Sommeraktiviteter for barn - Å gå for en sykkeltur

Innhold

Kanal din indre Victoria Pendleton (slags ...) og få på sykkelen din med barnet ditt

OK ja, været er litt elendig akkurat nå. Men mellom dusjer (eller under dem hvis du har en anorak), kom deg ut for en familie sykkeltur.Det kan være på en nærliggende park, nedover veien til bestemor, på en bestemt syklusrute - Google for å finne din lokale - eller rundt hagen hvis det bare er dine små ridning.

Ikke bare får du en friskluftsdose (selv om barnet ditt bare er på plass på sykkelen), men sykling er også bra for barnets balanse, benstyrke og selvtillit. Plus, det bruker mye energi, så han skal ikke røre seg gal innvendig og vil forhåpentligvis sove godt senere.

Ikke bare får du en friskluftsdose, men sykling er også bra for barnets balanse, benstyrke og selvtillit

Hvis han er litt ung og ikke kan sykle på en gang, kan det være bra å starte på en balanse sykkel eller trike - det lærer ham om stabilitet og fremdrift. Eller hvis du har tenkt på å flytte barnet ditt til en mer voksen sykkel, gjør det nå mens du har mer tid.Finn den ideelle beliggenheten (ledetråd: det er ikke alltid gress) og gå med disse tipsene. Tumbles er alle en del av prosessen, så sørg for at du har sortert en riktig passende hjelm og gjort dine sikkerhetskontroller. Nyt!Hva er syklistene dine med barn? Gi oss beskjed på kommentarbrettet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar