Overfladisk personvarsel: 36 Grunne egenskaper de bare kan ikke skjule

En overfladisk person er noen som handler om overflaten eller utseendet. Ikke å ha mye under, det er best å ikke forvente mye fra dem!

En overfladisk person handler om overflaten. Det betyr at de ikke bryr seg mindre om hva som skjer under. Overfladiske mennesker bryr seg bare om en person, og det er seg selv.

Ikke veldig morsomt å være rundt, en overfladisk person kommer ikke til å være din livredder, nødkontakt eller personen du kontakter hvis du noen gang trenger noe - fordi et forhold til dem handler om hva du gir.

Overfladisk personvarsling - 36 trekk de bare ikke kan skjule

Å være overfladisk virker som om du får det beste med å gi svært lite. Det betyr egentlig at du ikke er ekte eller ekte eller så fin. I stedet for å være overfladisk, vil du kanskje grave litt dypere for å finne den virkelige du lurker under.

# 1 Går hvor vinden blåser. Yep, en overfladisk person har ikke en mening eller overbevisning som ikke kan svekkes, overbeviset ut eller bare utryddes uten mye press. En overfladisk person kan ikke bli plaget med å bry seg om en "sak" eller noe som egentlig eksisterer utenfor dem. [Les: 17 måter å være en borger i verden mens du bor hjemme]

# 2 Har venner på grunn av hva de kan gjøre for dem. Overfladiske mennesker vil bare være med folk som har noe å bidra med. Et forhold er ensidig og handler om den ulikhet som strømmer kontinuerlig i deres favør.

# 3 Er mer bekymret for deres utseende enn deres godhet. Alt om opptredener, en overfladisk person handler om hva de ser ut på utsiden og ikke hva som er i deres hjerte. Godhet er bare bra hvis de gjør det for å få noe. [Les: Hvorfor er indre skjønnhet viktigere enn ytre skjønnhet?]

# 4 De smiler mens de snakker, men ser deg opp og ned. De følelsene de viser, samsvarer ikke nødvendigvis med hva de tror. En god "Bless ditt hjerte", og de er alle gode til å rive deg for å rive det øyeblikket du ikke er i øret avstand.

# 5 Sladder er omtrent like dypt som de får. Hvis de har noe å bidra med, er det vanligvis "Har du hørt om ..."

Sladder er omtrent så dypt at en overfladisk person går i samtale. Fordi de bruker dekselet til "Jeg er veldig bekymret for ___." De er bekymret for ingenting, men å ha en saftig historie å fortelle som setter dem i hjertet av oppmerksomheten. [Les: Drama dronninger - Hvordan håndtere disse divasene]

# 6 De har ingenting å legge til, vel, noe. Du vet når du har en samtale? Det er noe som heter "legge til litt." Det er ikke noe som en overfladisk person noensinne gjør. De lytter ikke engang til hva du må si fordi de bryr seg ikke hva du må si. De sannsynligvis bare liker å se på leppene dine.

# 7 Deres mål er bare "meg". Hvis det ikke er til nytte for den store "ME", så skal jeg ikke kaste noe energi eller noe inn i premien.

# 8 Hvis det ikke er navnemerket, er de enIkke på den. Alt om etikettene, ikke bare vil de ikke ha noe som ikke har en kjent etikett på den, de ser ned på alle som ikke gjør det samme. Eksisterende handler om å se ditt beste, så du ser best ut ved å ha dyrt lur.

# 9 Vil gjøre noe for alle øynene på meg. En overfladisk person eksisterer på oppmerksomhet. Hvis de ikke får det, gjør de alt som trengs for å få alle øynene på dem. Overreacting, å være en drama dronning, starter rykter, det spiller ingen rolle, det handler om å ha tilbedelse av alle rundt dem. [Les: 12 tegn på at du er en oppmerksomhetssøker og ikke engang vet det]

# 10 Ingenting er noen gang ekte, i tillegg til vesken deres. Det eneste som er ekte om en overfladisk person, er deres merkevare veske. Stol på det, det er ikke slikt som en knockoff i en overfladisk persons verden.

# 11 Deres iCloud har nådd full kapasitet på grunn av deres selvtillit. Hvis du ikke kan bestemme hvilken som er den beste selfie å poste i dag, så sjekk deg selv, du er sannsynligvis overfladisk. [Les: Hvordan være stilig: 20 egenskaper som styrer ærefrykt og respekt]

# 12 Deres sosiale medier persona er den eneste som eksisterer. Det er en sosial media persona som folk skaper, og så er det den virkelige personen som er omtrent en tiendedel av intensiteten til persona opprettet. Hvis du og din sosiale medier persona er de samme, kan du bare ikke være ekte, noe som gjør deg overfladisk.

# 13 De snakker det, men når det er din tur til å snakke, tune de ut. En conversational narcissist har alle muligheter av en overfladisk person. Den eneste interessante tingen de finner er de tingene som involverer dem. Så, hvis du begynner å snakke med en overfladisk person, kaprer de samtalen, så det kommer alltid tilbake til «meg». [Les: Er du en samtale narcissist?]

# 14 De daterer noen til å øke sin status, ikke fordi de liker eller kjenner dem. En overfladisk person dater noen for å opprette sin egen status. Det er ingen forskjell om det er en forbindelse eller seksuell tiltrekning. Hvis du kan flytte meg opp den sosiale stigen, JEG'm alle dine!

# 15 De handler om backhanded kompliment og sannsynligvis don 't vet det selv. Overfladiske mennesker har absolutt ingen selvbevissthet, så en backhanded kompliment er omtrent like fin som de får. Hvis de har noe hyggelig å si, må det alltid etterfølges av noe å squash deg. [Les: Backhanded compliment: Hvordan reagere vennlig eller gi tilbake i form]

# 16 De handler om årsaken hvis de liker logoen. Overfladiske mennesker har ingen grunn til å fremme seg på noen måte. Hvis de har på seg en logo for en sak, er det sannsynligvis bare fordi det er på mote.

# 17 Du unollow dem eller telefonen går av hvert to minutt med en oppdatering. En overfladisk person mener at verden dreier seg om dem. Derfor vil du se hva de har til lunsj, hva de gjør til enhver tid, og vil vite hvert sekund hva deres status er.

# 18 De er alltid der med en utdeling. Men når du faktisk trenger noe, er de "helt opptatt ... beklager!"

# 19 Dine problemer irriterer dem. Et problem er sannsynligvis møtt med en øye rulle og et signal som sier "du slipper bort tiden din med ubetydelig problem." [Les: 17 dårlige venner, du bør unfriend fra livet ditt]

# 20 Hvis du er 't kule lenger, du 'bli et spøkelse. Hvis du ikke kan fremme en overfladisk person, ikke bli overrasket hvis de spøker deg eller ikke kan bli plaget til å være din venn lenger.

# 21 Du presenterer deg selv som 100 ganger. Hvorfor ville de ta deg tid til å begå ditt navn og ansikt til minne? Du er ikke viktig, men i forsvaret ditt er ingen.

# 22 De kommer over for å hjelpe og sitte rundt og se deg jobbe, de 'Vær bare der for vinen. Hvis de handler om "hjelpen" som ikke er nyttig og alt om å drikke vinen din mens du ser på deg mens du jobber overtid, møtte du en overfladisk person.

# 23 De don 'Ikke ha en latter som er den samme to ganger. Ikke engang deres latter er ekte.

# 24 De forteller deg ting som "du vet hva du bør gjøre "eller"hvorfor don 't du bare ... " Ja, de har svarene på alt, og det er alltid, "Du er ikke så smart som meg, så finn det ut."

# 25 De tar aldri med, de forventer bare at du skal betale. "Ups, glemte jeg lommeboken min igjen? Jeg får den neste gangen ... "

# 26 Takk, du er ikket i sitt ordforråd. De'har rett, don 't vet du det? De ser ikke et behov for å si takk fordi de ikke er takknemlige for noe. I deres hode har de rett. Bare gi dem det de fortjener, og det fortjener ikke takk. [Les: Feil unappreciated? 31 uerfarne sitater for å styrke deg]

# 27 Alt du gjør er ok, hva de gjør er fantastisk. Yep, en overfladisk person tror de er sentrum av universet, så alt de gjør er fantastisk. Samme det du gjøre er middelmådig i beste fall.

# 28 Uansett hva de gjør, får du dem til å pose, wink-wink. De er en poser. Poser hele veien. Det handler om å holde øye med opptredener.

# 29 De er alltid helt i, og da er det trygg på siste øyeblikk fordi noe bedre kom med. De er "så der" til det er på tide å være der, og så er de ingen steder å bli funnet. [Les: Fikk flaky venner? Her er alle grunnene til å dike dem]

# 30 De 're alltid bøying. Hvis de alltid prøver å vise seg, så handler de alt om overflaten = overfladisk.

# 31 De vant 'Ikke gå utenpå uten sminke eller helt kledd. Ikke engang til postkassen eller Walmart, må du vise alle oppe 24/7.

# 32 De har aldri et problem, og alt i livet er fantastisk hele dagen hver dag. Overfladiske mennesker har det mest fantastiske livet, vakre ektefelle, fantastiske barn og det fineste alt. De kan ikke innrømme at de ikke er perfekte og heller ikke deres verden. Nei, hver dag for en overfladisk person er rett og slett fantastisk.

# 33 Alt de gjør har en hensikt, og jeg mener alt. Hvis de gjør noe for deg, merker du det bedre. Det betyr at du skylder dem på en eller annen måte, form eller form. [Les: Manipulerende personer: Hvordan spotere dem og slutte å spille offeret]

# 34 Telefonen deres er viktigere enn noe. Ikke prøv å konkurrere med telefonen din, du vil aldri vinne! Sosiale medier er langt viktigere enn din ubetydelige ektemann.

# 35 De er irritert av en hjemløs person som ligger i gata fordi de måtte gå rundt dem. Alt handler om dem. Så, hvis du skal miste et lem, splatter det ikke bedre blod på deres antrekk! [Les: Hvordan manipulere overfladiske mennesker: 13 bevist strategier som virkelig fungerer]

# 36 Du må ikke bare snakke deg selv, men hvis du har barn, er du en enmans reklamebånd. Å være overfladisk stopper ikke bare med deg, det kommer ut av alt du eier, har eller produserer, inkludert barna. De må være like overfladiske som deg. Hvis du ikke kan gå hvor som helst uten å kle barna dine som om de bare gikk ut av den nyeste katalogen, skriker det "Jeg er overfladisk."

Overfladiske mennesker er akkurat som navnet beskriver. De holder alt overflaten. Forvent aldri noen som er overfladisk å bryr seg så mye om deg som du gjør den minst viktige personen i livet ditt. Den eneste personen som eksisterer i en overfladisk persons liv, er dem.

[Les: Grunne mennesker mangler dybde: 30 signerer du svømmer i grunne enden]

Så hvis du vil være venner med en overfladisk person, har du bedre tykk hud, vær greit med å bli brukt, og klar til å utgjøre om du vil hangout.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar