16 Sultry spanske pick-up linjer for å fange deg en sexy Señorita

Innholdsfortegnelse:

16 Sultry spanske pick-up linjer for å fange deg en sexy Señorita
16 Sultry spanske pick-up linjer for å fange deg en sexy Señorita
Anonim

Hvis du er ute på byen i et spansktalende område, ikke bekymre deg. Disse spanske pick-up linjene i sultry español fikk deg dekket, hombre!

Så la oss si at du har oppdaget et flott, spennende, skandaløst Netflix-show, Grand Hotel, og alt det bingeing har inspirert deg til å lære spansk. Eller du har sett på narcos. Eller du planlegger bare å reise til Spania for en ferie. Eller du vil foreslå en varm spansk mujer.

Uansett hva som er grunnen til, er det alltid en god ide å lære et språk - og spansk er bare ett av språkene som fremkaller romantikk - en surefire panty-dropper, spesielt hvis du kjenner noen spanske hentelinjer.

Fra måten "r" og "l" høres ut av tungen, til den måten visse ord og stavelser blir snakkes som subtile som et sukk, er spansk ansett av mange som det beste romantiske språket i verden over fransk, Italiensk og portugisisk.

Topp spanske pick-up linjer

Å lære spansk vil være sterkt nyttig hvis du planlegger å gå til Spania, Mexico, Puerto Rico, Karibien * også idylliske og romantiske destinasjoner *, eller noen av de 4 av 7 kontinenter hvor det er et morsmål.

Du vil kanskje legge til flere til ditt valg enn gracias, te amo, por favor, buenos días, og veldig bra for å tiltrekke seg en kvinne som kjenner henne Papas * Dads * fra henne papas * Poteter *. [Les: 30 idiotsikker pickup linjer og 10 du burde aldri bruke]

Så uten videre, la oss liste ned noen av de beste spanske pick-up linjene for å få deg inspirert - og til og med bli lagt.

# 1 Perdone, er du klar over det? * Unnskyld, er dette setet tatt? * Dette er enkelt, høflig og beskjeden. Et godt valg hvis du bare vil få venner, og du vil ikke bekymre deg hvis noen er fattige hombre * betyr deg * skal bli slått i kveld

# 2 Nunca imaginé España podría ser esta hermosa! * Jeg trodde aldri at Spania kunne være så vakkert! * Du kan faktisk score en dato, eller i det minste en fin samtale, ved å starte med denne linjen. Du kan komplimentere sitt land * eller et annet spansktalende land for den saks skyld *, og det er som om du også komplimenterer henne.

# 3 ¿Vienes acquí menudo? * Kommer du hit ofte? * Ja, det er cheesy, selv som spanske pickup-linjer går. Igjen, en subtil og upretensiøs spørsmål som ikke vil gjøre henne, raskt sette vakt opp og sette deg av. Uansett hva svaret hennes er, kan du lett finne et godt oppfølgingsspørsmål, og derfor få samtalen å gå. [Les: 70 morsomme pickup linjer for å få en jente å le]

# 4 Esta es mi primera vez aquí. Er du velkommen til å besøke denne restauranten? * Dette er min første gang her. Kan du anbefale en god restaurant jeg kunne prøve? * Dette er mer effektivt hvis du kommer av som litt forvirret og turist-y. Sjansene er at enhver jente du nærmer deg, vil gjerne hjelpe deg. Hvis du er heldig, kan du til og med invitere henne til å bli med deg.

# 5 Sånn, du er glad i deg, og du er glad i meg, og jeg ser det veldig godt ut. * Hvis øynene dine var himmelen og munnen din var havet, ville jeg være horisonten for å kunne kysse deg. * Selv om dette kan høres ostetisk, om ikke pretensiøst på engelsk, det høres så romantisk på spansk. Så, ikke bekymre deg - gå videre og prøv det. Hva skal du miste?

# 6 Disculpe, jeg er enig med deg? * Unnskyld, kan du hjelpe meg med …? * Dette er en annen god samtaleopptaker, spesielt hvis du er på et nytt sted, bare gikk inn i en klubb eller restaurant, eller bare vandre rundt et sted og du har sett en jente du Jeg vil bli kjent med det. Bare husk å late som om du faktisk trengte hjelp med noe skjønt. [Les: Den clueless fyrens og jentens guide til bruk av pickup linjer]

# 7 ¡Hola! ¿Sabe usted dónde es ___? * Hei! Vet du hvor ___ er? * Dette er også en annen god og nøytral samtale starter som du som turist eller nybegynner på et sted, kan definitivt bruke til din fordel. Du kan late som å være forvirret, og da får du en ny mulighet til å be henne om å hjelpe deg med å komme til det stedet. Props hvis du kommer til å spørre henne til hotellet ditt og hun kommer inn der med deg.

# 8 es tu nombre? ¿Puedo llamarte mío? *Hva heter du? Kan jeg ringe deg min? * Dette er litt fremover, men gjort riktig, det burde fungere. Bare gå til en bar, start litt snakk med en kvinne du liker, kjøp henne noen drinker, og prøv denne linjen.

# 9 ¿Te gustaría bailar? * Vil du danse? * Si dette hvis du virkelig har bevegelsene. Herfra kan du snakke om musikk, dans, passform eller sted. Hvis du har nok shuffle i føttene, kan du til og med blande henne ut av klubben og inn på hotellet. [Les: 8 flørtende trekk du kan lære av kjente filmer]

# 10 ¿Puedo interés en un vaso de …? * Kan jeg interessere deg i et glass …? * Du velger den drinken som passer til anledningen og et sted. Hvis det er noe hoity toity cocktail, gi henne en fin vin, hvis i en klubb, en god cocktail, eller hva har du. Hemmeligheten bruker denne linjen som det ikke er en spansk pickup-linje.Vær oppriktig, høflig og visst vise dine ferdigheter som en kjennetegn uten å være for nedlatende. [Les: Hvordan imponere en jente - 15 atypiske hemmeligheter du trenger å vite]

# 11 ¿Hva er det som du kan se mye bedre enn deg? * Hva har det til å være den vakreste jenta i dette rommet? * Dette kan faktisk stoppe henne i sporene sine, spesielt hvis hun svarer på noen grunnleggende spørsmål du spurte henne tidligere. Sørg for å lytte nøye og se dypt på henne, deretter lene seg fremover, og fortsett med denne linjen.

# 12 Esta es una canción excelente. ¿Quieres bailar conmigo? * Dette er en flott sang. Ønsker du å danse? * Dette er spesielt effektivt hvis du er i en mengde eller ute med en vennegruppe, og du vil ha litt en-til-en-time med henne. Dette vil tillate deg også å fysisk komme nærmere mens du snakker med henne og bli kjent med henne bedre. [Les: Creative Tinder-linjene for å fange deg en dato på første forsøk]

# 13 ¿Hace calor aqui, o eres tù? * Er det varmt her, eller er det bare deg? * Dette er best gjort når det virkelig ikke er mye god ventilasjon i rommet, og du vil komplimentere henne på samme tid. Det er hyggelig å være realistisk, så du kommer til å bli mer oppriktig.

# 14 Crees en amor en primera vista, o debo pasar por delante otra vez? * Tror du på kjærlighet ved første blikk, eller skal jeg gå forbi deg igjen? * Selv om dette er en ganske brukt pick-up-linje, er det en mer effektiv måte å si dette på. Vær morsom og sjarmerende, i stedet for for alvorlig, som kan komme av som freaky. Dette er en av de morsomste spanske pick-up linjene. [Les: Hvordan snakke med jenter og la dem swooning]

# 15 Tienes una sonrisa muy bonita. * Du har et vakkert smil. * Før du sier dette, vær forberedt på å blinke dine egne hvite, og vær ekte og sjarmerende. Hils henne og heng rundt for en liten stund, eller gå rundt i rommet litt før du sirkler tilbake til henne og fortell henne dette.

# 16 Wow, jeg er veldig glad for at du har det. ¿Que es eso? * Wow, jeg liker virkelig det du har på deg. Hva er det? * Kvinner legger stor vekt på å se bra ut fra hode til tå. Derfor vil et lite kompliment ikke gå ubemerket. Dette vil ikke bare øke tilliten til henne, men gir deg også tilgang til flere samtaler. Bare husk å være veldig oppmerksom når hun forteller deg at hennes sko er Louboutin og hennes kjole er Miu Miu.

[Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

Fra de enkle, ubemerkede spørsmålene til de mer fremadrettede ordene, er spanske pickup-linjer gode for enhver anledning - selv om du bare ønsker å få nye venner i et fremmed land!

Populært emne