8 sikre måter å håndtere med en eks som ser noen nye

Innholdsfortegnelse:

8 sikre måter å håndtere med en eks som ser noen nye
8 sikre måter å håndtere med en eks som ser noen nye
Anonim

Å vite at exen din nå ser noen andre, kan være en smertefull realisering. Men her er noen effektive måter du kan håndtere denne kunnskapen på.

Tenk deg at du bare sitter hjemme, leter etter noe å gjøre. Og da av en eller annen grunn, husker du en av dine ekser. Du begynner å lure på hvordan exen din er eller hva din eks er opp til. Så du får på Facebook for å få en liten titt på livet til ex.

Du ser at det lille miniatyrbildet av et profilbilde har to personer i det. Du tapper på den og ut dukker et bilde av et kjærlig lykkelig par, med kinnene deres knust sammen. Du sjekker resten av bildene og ser at denne andre personen som invaderer exs profilbilder, er din exs nye beau. Og det verste er at hvert bilde utstråler glede og solskinn og alle de gode tingene i verden.

Det er bekreftet: din ex er med noen andre. Dette bør nok ikke forstyrre deg så mye hvis du allerede er i en lykkelig tilstand i livet ditt. Hvis noe, ville du være glad for at exen din har bestemt deg for å fortsette. Men hva om du fortsatt ikke er helt over din eks? Hva om du ikke er fornøyd med hvordan ting viste seg etter at du brøt opp? [Les: 8 vanlige etterbrudd feil du aldri burde gjøre]

Hvordan håndtere din eks som ser noen nye

For å hjelpe deg med å holde din sunnhet og for å holde deg fra å revidere det mørke stedet du besøkte etter din oppbrudd, er det våre tips for hva du bør gjøre.

# 1 Express hva du føler. Ikke skrik det ut på toppen av lungene på den høyeste bygningen du finner! Bare uttrykk det på din egen måte, med minimal skade på de rundt deg. Skri det ut, hvis du må. Ta det av brystet. Sett opp en kveld med dine nære venner slik at du kan fortelle dem alt om det og deretter fortsette. Ikke prøv å skjule smerten din under en stevig fasade. Ha øyeblikk av tristhet og realisering for å la nyhetene synke inn, og prøv å fortsette.

# 2 Realiser at exen din beveger seg på før du er i orden. Først kan du tenke det er så urettferdig at exen din har klart å finne noen nye mens du fremdeles sliter med å komme over din oppbrudd. Men du må forstå at oppbryt betyr at du har rett til å se andre mennesker. Du kan ikke forvente at exen din sitter fast på deg selv når du ikke lenger snakker med ord!

Den tre måneders regelen etter en oppbrudd gjelder ikke for alle. Noen mennesker kommer rett og slett over sine ekser på kortere tid enn andre. På den annen side, kan exen din bare være i et rebound-forhold. Uansett hvilken teknikk din ex har brukt til å komme over forholdet ditt, er egentlig ikke din virksomhet. Bare godta at exen din har flyttet på, og det kan du også. [Les: 10 tegn på at et tidligere forhold holder deg fra å gå fremover]

# 3 Det er ikke et løp. Når to personer bryter opp, er det vanligvis en liten konkurranse for å se hvem som blir lykkeligere med sine liv først. Noen mennesker engasjerer seg i dette, spesielt hvis de fortsatt er superbittere om deres eks. Men du må vurdere at du ikke kan akselerere måten du kommer over ting som vil. Så hvis du konsentrerer deg om å være den første som kommer over oppbrudd, vil du ikke kunne konsentrere deg så mye om å helbrede ditt hjerte og bevege deg på en sunn måte.

Også, lykke er annerledes for alle. Bare fordi exen din gjør noe som gjør ham eller henne glad, betyr ikke at du må gjøre det samme. Så hvis du har et nytt forhold er det som gjør din eks glad og fokuserer på karrieren din, er det som gjør deg glad, holder deg til din karriere og slutter å etterligne hva din eks er opp til.

# 4 Hold ex-feilene i tankene. Dette kan allerede være noe du har gjort når du fremdeles prøvde å komme over oppbrudd, men å holde det mentale talt, kommer til nytte i situasjoner som dette. Når du husker hvorfor det ikke fungerte mellom dere to, er du mindre sannsynlig å være sjalu over personen som pleide å være i din posisjon. Enkelt sagt, det er som å si at din exs irriterende kjennskap er andres problem nå!

# 5 Ikke gjør sammenligninger mellom deg og den nye partneren. Husk at denne personen ikke er din direkte konkurranse. Faktisk, for all hensikt, den nye personen er din exs liv har allerede vunnet, men det er ikke en konkurranse du fortsatt deltar i. Så selv om du tvinger deg til å prøve å bli bedre enn den nye partneren din sannsynligvis vil ikke dumpe hans eller hennes partner bare fordi du har forbedret deg selv over natten.

Jo mindre du vet om den nye partneren, jo bedre. Hating på denne nye personen vil bare brenne din bitterhet enda mer. Den nye partneren er ikke din fiende! Din ex ble ikke stjålet fra deg. I stedet løp han eller hun bare åpne og kjærlige armer, og det er ingenting du kan gjøre med det annet enn å gå videre. [Les: Er du sjalu av din exs nye liv?]

# 6 Unngå steder hvor de kan gå. Du så at det glade nye paret alltid er på denne puben i nærheten av stedet. Det er så nært at det ikke ville være rart hvis du plutselig skulle dukke opp og se dem der, ikke sant? Men hva ville det oppnå? Du går til baren, og du kommer inn i dem, og hva? Du vil bare løfte og flytte sammen? Vil du berate din ex for å være med noen andre? Gud forbyr at du kan lage en scene!

I teorien kan dine sleuth ferdigheter være nok til å la deg gå ubemerket, hvis du gjør deg designe for å sjekke dem ut. Men i virkeligheten er det alltid muligheten for at du blir overvunnet av dine følelser. Å se din eks med en ny signifikant annen kan føles som en smertefull slag rett til hjertet. Og når du ser hvor gledelig de ser sammen, kan det bare føre til at hjertet ditt bryter inn i enda tynnere stykker. [Les: 14 ting å huske på når du kommer inn i din eks]

# 7 Unngå å stalking på nettet. Dette kan være like ille som stalking i person! Internett har definitivt gjort det så mye vanskeligere å komme over mennesker fordi vi hele tiden bombarderes av oppdateringer om deres liv. Uten at du vil ha det, vil Facebook vise deg bilder av din exs ferie i Bali eller din exs søte kjærlighetsposter til den nye kjæresten eller kjæresten. Selv om du prøver å motstå, er det alltid fristelsen til å ha en liten liten titt på hva din eks er opp til.

For å forhindre dette, ville din mest effektive handlingsplan være å gå av sosiale medier for en stund. Spør en pålitelig venn om å endre passordet ditt for deg i omtrent en uke eller to. Bruk denne gangen til å sortere dine følelser og gjøre deg mer motstandsdyktig. Tross alt, jo mindre din ex er i tankene dine, desto raskere kan du bli vant til ikke å tenke på hvordan ting var mellom dere to. Så når du er tilbake på Facebook eller Instagram eller Twitter, har du allerede opparbeidet deg motet til å akseptere din exs nye forhold. [Les: 12 ting som får deg til å se ut som en skummel stalker]

# 8 Fokus på ditt eget liv. Når du har sluttet bånd med din eks, har du i utgangspunktet mistet retten til å rote i din exs virksomhet. Det er ikke noe mer å snakke om, så hva din eks gjør, er utenom dine hender. Din ex skal ikke lenger ha en effekt på deg når du har flyttet på. Ved å vite dette, har du det bedre å fokusere på noe som kan forbedre livet ditt akkurat nå.

Enten du velger å søke etter et nytt forhold eller legge all din innsats i en hobby, er det uendelig bedre enn å sitte hjemme og tenke på din ex og din exs nye partner. Du vil gjøre det, mens de gjør hva det er som de gjør.

[Les: 9 ting å huske på når exen din er i ferd med å bli gift]

Jo mer du tar hensyn til hva du kan gjøre for å bli en bedre person, jo mindre tid må du sitte og være bitter om din exs nye forhold. Så avslutt sammenligningene, avslutt stalking, avslutt brooding over det faktum at exen din kom over deg først. Nå er det ute av hendene, så skift oppmerksomheten til noe som er i hendene dine for å forandre seg.

Populært emne