Surprise Celebrity Babies!

Innhold

Vi liker å tro at vi har ganske god kunnskap om hvilke stjerner som forventer, men noen ganger støtter de oss selv hos mor og baby med overraskende nyankomne. Ha et klikk gjennom vårt galleri og se de små som overrasket oss, om det er fordi deres kjente foreldre valgte surrogacy, gjemte bumpen fra kameraene eller valgte å adoptere privat.

Isla Fisher

Isla Fisher klarte å holde hele hennes graviditet under omslag før hun fødte sin andre datter med ektemannen Sacha Baren Cohen, Elula i august 2010. Hun var faktisk en profesjonell for å holde nyheten privat, hennes co-stjerner som hun filmet med i løpet av første trimesteren hadde han ikke en smultring. Hun innrømmet senere at hun brukte kunnskapsrik dressing og overdimensjonerte poser og kaffekopper for å gjemme bumpen hennes!

Sandra Bullock

Vi var alle så opptatt av å rive fra Sandra Bullocks ekteskap med Jesse James (nyheter som kom kort etter hennes Oscar-vinnere i 2010) at hennes planer om å adoptere en liten gutt ved navn Louis, født i New Orleans, gikk helt under radaren. Så poppet Sandra på forsiden av et amerikansk magasin for å avsløre nyheten.

Nicole Kidman

Skuespillerinnen og hennes hubby Keith Urban ønsket velkommen en babypike i 2010, som søster til søndag Rose, via en surrogat. Det lykkelige paret hadde tidligere snakket om sine fruktbarhetskamp og valgt å holde nyheten hemmelig til Faith ble levert trygt og hadde sluttet seg til familien sin.

Megan Fox

Notorisk privat (les: hater av pressen), snakket Megan ikke åpenbart om hennes graviditet i 2012 til tross for å bli fotografert i en bikini med full bump på showet mens du er på ferie med ektemannen Brian Austin Green. Gitt deres "holde stille" tilnærming, var ingen noen gang helt sikker på Megans forfallsdato, og faktisk bekreftet hun bare ankomsten av Noah Shannon en god måned etter fødselen.

Laura Linney

Januar 2014 så 49-årige skuespillerinne Laura Linney fødte sitt første barn, en gutt ved navn Bennett Armistead Schauer, etter å ha gitt pressen ingen anelse om at hun selv var gravid. Hennes triks? Overdimensjonerte strukturerte kjoler på rødt teppe og ingen tilfeldige papbilder.

Elizabeth Banks

Etter å ha funnet ut at hennes sjanser til å tenke naturlig var svært lave - "det var et livmorsk problem for meg, ville embryoer ikke implantere" - Elizabeth og ektemann Max bestemte seg for å bruke en surrogat for å legge til en sønn Felix til familien sin. Elizabeth valgte å holde barnet sine planer for seg selv, og identiteten til sønn Felix ble bare avslørt etter at han kom trygt 30. mars 2001, sammen med nyheten om at det takknemlige paret fortsatt er i kontakt med surrogatet.

Angelina Jolie

Ikke en total overraskelse, men hvis Angelina hadde fått sin vei, ville hennes graviditet i 2008 ha vært privat til tvillinger Vivienne og Knox ble ønsket velkommen til verden. Kung Fu Panda co-star Jack Black hadde imidlertid forskjellige ideer da han satte foten i den og avslørte nyheten under Cannes Film Festival. Ange måtte bekrefte graviditeten da og der, og fødte bare to måneder senere. Ikke kul JB, ikke kult.

Elton John

Ikke bli overrasket hvis du ikke kan huske hvordan du feiret jul eller nyttår i 2010, da det var sjansene for at du var reeling fra Elton John og David Furnishs sjokkmelding om at de skulle bli foreldre til en sønn Zachary via surrogat. Paret holdt hele prosessen under omslag, og da de avslørte de nydelige nyhetene, valgte de å holde schtum på hvilken av dem var den biologiske fargen.

Charlize Theron

Denne stjernen la vår munn hengende i mars 2012 da hun annonserte at hun hadde vært gjennom adopsjonsprosessen, og var nå en veldig glad, stolt mamma til en liten gutt som heter Jackson. Hun har ikke avslørt mye mer informasjon til denne dagen, men å løfte Jackson som en enslig mor synes ikke å være for stor en oppgave for Charlize - hun elsker det!

Januar jones

Mamma-av-en-januar Jones kan ha gitt oss inn i det faktum at hun var gravid bare noen få måneder før fødselen, men hun var stramt over far til sønnen hennes - og har vært helt siden! Snakket i mai 2013 innrømmet skuespilleren: "Jeg har ikke plass til noe annet, så jeg vet ikke hvordan jeg ville ha gjort det med en partner. Jeg visste at jeg ville heve min sønn alene. Det var noe jeg gikk inn for å vite, jeg var forberedt mentalt og jeg var spent på det.

Viola Davis

Noen kjendiser burde virkelig vite når de skal holde munnen lukket. Ved en oktober 2011-event tok skuespillerinne Octavia Spencer seg selv for å avdekke at hennes venn og The co-star Viola Davis bare var blitt mamma ved adopsjon. 46-årige Viola og hennes skuespillerinne Julius bekreftet senere at de hadde blitt foreldre til en liten jente som heter Genesis.

Evangeline Lilly

Denne skuespillerens graviditetsmelding må ha fått "Lost" i posten, siden ingen hadde en anelse hun forventer selv til et bilde av Evangeline sportet en alvorlig stor bump oppdaget i april 2011. Fortsatt ingen ord fra stjernen selv, og bare en måned senere hilste hun en sønn med kjæresten Norman Kali!

Hilarie Burton

dette er det vi kaller en hemmelig graviditet.Resten av verden visste ikke engang en Tree Hill skuespillerinne og kjæresten Jeffrey Dean Morgan var et par til et felles offentlig utseende i april 2010, men etter litt mer graving ble det oppdaget at paret hadde begynt å danse i 2009 og hadde hadde en baby sammen i løpet av den tiden.

Denise Richards

Denise er en annen kjendis mamma som valgte adopsjon å legge til sin kjære familie. Mens skuespilleren allerede hadde døtre Sam og Lola fra ekteskapet med Charlie Sheen, så i juni 2011 Denise avslører at baby Eloise Joni hadde sluttet seg til girly mannskapet og satt i Hollywood Hills helt fint.

Ricky Martin

Vi må gi Ricky en nikk her, da hans 2008-beskjed, med sin offisielle representant, kom som en komplett overraskelse for alle. Ricky var kjent for å være singel etter å ha splittet fra sin langsiktige kjæreste tilbake i 2005, men uttalelsen ga Rickys melding høyt og tydelig: "Ricky Martin ble i de siste ukene en stolt far ved tvilling sønns fødsel. Barna, levert via svangerskapet surrogacy, er sunn og allerede under Rickys heltidspleie. '
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar