11 Søte og intime måter å vise hvor mye du bryr deg om

Å si "Jeg elsker deg" er ikke lenger nok. Vi trenger mer handling og mindre snakk når det gjelder å bekjenne dype følelser. Her er 11 enkle måter å gjøre det på.

I dagens verden sier det at noe ikke lenger er godt nok, spesielt hvis du har sagt det utallige ganger før. Som den cheesy Extreme sangen går, "Mer enn ord for å vise deg at du føler at din kjærlighet til meg er ekte."

La meg fortelle deg en liten historie som fant sted flere år siden. Jeg er den typen person som hele tiden quips. Jeg elsker deg for alt og alt. Jeg avslutter meldinger med XOXO, og jeg sier "Jeg elsker deg" til nesten alle jeg kommer i kontakt med. Alle fra min forlovede til min vanlige leveringsdame har vært i mottakssiden av min "Jeg elsker deg" spiels.

Min forlovede er den sjalu typen, men alle mine "Jeg elsker deg" yrker gjorde ham til å tro at jeg ikke virkelig mener det hver gang jeg sa det til ham. Jeg, derimot, berokket ham hele tiden for alltid å la meg henge og for ikke å si det nok.

En dag tok han meg med hånden, så meg i øynene og sa: "Honey, hvis du bruker det for mye, mister det sin mening." Han gikk så inn i hele greia om tilbud og etterspørsel som lot meg rive , og selv om jeg scoffed på ham, fikk det meg til å tenke lenge og hardt om den sanne betydningen av â € œI love you.â € Â Det var da jeg bestemte meg for at det var sagt at det ikke ville klippe det, og jeg måtte vise den. Det er bare det jeg gjorde, og vårt forhold er nå sterkere enn noensinne.

Akkurat som min forlovede sa, sier noen ganger at ordene ikke betyr mye. Folk gjør tomme løfter hele tiden. Folk sier ting de ikke betyr. Folk lyver og folk overdriver. I dag må du tilby hardt slående bevis på at du virkelig bryr deg om den du elsker.

Vi vet alle at uansett hvor kraftig du nekter det fordi det er barnslig, meningsløs eller fullstendig sløsing med tid, dypt inne, du vil også at partneren din skal bevise hvor mye de elsker deg. Hva med å få ballen til å rulle og vise din takknemlighet til dem først?

Mahatma Gandhi sa en gang: "Er den forandringen du ønsker å se i verden." Han antok sannsynligvis å stå opp mot koloniale og økonomiske undertrykkelse, men det er ingen grunn til at du ikke kan bruke hans ordtak i denne konteksten.

Hvordan vise kjærligheten med mer enn bare ord

Kjærlighet er ikke bare en stor gest som får deg høy i dager til slutt. Det er de små, tilsynelatende inkonsekvente tingene som bygger opp og skaper en kjærlig atmosfære. Hvis du vil vise din partner hvor mye du elsker dem og setter pris på å ha dem i livet ditt, er det 11 måter du kan gjøre det.

# 1 Trykk på flere. Ikke slå nesen opp på offentlige visninger av kjærlighet. Noen ganger er en liten PDA alt som elskeren din må vite sikkert at du elsker dem. Å holde hendene, slingre armen rundt dem, kysser og klemmer er alle fantastiske uttrykk for kjærlighet. Ikke bare lagre det for offentlige utflukter, heller. De søteste formene av hengivenhet finner sted bak lukkede dører, så vær ikke sjenert for å få beroligende følelse med partneren din. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å få deg til å føle deg elsket og tilkoblet]

# 2 Skrekk og spill. Ikke vær seriøs og opptatt hele tiden. Jo, det kan bare være hvem du er, men det er ingen grunn til at du bør unngå å le og leke med partneren din med jevne mellomrom. Hele poenget med å være i et forhold er å kunne gjøre tåpelige ting sammen og være så uttrykksfulle som du vil.

Spilletid er veldig viktig, og jeg mener ikke bare mellom arkene. Slå hverdagsarbeidene til noe morsomt. Du kan spille skjul og søke i matbutikken, merke team på rengjøringsdager og komme deg inn i irrelevante, men likevel superkule kilekamp. Det spiller ingen rolle hva du kategoriserer som moro, men så lenge du kan gjøre det og få din partner til å smile i prosessen, er jobben din ferdig. Husk at du aldri er for â € œadultâ € Â å hengi seg til lektid med kjæresten din.

# 3 Gi gaver. Alle elsker gaver, og partneren din er ikke annerledes. Du trenger ikke å gå ut til Tiffany og overpay for å bling bling, men det vil ikke skade en bit. Men du kan også bruke en dollar på gaven, så lenge det er meningsfullt.

Mesteparten av tiden er de søteste gaver de som ikke koster ingenting, så hvis du har tid til å lage noe med dine egne to hender, gå for det. Enten det er et trykket blomsterbokmerke eller en spilleliste av favorittlåtene dine, er det virkelig tanken som teller. Du kan også gi dine kjærester opplevelser som en ferie, dykkingskurs, kraftbåtlisens eller noe annet du tror de vil ha glede av.

# 4 Send kjærlighetsnotater. I stedet for å uttrykke kjærligheten muntlig, legg den ned på papir eller e-papir for den saks skyld. Fra post-it til memes er det utallige måter for deg å vise din takknemlighet i kjærlighet. Jeg, for en, forlater alltid små overraskelse notater i min fiancé koffert hver gang han må gå av på en forretningsreise.

Du vil bli overrasket over hvor meningsfylt disse små papirstrikkene kan være til noen som er hjemlengsel og savner sin elsker. Det minner dem om at uansett hvor langt de er, har de noen som venter på dem hjemme. [Les: Hvordan skrive en søt liten kjærlighetsnote]

# 5 Vær oppmerksom. En annen måte å vise din takknemlighet på, er å alltid være oppmerksom på hva de sier og gjør.Noen mennesker er mindre uttrykksfulle enn andre, og hvis kjæresten din er slik, må du lære å lese mellom linjene.

De kan ikke alltid vise og uttrykke hvor stresset, sliten eller opprørt de er, så det er din jobb å finne ut av det. For eksempel hadde jeg ingen anelse om hvor mye press min fiancé var under på jobb, til hans kollega blabbed det til meg da jeg kjørte inn i ham på et kafé. Det slo meg hardt, og jeg følte meg så skyldig for ikke å være oppmerksom på de små tegnene som min elsker sendte ut daglig. Jeg lærte å fokusere, og jeg kan trygt si at lytting og oppmerksomhet er svært viktig når det gjelder å vise forståelse i kjærlighet. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i et forhold]

# 6 Gi takk. Vis takknemlighet til din elsker ved å være takknemlig, og vær sikker på at du verbaliserer den hver gang. Selv de små tingene fortjener anerkjennelse. Fra å lage middag til å ta ut søppelet, vær takknemlig for at partneren din gjør disse tingene, ikke fordi det er forventet av dem, men fordi de vil gjøre det.

# 7 Plan overraskelser. Ah, kraften til overraskelser. Alle elsker en god overraskelse, så hvorfor ikke gjøre en innsats for å planlegge litt noe for kjæresten din? Fra de store greiene som å organisere en ferie, å overraske dem med middagsreservasjoner på deres favorittribber, gjør innsatsen for å være kjærlig søt.

Selv de enkle tingene teller som en overraskelse. Ting som å sette opp et stearinlysboblebad for kjæresten din etter at hun kommer hjem fra en lang dag på jobb for å behandle mannen din til en sexy oljemassasje, må ikke undervurdere kraften i disse overraskelsesbevisene. [Les: 25 søteste romantiske gestus for hverdagen]

# 8 Gi deg tid. Du kan også vise forståelse i kjærlighet ved å gi deg tid til din kjære. Gi dem beskjed om hvor viktig de er ved å sette bort alle distraksjoner neste gang du bruker kvalitetstid sammen. Sett telefonen din unna, og slå av alle dine små gadgets. Gjør alt om de to av dere, og nyt deg i endeløse samtaler om alt som klyser din fancy.

Min forlovede og jeg praktiserer ikke noe natt på regelmessig basis. Vi sørger i utgangspunktet for at det ikke er noe rundt for å distrahere oss fra hverandre. Vi lukker bare verden ut og sitter alene hjemme og chatter, ler og bare oppfordrer seg til å være sammen. Selv om vår tidsplan ikke er satt til en stein, gjør vi det til et poeng å gjøre dette så ofte for å koble til igjen. [Les: 12 ting glade par snakker om å føle seg nærmere]

# 9 Gi ros. En annen måte å vise takknemlighet på er å gi ros. Positivitet er ekstremt viktig i et forhold, og en måte å projisere dette på er å la kjæresten din vite hvor flott de er. Berøm kjæresten din til matlaging, fortell din kone at hun ser fantastisk ut, hviske til kjæresten din, hvor stor de lukter og så videre. Det finnes utallige måter at du kan rose noen, så sørg for å gjøre det ofte.

# 10 Ta vare på ting. Vis partneren din hvor mye du setter pris på dem ved å ta vare på ting. Jeg mener det ikke i en Scarface slags måte, hvor du brenner fiender med kokain og AK-47 til døden. Jeg mener å hjelpe dem å ta en last av skuldrene sine. Gjør noe hyggelig og meningsfylt for partneren din, spesielt når de føler seg stresset eller stresset ut.

Små bevegelser som å vaske bilen, groom hunden, la barna til sengs, ta tak på hjemmet og andre små hverdagsbevegelser, vil være sikker på å tilfredsstille dem. Jo mindre de trenger å bekymre seg for, jo mer vil de vite hvor mye du elsker dem.

# 11 Endre til det bedre. En av de beste måtene å bevise din kjærlighet er å være en bedre person for din partner. Jeg vet at folk alltid forkynner om å aldri forandre seg for noen, men for å være ærlig, er det ingenting galt med å gjøre en forandring til det bedre.

Ikke vær så gretten, slutte å røyke, kom hjem tidlig fra jobb oftere, og planlegg mer familieferier. Forbedring av felleslivet vil ikke gå tapt på partneren din, og du kan satse på den nederste dollaren din at dette er den ultimate form for å vise dem din takknemlighet. [Les: 9 måter du og partneren din bringer ut det beste i hverandre]

Vis dine foreldre, barn, venner, slektninger, naboer, lærere, rengjøringsdame og alle andre som spiller en rolle i livet ditt, hvor mye de mener for deg. På samme måte som du vil reagere godt på ros og meningsfulle bevegelser av kjærlighet, vil de også. Gjør det ditt oppdrag å berøre livene til de rundt deg, og vis oppmuntring i kjærlighet i dag.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar