12 søte små måter å fortelle en jente hun er nydelig

Innholdsfortegnelse:

12 søte små måter å fortelle en jente hun er nydelig
12 søte små måter å fortelle en jente hun er nydelig
Anonim

Å telle en kvinne hun er vakker er en av de fineste komplimenter du noen gang kan gi henne. Finn ut hvordan du forteller henne dette med mer enn bare ord!

Det er ikke nødvendig å rope fra hustakene hvor nydelig du tror at kjæresten din er. Enkelhet, oppriktighet og timing er nøklene når det gjelder å virkelig komplimentere en kvinne.

Kvinner elsker det når de får komplimenter for sin fyr. Men noen ganger kan menn ikke synes å trekke den av fordi de tror at deres kvinne krever store bevegelser og dristige uttalelser. Problemet med dette er at du kan ende med å se ut som om du prøver for hardt.

Så for å mestre kunsten å gi din dame et oppriktig kompliment, sjekk ut noen av våre tips. [Les: Lær hvordan å lage en jente rødme med et enkelt kompliment]

12 enkle, men effektive måter å fortelle jenta hun er vakker på

Til alle gutta der ute, hvorfor gjør du ikke bevis på oss kvinner at romantikk er levende og blomstrende? Hvis du sitter fast, er det 12 enkle måter å fortelle en kvinne at hun er vakker.

# 1 Bare si det. Det første trinnet er det enkleste av alt. Bare begynn med å fortelle henne at hun ser bra ut. Enten du er på din første date eller har vært sammen i 15 år, forteller en kvinne hvor vakkert hun ser, får hjertet hennes fladt som de delikate vingene av en sjelden sommerfugl.

Ikke bare vil ordene dine heve hennes humør, men du vil også hente hennes selvtillit. Husk at når en kvinne føler seg trygg, vil hun føle seg sexy, og når hun føler seg sexy, vinner alle, spesielt deg.

# 2 Si det ofte. Ikke lag din sjarm og søte ord til spesielle anledninger. Fortell en kvinne hvor vakkert hun ser så ofte du kan, men ikke til det punktet at hun slutter å ta deg alvorlig.

For eksempel skryter min beste venn om hvordan mannen hennes forteller henne hvor vakker hun ser hver morgen. Så sjalu som hun får oss til å føle damer i løpet av våre halvmånedlige brunsjøkter, kan ingen nekte hvor søt hans lille og enkle gest er. Kvinner elsker å bli fortalt at de ser vakre ut, uansett tidspunktet på dagen.

# 3 Legg det på papir. I en alder av rask tempo og e-post, ta deg tid til å penn dine søte ord på papir. Enten det er å velge et uttrykk fra et klassisk dikt som beskriver hvor vakkert hun er, penne ned sangtekster, eller lag noe når du går, gjør det gammelt skolestil og overraske henne med et brev eller et notat i vesken. Et raskt Google-søk gir deg et utall av tematiske poesialternativer, så du har ingen unnskyldning hvis du ikke finner de riktige ordene. [Les: Den ultimate guiden til å skrive et kjærlighetsbrev]

# 4 Si det med en spilleliste. Tusen takk for programmer som lar deg raskt kompilere romantiske spillelister! Du er sikker på å finne tonnevis av sanger om skjønnhet i jentas valgfrihet. Ta med noen av hennes favoritt kjærlighetssanger og kast inn en innledende lydnotat fra deg for å fortelle henne hvor mye hun blender deg.

# 5 Gjør det spesifikt. Når du forteller din dame kjærlighet, ser hun bra ut, går den ekstra mile og vær spesifikk med komplimentet ditt. I stedet for å si: "Du ser vakker", sier noe som "Ditt vakre smil lyser dagen min." Uansett om det er hennes strålende bein eller ganske hasseløse øyne, fokuser på en bestemt del av henne for den ekstra oomph.

# 6 Legg merke til de små tingene. En annen måte å bevise på en kvinne som du synes hun er vakker, er å være oppmerksom på de subtile endringene som hun prosjekterer. Kvinner elsker å primping seg selv. Så neste gang hun kommer hjem fra frisørsalongen, fortell henne at hennes nye kutt ser nydelig ut. Du får bonuspoeng for å merke ekstra detaljer som hennes manikyr eller nyvoksede øyenbryn.

# 7 Ikke fokus på bare fysisk skjønnhet. Husk at dette er den nye alderen og kvinnene handler om feminin kraft og uavhengighet. For noen kvinner, som får kompliment på måten hun ser, bærer ikke så mye vekt som et kompliment som beskriver hjernen hennes.

Det som er på innsiden teller like mye som det som er på utsiden, så neste gang du bryr deg kjæresten din med komplimenter, kjenner du igjen hennes sjel og ikke bare hennes bryster. [Les: Hvorfor er indre skjønnhet viktigere enn ytre skjønnhet?]

# 8 Bruk kroppen din. Noen ganger er ord det siste du trenger når du har mestret kunsten til ikke-verbal kommunikasjon. Bruk kroppsspråket til å fortelle henne at hun ser bra ut. Enten det er å fikse henne med en sensuell og smuldrende blikk, kjærtegne ryggen hennes eller bare se dypt inn i øynene, vil hun vite at du finner henne vakker hvis du gjør det riktig.

# 9 Vær oppriktig med det. Kvinner kan lukte kjeft fra en kilometer unna, så når du forteller henne at hun ser bra ut, må du sørge for at du er helt oppriktig. Det er bare noe om en kvinnes sanser som hjelper henne å vurdere hvor ekte du er.

Mange selv joke at dette er både en velsignelse og en forbannelse. I kinesisk tilpasset må du gjenta det tre ganger før hun vil tro på deg så hvis du må ty til denne eksotiske måten å uttrykke oppriktighet, så gjør du det.

# 10 Vær trygg når du sier det. Når du trygt forteller din kjære at hun er vakker, tar hun det som et faktum, og dette er akkurat det du vil ha. Hun vil sette pris på deg å sette deg selv der ute og gjøre en innsats for å være helt ærlig og trygg på ditt kompliment.

# 11 Bruk handlinger. Ord kan være veldig effektiv, men undervurder ikke betydningen av små gaver og bevegelser.Som du allerede vet, elsker kvinner å bli bortskjemt og plassert på en sokkel.

Uansett hvor fullført eller økonomisk trygg hun er, vil hun sette pris på å motta noe fra deg som lar henne vite at hun er vakker og at du ikke kan slutte å tenke på henne. Blomster, den første utgaven av favorittboken og en rygg på slutten av en tøff dag er alle gode ideer. [Les: 21 ting du kan gjøre for jenta din for å få henne til å elske deg]

# 12 Bli kreativ. I dagens dag og alder hvor vi er lett jaded med hverdagen, bruk din kreativitet til å bryte gjennom konvensjonene. I stedet for å stikke til generikken, "du er vakker" setning, hvorfor ikke forsterk kreativiteten ved å si: "Du ser utsøkt i kveld, og jeg er sikker på at jeg skal være misunn av hver mann på restauranten" Â, eller noe som helst, "Min godhet, du er en virkelig fantastisk kvinne både inne og ute."

[Les: 11 surefire måter å få kvinnen til å føle seg sexy]

Du trenger ikke å dusje kvinnen din med konstant komplimenter for å oppheve sitt humør og få henne til å føle seg bra. Enten du bruker ord, handlinger, musikk eller et smuldrende blikk, er alt du virkelig trenger, oppriktighet for å få henne til å tro at hun er den vakreste kvinnen i verden.

Populært emne