10 Bærekraftig Barneklær Merker du trenger å vite om

Hvis du leter etter bærekraftig baby klær som vil stå tidstesten, har vi avrundet fem av våre favoritter her. Fra regnfrakker laget av plastflasker, til koselig merinoull og 100% økologisk bomullsklær, er våre beste valg:

Gjørmete pytter

Muddy Puddles er et merke som mener at barn skal høste fordelene av friluftslivet og streife fritt i friluftslivet, samtidig som de har komfortable, praktiske og stilige klær. Etikettens nye satsing ser lanseringen av EcoSplash Collection, som er en linje av regnfrakker laget av plastflasker. Et geni ide! Grunnlegger, Natasha Ascott, er veldig bevisst at vi alle skal gjøre mer for å beskytte planeten, slik at våre små kan nyte utendørs så mye som vi vokste opp. Regntrekkets rekkevidde betyr at mindre plastflasker kastes i fyllinger, som bidrar til å beskytte miljøet. Du sover lettere å vite at du gjør deg litt, ved å kjøpe klær fra et slikt pålitelig og etisk merke. Ikke bare det, din tots vil være nydelig og tettsittende i et helt vanntett stoff, foret med en myk fleeceforing for ekstra varme. Regnjakkene kommer i så mange fargerike design, alt du trenger å gjøre er å velge!

The Bright Company

Vi elsker absolutt de flotte mønstrene hos The Bright Company, en sovende spesialist som gjør unisex pyjamas for både voksne og barn! The Bright Company setter først komfort, klærne er laget av GOTS-sertifisert økologisk bomull og oppfyller Oeko-Tex standard 100 retningslinjer. Hva dette betyr er at du kan være trygg på at din tot er nikkende i det mykeste og sikreste stoffet du finner. Utvalget er stilig og meget elastisk, noe som betyr at litt mindre er begrenset og kan bevege seg rundt i disse koselige klærne. Selskapet bryr seg virkelig om etiske produksjonsmetoder, slik at fabrikkene deres hovedsakelig er familiedrevne og i Europa, med trygge arbeidsforhold og arbeidstakerrettigheter.

nybegynner

Newbie er et svensk klærmerke med butikker i Richmond og Kingston, og gjør vakre klær for barn i alderen 0-8 år. Stilen er tidløs, med en moderne vri, og enda viktigere - for et bærekraftig klærkategori er det rimelig. Nybegynnere gjør sine vakre stykker fra 100% økologisk bomull, eller resirkulert materiale, og leder veien som et merke som fremmer barnas bærekraftige mote uten den heftige prislappen. Fra hverdagsbruk til spesielle anledninger, Nybegynner har en bred samling du vil glede deg i å bla gjennom. Alle de unike mønstrene trekkes for hånd og materialene er myke og luksuriøse.

Smalls

SMALLS er et britisk barneklærmerke, som fast tror på kraften til merinoull. To New Zealand-fødte venner skapte rekkevidden, slik at tots over her kunne være så koselige som mulig, i dette mirakuløst myke, varme materialet. Ifølge SMALLS ligger magien i merinoull i det faktum at det holder deg varm når det er kaldt, men holder deg kult når det er varmt. De kaller det 'Termisk geni'! Materialer som bomull gjør at barn overopphetes lett, og store, strikkede cardigans kan være grove på sensitiv hud. Begge problemene løses når klær er laget av merinoull, da det er helt pustende, mykt og behagelig. Stiftere sier at barna ikke vil ha noe annet! Hvert plagg er delikat designet og kjønnsnøytralt. Det beste med dette området er at du kan vaske klærne alt du vil, de vil ikke krympe.

Toby Tiger

Toby Tiger er et annet britisk merke, med et rykte for å være etisk og organisk. De overholder ikke reglene for "rask mote", men fokuserer på å lage varige klær som er laget av 80% GOTS-sertifisert økologisk bomull. På sikt satser de på 100%. Toby Tiger-serien er full av fabelaktige, lyse utskrifter, egnet for alle årstider, samt å være myk på delikat hud. Merket er selv sertifisert av Soil Association, noe som betyr at bomullet ditt barn har på seg, kan spores tilbake til det nøyaktige feltet det ble dyrket i! Utvalget er både miljøbevisst og enviably søt!

Frugi

Frugi er en familiebedrift, grunnlagt av Lucy og Kurt tilbake i 2004 i sitt hjem i Cornwall! Det hele startet da paret bestemte seg for at de ønsket å bruke klutbleier med sin første baby, da effekten på miljøet var så gunstig. Problemet var at ingen baby klær på markedet kunne passe over babyens "fluffy bum" i en klutnap, da materialet er mer voluminøst. Så Lucy og Kurt startet Frugi (som betyr "jordens frukter" på latin) og snart forgrenet seg til å lage alle slags klær til babyer, småbarn og til og med mødre! Frugis sortiment er fargerikt og supergøy, med søte figurer og mykt, snuggt materiale.

Designet for å la barn være barn, kunne vi ikke anbefale dette cornish selskapet mer. Deres liste over etiske legitimasjon fortsetter og fortsetter: For det første insisterer Frugi på den ledende sosial sertifisering i sine fabrikker (SA8000), hjelper med å finansiere et barnehjem i India, støtte Cornwall Wildlife Trust og donere til en annen barns veldedighet hvert år gjennom deres Little Klær BIG Endre kampanje. I år er det Kick's Count. Viktigst for deg - alle klærne er laget av økologisk bomull.

La queue du Chat

La queue du chat (som betyr The Cat's Tail in French!) Er et nydelig fransk selskap som lager bærekraftig klær til barn og babyer - med fransk stil for design.De bruker sertifisert økologisk bomull med en rettferdig handelskjede og har en forpliktelse til bærekraft gjennom de nærende forholdene de har utviklet med sine produsenter i Umergam, Gujarat, en kystby i India. På fabrikken er arbeidstakere (alle voksne selvsagt) garantert en rettferdig lønn, lik lønn og god tilgang til kvalifisert jobb for både menn og kvinner, samt medisinsk forsikring for sine familier. La Queue du Chat's klær utvalg er kunstig laget, snill mot sensitiv hud, og full av vakkert morsomme design som denne "Supercat" babyensie.

Little Green Radicals

London-baserte Little Green Radicals ble grunnlagt av Nick 2005, med en lidenskap for rettferdig handel og en quirky sans for humor! Varemerket var en av de første i Storbritannia for å få Fairtrade-sertifisering for bomull og er fast bestemt på å levere utmerket kvalitetsklær og kreative, humoristiske design. På grunn av det bærekraftige aspektet av deres utvalg, er klærne mykere og spesielt bra for babyer med allergi eller eksem. De vil vare lenge, siden bomullet ikke er brutt ned av kjemikalier og så vasker alle plagg godt og er slitesterkt.

Piccalilly

Piccalilly er en britisk baby og barneklær merkevare som produserer organiske klær fra nyfødte opptil 10 år. De har meget høye etiske standarder og kilder hele sin organiske bomull fra et prosjekt som heter Chetna Organic, med et oppdrag for å forbedre levebrød for småboere ved å gjøre gårdene mer bærekraftige og lønnsomme. Chetnabøndene eier en 10% andel i fabrikken selv. Alle designene er kreative og de små elsker å ha på seg dem, vi elsket disse myke jerseyen, rakett dungarees, designet med aktive smårollinger i tankene. Klærne er heller ikke for dyre, for et bærekraftig utvalg, noe som er et pluss!

Tots Bots

Tots Bots ble opprettet i 2003 av et britisk par, Magnus og Fiona, som ønsket å utvikle miljøvennlige, ultramoderne klutbleier! I sine egne ord elsker de stoffer nesten like mye som de elsker babyer, så resultatet er en rekke lyse, regnbuefargede bleier som er komfortable, absorberende og gode for miljøet. Bleiene er laget av en av de mest bærekraftige plantene, bambus og bambusfiberen er slank og myk. Klutbleier kan være et veldig godt alternativ å vurdere, da de sparer deg så mye penger på senkjøpsløfter for engangspakker, og er mye mykere på sensitiv babyhud. Ved bruk av klutduer reduseres også ditt karbonavtrykk med opptil 40%. Vi elsker merkevaren Tots Bots som det er klart at de er lidenskapelige om hva de gjør og har britisk baserte fabrikker!

Les neste: De beste miljøvennlige babyproduktene på markedet

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar