Passer deg, passer din lommebok

Passer deg, passer din lommebok - STIL 2023
Passer deg, passer din lommebok - STIL 2023
Anonim

Kostymer er ikke lenger begrenset til kontoret - de har blitt en stift av mange en manns ikke-garderobe. Hvis du er sent til festen, må du sørge for at du er moderiktig sent ved å plukke noe opp fra den nye skreddersamlingen av nettbutikken Boohoo.

I tråd med sitt rykte for banebrytende, men rimelig stil, har nettstedet lagt til en rekke dragter og tilbehør som er rettet mot menn på jakt etter et moderne skreddersydd utseende. Det betyr de knappe kuttene som har vært dominerende herreklær for en rekke sesonger.

Et av høydepunktene i samlingen er en to-knapps navy-dress blazer som kan brukes med matchende, slanke bukser og et vev for et rett utseende.

Den tredelte middagsdrakten gir fantastisk stil til en pris som er vanskelig å slå. Du vil nok være en av de få menneskene til å smile når en invitasjon leser "dress code: black tie".

Samlingen inneholder også en rekke formelle skjorter, inkludert en grandad skjorte, en langermet pin-skjorta og klassiske formelle skjorter i hvitt og blått, som lett kan bæres med en mer casual outfit for et mix og match-utseende.

Den skreddersydde stripe- og sjekk bomberjakken begge kommer med matchende bukser til et Tony Montana-utseende. Du sliter med å finne noe annet på high street som er dette Scarface.

ANBEFALT: De beste menns bombeflyjakker

Og på toppen av alt, er det en fin samling av tilbehør, inkludert en fedorahue (som skal være en del av hver stilig manns garderobe) og et utvalg av bånd, bukser, Wayfarer-stilbriller og sko, inkludert stilige brogues og derbies.

Priser fra £ 4 for en tie pin til £ 70 for en drakt. boohooman.com

Populært emne