20 Søteste Dag Ideer for å hjelpe deg med å feire kjærlighet på den morsomme måten

Med en annen ferie som feirer kjærlighet som kommer opp rett rundt hjørnet, vil du ha noen søteste dagsp Ideas for å hjelpe deg å ha det gøy med hverandre.

Kjærlighet er en så morsom, viktig del av våre liv. Det er en av de eneste tingene vi søker for alltid til vi finner den spesielle personen. Og det betyr at de er viktige for oss, og vi må sette pris på dem på riktig måte. Å ha noen søteste dag ideer som vil hjelpe deg med å feire din kjærlighet, vil gjøre dagen ekstra spesiell.

Fordi du ikke har en plan, kan det føre til problemer. Du vil sørge for at partneren din virkelig føler kjærligheten på denne spesielle dagen. Det betyr at du må ha gode ideer laget slik at du virkelig kan få mest mulig ut av dette halvveispunktet til Valentinsdag.

Hvorfor må du alltid vise din takknemlighet

Din betydelige andre er ikke med deg fordi de må være. De er med deg fordi du gjør dem lykkelige. Men den lykken kan ende like enkelt som den startet hvis du slutter å vise dem hvor mye de mener for deg.

En av de største og mest unødvendige årsakene til at parene bryter opp, er fordi de ikke føler seg verdsatt. De føler at deres partner tar dem for gitt. Hvis du vil holde fast på personen du elsker, må du vise dem hver eneste dag du er takknemlig for å ha dem. [Les: 25 måter å si «Jeg setter pris på deg» uten å bruke ord]

Søteste dagen ideer som vil hjelpe deg å ha mer moro å feire hverandre

Ikke bare vær i denne søteste dagen! Gå ut og nyt hverandre mens du har det gøy. Det tar ikke mye, og du trenger ikke engang å bruke så mye. Gjør det en dag om dere to har det bra, og de vil se hvor mye du elsker dem.

# 1 Gjør dem en frokost i sengen. Det er ikke mye som viser din takknemlighet for din partner mer enn å gjøre dem til en frokost i sengen. Før de går opp, smug unna og legg sammen sitt favoritt frokostmåltid. [Les: Hvordan holde kjærligheten i live i et forhold]

# 2 Gå en tur i parken. For å feire din kjærlighet til dem, er en av de enkleste søteste dagen ideer å bare gå en tur i parken. Hvis du bor i et område der bladene har endret seg, og det er et vakkert område, får du det beste ut av det.

# 3 Gjenta din første dato. Og ikke fortell dem hva du gjør! Se om de kan gjette at du faktisk gjenskaper den aller første datoen de to gikk på. Det vil være super romantisk og veldig meningsfylt.

# 4 Gå på piknik. Å være ute, generelt, er veldig hyggelig, og å legge til litt deilig mat vil bare gjøre det bedre. Du kan gå på en veldig søt, intim dato veldig billig hvis du velger en piknik. [Les: 10 morsomme og romantiske sommerdagsidéer]

# 5 Ta et bryggeri eller vingårdsturné. Det er ikke mye mer moro enn å få litt tips sammen. Hvis du er begge store kjennere av alt alkohol, er dette det beste alternativet for deg.

# 6 Lag en scavenger jakt for hverandre. Dette er ikke bare veldig morsomt, men du kan også få mye gjort på en natt. Hver av dere kan lage en egen scavenger jakt på den andre og se hvem som kan fullføre deres først.

# 7 Få et par massasje. Hvis du bare ønsker å slappe av og slappe av og få din kjæreste til å føle seg bra, får du et par massasje. Du vil begge gå ut følelsen utrolig og verdsatt. [Les: Hvordan gi den perfekte romantiske massasje for å slå din elskeren på]

# 8 Spill noen brettspill. Når været ikke er så bra, kan det være et godt alternativ å spille brettspill enn å gå ut. Ta et par drinker og tilbringe kvelden og nyt hverandres selskap samtidig som du gjenopplever litt barndomsglede.

# 9 Få litt iskrem. Du kan aldri virkelig gå galt med iskrem. Det er deilig og det er en søt datoide som virkelig gjør din søteste dag enda søtere.

# 10 Lytt til gratis live musikk. Det er tonnevis med kunstnere og musikere som prøver å få navnet sitt der ute. Å finne noen lokale kaffebarer og barer hvor levende musikk leker er ikke bare morsomt, men du kan oppdage noen du virkelig liker.

# 11 Prøv å ta en danseklasse sammen. Det er mange dansekurser for nybegynnere som par kan ta det som er veldig morsomt. Selv om du ikke er den beste danseren, kan den hjelpe deg og din signifikante andres bånd mer og le av hvor vanskelig du begge er. [Les: 10 ting å gjøre på en dato som ikke er Netflix og chill]

# 12 Gå på tur. Å være ute er flott for deg allerede og tilbringe den tiden med din partner som går opp for å se en fantastisk utsikt er enda bedre. Finn det beste området for fotturer i nærheten av deg og tilbring din søteste dag med den beste utsikten.

# 13 Gå på en "ekskursjon" sammen. Ta dagen og bare gå ut å utforske. Slå opp et par museer og et kunstgalleri. Å lære nye ting sammen vil ikke bare styrke båndet ditt, men det er bare moro!

# 14 Gå på skøyter. Hvis du virkelig ønsker å få mest mulig ut, dra nytte av det morsomste av Sweetest Day-ideene. Det kan være litt cheesy, men du vil virkelig nyte tiden sammen, selv om du går bort med noen blåmerker fra å falle. [Les: 20 perfekt romantiske vinterdagsideer]

# 15 Spill basseng og lag en innsats. Å gå til baren og spille biljard som et lag og til og med mot hverandre er veldig morsomt. Plasser en innsats og la taberen kjøpe drinker er enda morsommere.

# 16 Tilbring helgen inne og bortgjemt. I stedet for å gå ut på å vise kjæresten din hvor mye du setter pris på dem, tilbringer hele helgen inni dusjing dem forelsket. Du kan gå på matbutikk på forhånd og til og med bestille i noen gode matvarer for å nyte sammen. Slå av telefonene dine og gjør helgen alt om dere to.

# 17 Prøv å lage din egen cocktaildrikke. Dette er en veldig morsom idé for de av dere som virkelig liker å drikke og smake på mer ferske drikker. Hold deg hjemme, få en mengde brennevin og lage deilige drinker. Du kan til og med finne din "Äusignature" cocktail som kan serveres på alle hendelser du er vert for sammen. [Les: Drikke spill for to som vil føre til en morsom kveld]

# 18 Gå til en bokhandel og velg en bok for hverandre. Å ha en partner som er en bokorm er fantastisk. Hvis du også er en, kan du både slå opp en lokal bokhandel sammen og plukke ut bøker for hverandre. Se bare hvor godt du kjenner din betydelige andre.

# 19 Gå til en stasjon i teater. Vil du gjøre din natt enda mer romantisk? Gå til en stasjon i film. Åpenbart kan du bare gjøre dette hvis du har nær deg, men hvis du er heldig nok, kan du ha en veldig søt kveld sammen.

# 20 Ta en matlagingskurs sammen. Ikke bare er dette veldig morsomt, men du kan også lære verdifulle ferdigheter som hjelper deg med å ha virkelig intime, romantiske dato-netter i fremtiden. Hvis du vil gjøre det enda bedre for Søteste dagen, gå til en dessert-bare bakeklasse!

[Les: 15 virkelig søte date ideer å prøve med din boo]

Det er så mange forskjellige måter du kan nyte hverandres selskap mens du sørger for at du begge vet hvor mye du mener for hverandre. Søteste dagen handler om kjærligheten og disse morsomme datoidéene vil hjelpe deg å ha det gøy.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar