12 Surefire måter å få en skummel fyr til å forlate deg alene

Noen creepers er bare så vedvarende at du må komme opp med mange kreative alternative metoder for å få ham av ryggen din!

Det har skjedd for oss alle. Vi møter en fyr som vi tror er attraktiv, intelligent og sjarmerende, og begynner å snakke med ham med jevne mellomrom. Vi kan til og med gå ut på noen få datoer med ham. Likevel, etter å bli kjent med ham litt bedre, begynner vi å innse at han ikke er så stor som han syntes.

Enten finner vi noen forstyrrende fakta om livet hans, eller han begynner å gi en vibe at han kanskje ikke er helt riktig i hodet. Ganske snart begynner vi å ønske vi aldri møtt fyren, og vi ville gjøre nesten alt for å få ham til å gå vekk - det eneste problemet er at han er blitt utrolig slitt!

Han ser alltid ut til å henge rundt, og det har kommet til det punktet at han forteller at han skal gå seg vill kunne gjøre ham opprørt nok til noe dumt.

Hvordan bli kvitt en vedvarende beundrer

Heldigvis finnes det en rekke måter å få et kryp for å forlate deg alene uten å bruke de harde ordene. Her er 12 av de mest effektive metodene for å frigjøre deg fra en kreps uønskede oppmerksomhet, som hver passer best for et visst nivå av creepiness.

# 1 Fortell ham høflig at du ikke er interessert. Hvis du bare finner fyren mildt skummel, og ikke helt truende, er ærlighet den beste politikken. Fortell ham at han er en god fyr * selv om han ikke er *, men du er bare ikke interessert i ham på en romantisk måte.

Hvis han spør hvorfor, pek på noen betydelige forskjeller mellom dere to, for eksempel at du liker atletiske aktiviteter, og det gjør han ikke, eller du liker å feste mens han nyter stille netter. Han kan spørre om du kan Fortsatt være venner, men å dukke ut av den ene, kan du fortelle ham at du ville føle deg vanskelig å fortsette et vennskap med ham etter det som har skjedd. [Les: Hvordan stoppe en fyr fra å slå på deg]

# 2 Stopp å returnere hans samtaler og tekster. Når en skumle fyr ikke er 100% besatt av deg, eller er etter andre jenter, må du kanskje ikke levere talen ovenfor. I stedet kan du kanskje sakte falle ut av livet hans.

Det første du må gjøre er å slutte å returnere sine samtaler og tekster, selv om du kjeder deg, da dette vil få ham til å holde fast i ethvert håp han har at du kan være interessert i ham. Etter noen få ureturnerte tekster og samtaler, bør han ta hint-ellers, du må kanskje bryte ut "vi er ikke en kamp" tale etter alle. [Les: 14 no-fail måter å skru ned noen type fyr]

# 3 Blokker ham på sosiale medier. Sammen med å ikke returnere sine samtaler og tekster, bør du blokkere ham på eventuelle sosiale medier kontaktlister han er på. Hvis du føler at blokkering er for hard, og du tror han er ganske ufarlig, slett han i det minste.

Å holde ham på kontaktlister vil bare gi ham følelsen av at du to fortsatt har noen form for tilkobling, enten det er personlig eller profesjonell, og at det er akseptabelt for ham å kontakte deg.

# 4 Endre telefonnummeret ditt. Det er en stor smerte å måtte endre telefonnummeret ditt, men hvis en fyr fortsetter å skrive og ringe deg flere ganger om dagen, selv etter at han vet at du ikke er interessert, kan det være noe du må gjøre for deg selv tilregnelighet.

Når du får ditt nye telefonnummer, må du ikke legge det overalt på nettet, siden kryp eller en av hans snooping-venner kan snuble på det. Sørg også for å fortelle vennene dine å aldri, aldri gi ut nummeret ditt uten å konsultere deg først.

# 5 Foreløpig at du har en kjæreste. Noen ganger, hvis creeps tror du allerede har en fyr, vil de gå av og gå videre til en annen jente. Dette gjelder spesielt hvis krypet i spørsmålet er litt sjenert og vanskelig.

Du kan starte med å bare informere Mr. Creepy om at du ikke lenger er singel, og han kan gå av på sin glede. Hvis han ikke gjør det og reagerer aggressivt på nyhetene, må du kanskje få en godmusklert fyrevenn til å late som å være kjæresten din når du to ser ham rundt.

# 6 Få en hund. Dette er ikke et realistisk alternativ for alle, men hvis du har en jobb og ditt eget sted, og du har blitt stalket av en av de skarpeste gutta der ute, bør du vurdere å investere i en hund. Hvis du tror at krypet kommer til å dukke opp i huset ditt på et tidspunkt, vet du at du har en hund, kanskje skremme ham bort. En medium til stor størrelse hund kan også fungere som beskyttelse hvis du går ut og du kommer til å trenge inn i ham.

# 7 Reise med venner. Hvis du føler deg som om en skumle fyr utgjør en trussel mot din sikkerhet, er det best å ikke reise alene. I stedet for å gå alene, gå om byen med en kjæreste eller to eller til og med en blandet gruppe når det er mulig. Hvis du kjører, bør du ha det bra, så lenge du parkerer nær inngangen til et sted du går inn om natten.

Kryper pleier å plage kvinner som er alene, så hvis de ser at folk er med deg, vil de sannsynligvis fortsette rett forbi. Hvis en bestemt kryp plager deg, har du i det minste noen som vil stå opp for deg.

# 8 Finn alternative ruter til skole, arbeid, etc. For hyppige turgåere kan ruten du går til skole, arbeid eller annen vanlig aktivitet ta deg direkte av krypens bostedssted, arbeidsplassen eller hvor som helst han henger ut ofte. Hvis han er ekstra sketchy, kan han til og med plante seg selv langs ruten din med vilje.

Derfor, når du unngår et kryp som ofte er i ditt område uansett grunn, er det best å finne alternative måter å komme til stedene du regelmessig reiser til fots. Det kan ta deg litt tid å gå til dine destinasjoner, men i det minste vet du at du er trygg.

# 9 Bruk en lue og solbriller. En lue og solbriller kommer til nytte hvis du absolutt trenger å tilbringe tid på et sted som du kan få øye på. Kremen kan bare forstyrre deg hvis han gjenkjenner deg, og hvis du har mesteparten av håret ditt under hatten din og Øynene dine dekket, vil han sannsynligvis ikke.

# 10 Varsle sjefen din og kollegaer. Når du ikke kommer tilbake sine samtaler, tekster eller elektroniske meldinger, er det sannsynlig at det første stedet et kryp vil synes å se etter er din arbeidsplass. Hvis du tror det er en alvorlig mulighet for at han kommer opp mens du er på jobb, fortell sjefen din og kollegaene om ham. På den måten kan de raskt ringe sikkerhet og få ham eskortert hvis han blir en plage.

Forresten, hvis du tror at den skumle fyren du har møtt, ikke vet hvor du jobber, ikke vær så sikker - disse mennene er ofte svært dyktige på å finne ut disse tingene!

# 11 Har en annen fyr du stoler på, fortell ham å slutte å kommunisere. Dessverre for oss er menn ofte mer responsive når andre menn forteller dem hva de skal gjøre, i motsetning til kvinner. Hvis krybben du er assosiert med, er svært vedholdende og kontinuerlig prøver å komme i kontakt med deg, må du kanskje be om hjelp fra din bror, en mannlig slektning eller en betrodd mannlig venn.

Du bør velge fyren i livet ditt som virker mest kraftfull og overbevisende, slik at når han informerer denne skumle fyren at du ikke vil kommunisere med ham lenger, vil krybben bli kvalt i støvlene. Den eneste situasjonen der du ikke bør spørre en annen fyr om hjelp, er hvis du tror at krypet kan skade dem. Og hvis det er tilfelle ...

# 12 Involver politiet. Dette er en siste utvei og bør bare brukes i ekstreme tilfeller der et kryp virker veldig farlig og flere andre løsninger ikke har fungert. Hvis du kaller politiet på en skumle fyr, vær forberedt på å gi bevis på eventuelle trusler eller på annen måte forstyrre meldinger som han har sendt deg.

Når du tror at en situasjon med et kryp kan gå videre til dette stadiet, må du sørge for at du lagrer alle elektroniske meldinger, tekster og talepost som han forlater for deg. Sannsynligvis vil han bli belastet hvis han har utsatt deg for trakassering, men du må ha gyldig bevis for å gjøre saken din.

[Les: 10 skumle gutta som kan bety problemer langs veien]

Hvis du bare har å gjøre med en vanskelig mann, bør du kutte kontakt selv. Men hvis krypet virker som om han kunne bli en fullverdig stalker, kan det være nødvendig å ta mer alvorlige tiltak. Uansett hvilken type handling du tar, bør du aldri føle deg skyldig, så lenge den er lovligdu har rett til å leve livet ditt i fred uten å bekymre deg for en plagsom mann!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar