for deg.

# 17 Alle sier at du bare blir forelsket en gang. Men det kan ikke være sant fordi jeg blir forelsket i deg hver eneste dag. Dette er en kraftig melding som du sender til din elsker. Det viser virkelig hvor mye du bryr deg og hvor stor en innflytelse de gjør i hverdagen. [Les: 40 utrolig søte ting du kan si til din forelskelse]

# 18 Føler du deg som om du helst vil være våken fordi virkeligheten er bedre enn drømmene dine? Fordi det er slik jeg føler hver natt. Ved å si dette, er det en bedre og mer romantisk versjon av å fortelle noen at de har gjort dine villeste drømmer til virkelighet.

# 19 Jeg er veldig ubesluttsom og har problemer med å velge min favoritt noe … men med deg er du min favoritt alt. Hvis du vet at du er en ubesluttsom person og din signifikante andre vet det også, slår den dem av føttene og får dem til å falle for deg igjen. [Les: Kjærlighet er et valg: hvorfor bare du kan få kjærlighet til å skje]

# 20 Jeg kan ikke love å løse alle dine problemer, men jeg kan love å alltid være her, så du trenger ikke å møte dem alene. Med disse romantiske ordene, er du veldig lovende at du vil være en partner i livet. Noe som vil gjøre omtrent alle svømte.

[Les: 40 beste romantiske sitater for å få hjertet til å smelte]

De sier at veien til ens hjerte er gjennom magen, men jeg tror virkelig det er gjennom ørene deres. Å si disse romantiske ordene kan gjøre noen svømmer og vil være sammen med deg lenge.

Populært emne