Surrogacy: Kan det være det rette alternativet for deg?

Facing utsikter til infertilitet? Surrogacy er et alternativ du kanskje vil utforske. Alt du trenger er å finne ut hvordan prosessen fungerer

Hvis du nettopp har funnet ut at du kan være ufruktbar, vil du sannsynligvis føle stien til moderskapet bare tatt en stadig bratt sving.

Men fortvil ikke det er mange andre måter å bli mamma, inkludert å bruke en surrogat.

Det er på tide å få clued opp på en svært moderne måte å ha en baby ...

Hva er surrogat?

Surrogacy er når en kvinne bærer en baby for et par som ikke klarer å tenke eller bære et barn selv. Vanlige grunner til at par kan se på surrogat er:

  • Gjentatt abort
  • Gjentatt svikt av IVF
  • For tidlig overgangsalder
  • En hysterektomi eller en fravær eller unormal livmor.

Hva er de forskjellige typene surrogat?

Det er to måter surrogat kan utføres: Rett surrogat er når surrogatet innfatter seg selv. Dette kan gjøres med eller uten medisinsk inngrep.

Host surrogacy er når surrogatet fungerer som en inkubator. Paret går gjennom IVF og surrogatet har embryoet implantert på riktig stadium.

Er surrogatet lovlig?

I Storbritannia har surrogat vært lovlig siden 1995, men det er noen få hensyn.

  • Ingen tredjepart bør være involvert på kommersiell basis - dvs. motta gebyrer for "mægling" et surrogatforhold.
  • Reklame for en surrogat er ikke tillatt, og reklame er heller ikke en surrogat.
  • Surrogatet kan bare motta betalinger for å dekke utgifter hun har pådratt seg å være gravid (for eksempel klær, reiseutgifter og tap av inntjening). Hun kan ikke bli betalt for å være en surrogat.

Surrogacy innebærer kompliserte juridiske problemer, slik at Human Fertilization & Embryology Authority (HFEA) anbefaler at du søker juridisk råd før du tar noen beslutninger. Det er viktig å vite at surrogatordninger ikke kan håndheves.

Hva er sjansen min for å ha en baby gjennom surrogat?

Vanskelig å si som suksessrate er avhengig av mange faktorer, inkludert: surrogatets evne til å bli gravid, eggdonorens alder (hvis involvert), suksess av prosedyrer som IUI og IVF.

Ifølge HFEA er alderen til kvinnen som gir egget den viktigste faktoren som påvirker sjansene for en vellykket graviditet.

Hvor starter jeg selv?

Når du har hatt en konsultasjon med fruktbarhetsspesialisten og besluttet at surrogat er egnet for forholdene dine, må du finne en surrogat. Fertilitetsklinikker har ikke lov til å finne en surrogat for deg.

Det kan være uregulerte organisasjoner i Storbritannia som kan være i stand til å hjelpe. Du bør også være forberedt på å gjøre de nødvendige rettslige forhold for å bli anerkjent i loven som barnets foreldre.

Og det kan være lurt å få litt rådgivning før du begynner surrogataprosessen, for å hjelpe deg med å fordøye alle spørsmålene som er involvert.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar