Sommerferie: En enkelbillett til hyttefeber?

Resident M & B pappa, Chris Windle, forteller oss om den stigende frykten for sommerferie som oppstår når du har en smårolling og to tvillingbarn å underholde i seks uker ...

Våren er ikke kommet, og jeg er allerede frøken om sommeren, noe som er synd fordi jeg elsker solen og jeg elsker å ikke måtte håndtere småbarn i alt-i-ett vanntette drakter og votter de vil, uten tap, miste.

Det er tanken på de uendelig lange skoleferiene og den logistiske stormen de pisker opp som sender en rystelse ned i ryggraden. Hvordan å underholde en seks år gammel, som samtidig er ekstatisk i ukers frihet som strekker seg fremover og nesten umiddelbart kjeder seg, og hennes småbarnsbrødre - for ikke å nevne å gjøre noe arbeid - er et spørsmål for formidabelt for at min hjerne skal svare.

Ok, så det er ikke det største problemet som står overfor verden, men jeg har en krypende forstand at det må løses snart. Jo lenger vi forlater det jo flere våre alternativer krympes. Et raskt online søk avslører, selv nå er de eneste familievennlige ferieleilighetene som er igjen, enten svært dyrt eller ville bare kunne imøtekomme oss hvis min kone og jeg sov i badet.

Som jeg ser det har vi tre alternativer, ingen av dem er spesielt fristende:

1) Vi blir hjemme i seks uker

En enveisbillett til hyttefeber induserte sindssykdom, uansett hvor mange ganger vi besøker den lokale lido. Vi prøvde dette i fjor, og jeg drar fortsatt ukontrollert når jeg hører ordene "dagstur til Weston-super-Mare". Ungene syntes å nyte det skjønt.

>> FAMILIEFERIEFINDER: GÅ GÅ GÅ!

2) Vi går på ferie i Storbritannia

God idé. Men helvete, du kan fly til Balearene for kostnaden av et par netter i en fem-sengs hytte i Cornwall. Airbnb er et alternativ, men jeg lever i frykt for en tabloidhistorie om en ukjent familie (oss) som ødelegger et hyggelig eldre par sjøsides stolthet og glede. Og ikke nevne camping, det bringer meg ut i elveblest.

Vi må også være heldige med været - det er vanskelig å kjøpe inn i strandlivet når hypotermi er en veldig reell fare. På et tidspunkt ville vi innse at vi kunne ha opplevd en våt britisk sommer fra et sted hvor det er en god Wi-Fi-tilkobling og en leke leker barna liker å leke med: hjemme.

3) Vi går på ferie i utlandet

Flytrafikken er åpenbart utelukket siden vi måtte begynne å spare for de ekstra bagasjekostnadene som nå, som vurderer hvordan traumatisk kjøring lenger enn slutten av veien er, forlater Frankrike som den mest utholdelige destinasjonen. Og det er ikke dårlig, for en start vil alle mine barn gjerne spise smerte au chocolat, baguette og frites, så det blir måltider sortert. På ulemper ville vi fortsatt måtte remortgage huset for å ha råd til det ...

>> HVORDAN DU HAR EN STRESSFRI FLYK MED DITT BABY

Uansett hvilken vei jeg spinner det, er sommerferien en dyre utholdenhetstest som har meg lengselskje for starten av den nye skoleterminen. Selvfølgelig hvis noen liker å gjøre et husbytte ...

>> MERE TRAVEL TIPS AND ADVICE

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar