10 søte ting du burde fortelle mannen din ofte

Selv om handlinger pleier å snakke høyere enn ord, er det noen ord du kan bruke på mannen din for å få ham til å føle seg mer elsket og verdsatt.

Det kan høres ganske rart, men menn foretrekker å bli respektert heller enn elsket. Dette er ikke å si at de ikke vil bli elsket, det betyr bare at de vil bli behandlet med respekt fra sine kjære partnere. Respekt er hvordan de vet at du elsker, beundrer, og setter pris på dem.

Kjærlighetsspråk i psykologi viser at alle har sin egen måte å vite at de er elskede. Enkelte ting gjør en person til å føle seg elsket, selv om det kanskje ikke er det samme for en annen person av samme kjønn.

Noen føler seg elsket når de er bortskjemt med gaver, mens andre ønsker en rekke små tilsynelatende inkonsekvente men meningsfulle handlinger. Men hvilke studier er enige om at mens kvinner trenger åpen, ærlig kommunikasjon, er menn mer sannsynlig å kreve respekt.

Så hvilke setninger ønsker menn å høre, akkurat?

Hvis du føler at du er groping i mørket for de riktige ordene å si til mannen din, er det 10 ting som er sikker på å sette et smil på ansiktet.

# 1 â € œThank you.â € Så enkelt som det kan virke, betyr dette at du gjenkjenner når han har gjort noe for deg. Hvis han lager deg mat, gir deg favorittfolket ditt, tar deg ut på en dato hvor som helst, eller ser filmen han hater *, men du elsker *, så gjett hva? Han elsker deg, og han viser det ved å betjene deg og gi deg det du vil ha. Så vær snill, og si "takk", fordi det er hvordan han vet at du kjenner igjen hans innsats.

# 2 "Jeg er stolt av deg." Alle liker å høre dette, men for menn er det litt annerledes. Når du sier denne setningen, betyr det at han har møtt dine forventninger, eller overgått dem. Det betyr at han har oppnådd noe som kan være nyttig for å gi en familie på en eller annen måte, form eller form.

Itâ € ™ s validering for alt sitt harde arbeid, og det betyr at du respekterer, elsker og beundrer dem. Viktigst av alt betyr det at du er stolt av å være deres partner.

# 3 â € œI love you.â € Denne trenger ikke mye forklaring. Menn vil også bli elsket. De liker å høre det, akkurat som alle andre i verden. Prøv imidlertid ikke å overuse denne setningen som en slags tegnsetting i slutten av en melding. Når du sier det, se inn i øynene og mener hvert ord for å virkelig få ham til å føle din kjærlighet. [Les: 10 søte måter å si "Jeg elsker deg" til mannen din)

# 4 "Jeg tror på deg" eller "Du kan gjøre dette." Menn ønsker å høre at deres partnere oppmuntrer til deres bestrebelser. Menn vil vite at du har tro på ferdigheter og evne til å lykkes. Menn er ofte veldig målrettet, så den beste måten å vise deg bryr på er å gi ham den moralske støtten som driver ham fremover.

# 5 â € œJeg lar deg ta vare på det.â € Dette fungerer bare i visse situasjoner. For eksempel, si dette når du vil ombygge hjemmet ditt, men du vet at han er mye bedre på det enn du er. Dette er ikke noe å si når du er lat og gir ham den irriterende oppgavelisten. Dette er ment å bli brukt som et tegn på at han vet at han utmerker seg på noe bestemt, så du vil sette din tro på ham til å levere.

# 6 "Jeg stoler på deg." Menn jobber hardt for å gjøre sine partnere lykkelige. Faktisk vil menn gå ut av deres måte å gjøre det. Hvorfor? Ikke bare fordi de elsker oss, men fordi deres søken etter å vinne deg og gjøre deg glad er aldri over.

Selv de som har vært med samme partner i 50+ år gjør dette. Og tillit er en stor del av det. Du må stole på at partneren din vil gjøre de riktige valgene, håndtere situasjoner tilsvarende, løse store livsproblemer, etc. Når de føler seg stolte, føler de at de har oppnådd noe de kan bruke hele livet til å opprettholde.

# 7 "Takk Gud, du er her." Brukes i et øyeblikk av krise, betyr dette uttrykket det er et problem, og han er den eneste helt som kan håndtere den. Det kan være et datavirus, eller til og med ryggen på kappen din * vanskeligste å nå, noensinne *. Han vil være din ridder i skinnende rustning, så få ham til å føle deg som en! [Les: 36 søte og søte ting å si til kjæresten din]

# 8 "Hvorfor er du så god til dette?" Høres oste, men gosh, elsker de det. Når han spiller et spill og gjør det vanskeligste oppdraget, ser det lett ut, når han fester en bil, når han jobber med sine prosjekter på jobb, eller kanskje når du er mellom arkene, sier du dette. Godkjenne hans ferdigheter i ting han nyter og tilbringer mye tid på, og du vil få ham til å smile og handle sammen. Ganske søt å se på. [Les: 50 sexy ting du bør si til kjæresten din]

# 9 â € œDu ser deg selv? Se hvordan ___ du er Fyll ut det tomme med alt relatert til hans fysiske egenskaper. Det kan være en kommentar om hvor muskuløs han er eller om hvor robust han er eller selv om hvor varmt han ser når han er kledd. På samme måte som kvinner liker å bli sjekket ut av sine menn, vil menn også høre at de er fysisk attraktive for deres partner.

# 10 Enhver lyd av partneren deres har et hyggelig øyeblikk på grunn av dem, om det er en latter, et spennende skrik eller en stønn. Ok, så det er ikke et uttrykk, men det er avgjørende! Det er ikke nødvendig med noen ord for dette. Ikke nøl med å få ham til å høre dine lyder av godkjenning.Menn vil gi deg en rekke følelser og sørge for at du er glad. Å vise dem de har oppnådd, gir dem en følelse av belønning som bare kan oppsummeres som et stort skritt.

Menn er enklere enn mange kvinner tenker. Menn ønsker rett og slett å bli respektert, fordi det er slik de vet at de er elskede. Mer enn de søte ordene og flirten, fanger ingenting en mann mer enn en partner som gjenkjenner sin innsats. De er biologisk programmert for å ta vare på sine partnere, og de er stolte av å kunne gjøre det. Viser at du gjenkjenner disse kjærlighetsdisplayene på ikke-grøtete måter, er alt han noensinne har ønsket. [Les: 25 komplimenter han aldri vil glemme]

Et enkelt uttrykk som anerkjenner din kjærlighet, respekt og beundring for mannen din, kan være nok til å lyse hans dag. Dine ord betyr mye mer for deg enn du tror, ​​så bruk disse setningene når du kan!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar