Hva er Greens pulver og bør du ta det?

Innholdsfortegnelse:

Hva er Greens pulver og bør du ta det? - øVELSER 2023
Hva er Greens pulver og bør du ta det? - øVELSER 2023
Anonim

Tenk på det: Du spiser ikke nok frukt og grønnsaker, og du får absolutt ikke nok variasjon. Greens pulver er din backup plan - kast den i en riste en gang om dagen og hvil lett.

Hva er det?

Grønnsaker, frukt, alger og gress smadret i pulverform, ofte inkludert ting du ellers ville være villig til å inkludere i kosten din, for eksempel wheatgrass, spirulina, alfalfa og lignende. Tenk på det som en sikkerhetskopi for når du ikke slår på din fem-dag, som ikke bare regjerer nannying - det er grunnlinjen for å beskytte deg mot kreft, høyt kolesterol, diabetes, slag og en rekke andre problemer. Greens pulver kan også bidra til å motvirke den sure effekten av alt protein du spiser.

ANBEFALT: De beste kosttilskuddene

Hvilke velger jeg?

Hvert produkt har sin egen formel og det er ingen erstatning for å lese etiketten nøye. Ernæringslærer og skaperen av lunchboxdoctor.com Jenny Tschiesche anbefaler å holde øye med følgende.

  • Greens. "Dette skal komme fra naturlige kilder som kale, spinat, persille og brokkoli."
  • Alger eller tang. "Spirulina og chlorella bør helst være på etiketten."
  • Gress. "Det betyr hvete, bygg, alfalfa og løvetann."
  • Fordøyelsesenzymer. "Disse støtter kroppens egne enzymer i å bryte ned maten du spiser og ekstraherer næringsstoffene."
  • Fiber. "For å opprettholde optimal tarmhelse."
  • Antioksidanter. "Disse vil gi et løft til immunsystemet."

Bla gjennom greenerpulver på amazon.co.uk

Hvordan tar jeg det?

Du kan drikke det rett, men det er ikke alltid den beste smaksprøven. "Greens pulver er best konsumert blandet i en sukker smoothie eller grønnsaksjuice," sier Tschiesche.

"Vanligvis 1 tbsp om dagen er tilstrekkelig ekstra ernæring. En ideell kombinasjon ville være frossen banan, frossen spinat, fersk eller frossen bær, mandelmælk, supergrøntpulver, jordflaxfrø og bakken kanel. Disse ingrediensene bør kombineres i en matprosessor, smoothie maker eller NutriBullet. "

Vi er fan av å blande det i en shake med protein, yoghurt (eller kefir), en skje med nøttersmør og en banan eller håndfull bær for en morgenblast av allsidig ernæringsmessig kraft.

Den eneste gangen du ikke tar det er umiddelbart etter trening, når det vil forstyrre prosessen med betennelse og oksidasjon som hjelper til med å gjenopprette.

Kan jeg slutte å spise grønnsaker nå?

Vi spurte sportsnæringsekspert Ross Edgley og det korte svaret: nei. Forskning og erfaring viser at vi bør spise våre næringsstoffer ettersom naturen har pakket dem. For eksempel, en studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition fant at å ha frukt i flytende form kan dramatisk endre hvordan kroppen din behandler den. Men vi vet alle at det er vanskelig å konsumere nok frukt og veg for å få alle mikronæringsstoffer vi trenger - for ikke å nevne dyrt - så hvorfor ignorere noe som vil hjelpe?

Bunnlinjen

Ikke tenk at et supplement kan erstatte faktiske brokkoli og grønne bønner, men siden noen av oss spiser utvalget av grønne grønnsaker, burde vi, grønnsakerpulver er nyttig som topp.

Populært emne