25 Overraskende gode grunner til å date en spiller

Hvis du har lurt på hvordan det ville være å date en gamer, vil disse grunnene på alvor få deg til å innse hva du har gått glipp av.

Hvis du møtte en virkelig søt gamer fyr eller jente og vil vite om du skal komme i forhold til dem, er det mange grunner til å overbevise deg om at dating en gamer er hvor den er. Ekte diehard spillere er typen som skal investeres i deres spill, enten de spiller på PC eller konsoll. Mange vil delta i spillkonvensjoner, tegneserier, og bruke tid på å se podcaster og skanne onlinefora for nye hacker og jukser. Men det nivået av engasjement er tydelig i deres relasjoner også.

Spillere kan bruke seriøse lengder av tiden å spille League of Legends, World of Warcraft, Counter-Strike, DOTA eller Diablo, for å nevne noen. Noen liker å bestille pizza og spille på Xbox eller PlayStation på fritiden. Men en ting de alle har til felles er gode kvaliteter for et forhold. Gi dem en sjanse, og du vil snart finne ut at seriøse spillere gjør for noen av de beste kjærester og kjærester rundt. [Les: 9 grunner din ideelle manns ønskeliste ikke virker for deg]

Fordeler med dating en gamer

Ikke ta mitt ord for det, skjønt. Fortsett å lese for mer enn nok grunner til å gi slipp på tvilene dine, og finn ut hvorfor du burde være dating en gamer:

# 1 Du vet hvor du skal finne dem. Hvis du noen gang har hatt å snakke med en partner som noen ganger forsvinner i flere timer om gangen, er det ikke noe du trenger å bekymre deg for når du daterer en gamer. Gamer gutter og jenter er vanligvis akkurat der du forlot dem: foran en skjerm. Dette kan gi en sterk følelse av sikkerhet i forholdet ditt, og du vil alltid ha noen til å tilbringe tid med for en natt i.

# 2 De ønsker å vinne. Dette betyr at din gamer kjæreste eller kjæreste vil gjøre alt for å vinne hjertet ditt, og de sørger for at de beholder det når de har fått det. De kommer ikke til å miste veldig lett, og så vil de behandle deg som en dronning eller konge for å sikre at du er lykkelig. De vil ha en vinn-vinn.

# 3 De vil kjempe for deg. Spillere brukes vanligvis til et visst nivå av kamp eller utfordring i et spill, og denne fighter mentaliteten vil oversette til forholdet ditt. De er ikke redde for kamper eller konflikter, og vil alltid kjempe for å holde forholdet levende.

# 4 De er store barn på hjertet. Spillere er alle egentlig bare store barn på hjertet, og dette betyr at de vil være lekefulle og ned til jorden. De vil glede seg rundt og gjøre morsomme ting sammen. Unødvendig å si, vil forholdet ditt aldri bli for tett eller kjedelig. [Les: Det gode og det dårlige å dele en yngre mann]

# 5 De er drevet for å lykkes. Når du daterer en gamer, vil du snart innse at alt de investerer sin tid eller penger i, er noe de håper å lykkes på. Dette inkluderer deres forhold til deg. De vil få alt til å fungere, og vil ikke være den første til å gi slipp på en god ting mens de har det.

# 6 De er ikke quitters. Spillere er vant til å sette inn time etter time av spilletiden for å nivåere opp, fullføre et raid med hell, eller slå en tøff del av spillet sitt. Hva dette betyr for deg er at de ikke er quitters. De vil sjelden la forholdet ditt lide hvis de kan gjøre noe med det, og så vil de ikke gi opp på deg veldig enkelt.

# 7 De er teknisk kunnskapsrike. Hvis du ikke er det lyseste verktøyet i boksen når det gjelder teknologi, vil gamerkillen din eller jenta vanligvis vite noe eller to om tekniske ting. Dette betyr at når det gjelder å installere en ny TV eller fikse et problem på en PC, kan de vanligvis regne ut det med liten innsats. [Les: Fordeler og ulemper med å bli festet til våre gadgets]

# 8 De er tålmodige. Spillere er vant til å bruke timer alene i et spill, så de er ikke typen for å bli utålmodig når de venter på deg. De har så mye underholdning å okkupere seg, og så skjønner de ikke engang at det er gått tid siden du var borte.

# 9 De forstår behovet for plass. En gamer vil forstå deres partners behov for plass, bare fordi de trenger plass også. Når de tilbringer utallige timer med deg, trenger de tid til å hente på den tiden de har savnet i sitt valg. De vil ikke bry deg om at du tar noen timer eller dager for deg selv.

# 10 De er multi-oppdragsgivere. Multi-tasking kommer alltid til nytte, og spillere har vanligvis den egenskapen til en vitenskap.

# 11 De er intelligente. Spillerne er utrolig smarte fordi de må løse problemer hele dagen, og de gjør det for moro! De er utstyrt med store mentale evner og et tankegang for strategi. Et annet pluss er at de kan spy alle slags morsomme fakta som de har lært i spillet! [Les: Høyder og nedganger i dating noen smartere enn deg]

# 12 De vet hvordan de skal arbeide med hendene. Dette kan være en god egenskap å ha, inn og ut av soverommet.

# 13 De er lite vedlikehold. Spillere trenger egentlig ikke mye for å opprettholde dem, bare litt mat, drikke og et vaskerom i nærheten. Du vil ikke gå i stykker på disse folkene, unntatt når det kommer til å kjøpe dem noen ny teknologi.

# 14 De kan få mest mulig ut av det de har. Spillere er kunnskapsrike og vet hvordan de skal bruke det de har for å få jobben gjort.Dette kan oversettes til å fikse et møbel, eller sørge for at du blir tatt vare på i soverommet.

# 15 De vet hvordan man skal ringe skuddene. Spillerne vet virkelig den perfekte balansen mellom når de skal være i kontroll, og når de skal løsne regjeringer og bli lagt tilbake. Dette gir en virkelig fleksibel partner som kan være rolig og lidenskapelig på de riktige måtene når provosert.

# 16 De har en sans for humor. Spillere har vanligvis galte raske wits og en god sans for humor. Dette vil gjøre hver dag med dem forskjellige fra det neste. Ditt forhold vil være fullt av latter og moro sammen.

# 17 De er forsiktige i kjærlighet. Det er trygt å si at en gamer kjæreste eller kjæreste vanligvis pleier å ikke skade personen de er med. De vet at relasjoner ikke har en tilbakestillingsfunksjon, så de vil gjøre det de kan for å gjøre ting riktig første gang.

# 18 De kan holde seg oppe hele natten. Dette er nyttig hvis du drar en all-nighter før en test og vil ha et selskap, eller hvis du jobber merkelige skift og trenger noen som kan jobbe rundt den. Spillere er mestere på å holde seg opp når de trenger det.

# 19 Det er lett å få dem gaver. Gamers elsker alt relatert til deres valg av spill. Hvis et nytt spill kommer ut og de ikke kan vente på å få det, er det den perfekte gaveideen. Du trenger ikke å oppstyrke over klær eller smykker.

# 20 De betaler oppmerksomhet på detaljer. Spillerne vet at detaljene er super viktige i et spill. Ikke oppmerksomhet eller manglende verdifull informasjon kan være forskjellen mellom å lykkes eller mislykkes i et oppdrag. Dette vil gjøre dem oppmerksomme og observante når det gjelder humør og dine behov i et forhold.

# 21 De vil jobbe for det de vil ha. Spillere er vant til å utfordre og høste fordelene etter. De vet at for å få det de ønsker, må de sette den nødvendige innsatsen. Det er ingen slackers i denne gruppen! [Les: 11 sikkert at du daterer en ekte keeper]

# 22 Deres feil gjør dem sterkere. Spillerne vet at feil er en del av læring, og de vil sikte på ikke å gjøre den samme feilen to ganger.

# 23 De er ekstremt lojale. Spillerne er ganske mye hjemme alltid. De ville mye hellere spille sine spill enn å spille rundt i datingspillet. Og hvis noen tilfeldigvis flirter med dem på nettet, vil de bare gjengis hvis den andre spilleren har et sjeldent element som de vil ha. Utenfor spillet forsvinner den flirtenes natur mot andre.

# 24 De elsker å utforske. Gamers elsker å nivellere opp og flytte videre til nye aspekter av spillet sitt. Denne sulten å utforske er flott når det gjelder sex eller bare å utforske nye steder sammen.

# 25 De kan være overraskende sosiale. Mens du kanskje tror at spillere bare noen gang bruker tid hjemme med sine spill, kan du bli overrasket over at mange av dem er opptatt av å delta på konvensjoner. Når du går til en konvensjon for en av dine datoer, forvent å bli blåst bort av hvor interessant og morsomt spillmiljøet er.

[Les: 11 grunner du burde danse den nerdige fyren]

Tror spillere er tapere uten samfunnsliv? Tenk igjen! Du kan bli overrasket over hvor mye moro det er til dato en gamer!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar