Sugar Momma: 21 Smooth måter å bære deg selv en rikelig eldre kvinne

Innholdsfortegnelse:

Sugar Momma: 21 Smooth måter å bære deg selv en rikelig eldre kvinne
Sugar Momma: 21 Smooth måter å bære deg selv en rikelig eldre kvinne
Anonim

Leter du etter en sukkermamma til dags dato? Følg disse 21 trinnene for å finne deg den perfekte sukkermomma. Slik går det med en pose!

Mange gutter er interessert i eldre kvinner. Hvis du leter etter en sexy eldre dame som behandler deg riktig, er det visse ting du må gjøre for å pose deg selv en sukkermomma.

Eldre kvinner på utkikk etter yngre menn forventer visse kvaliteter. Hvis du håper å bli wined og dined og kanskje til og med få gratis overnatting eller din høyskoleavgift betalt, må du oppfylle forventningene hennes på alle måter.

Slik lander du en sukkermomma

Eldre kvinner på jakt etter yngre gutter kalles ofte kuponger. Disse er vanligvis smarte, sexy kvinner som tar vare på seg selv og vet hva de vil. De kan kjede seg hjemmefødte, enslige mødre, eller bare forretningskvinne som bestemte seg for å sette sin karriere først.

Uansett deres grunn, ikke forvent at bare fordi du er en yngre fyr, vil hun være interessert i deg. Konkurranse for cougars er ofte voldsom, og de kan velge. Så, hvis du går på prowl for en sukkermamma, må du være oppe for å gjøre en innsats. Ta med ditt "A" -spill og ikke vær redd for å vise henne hva slags mann du er.

Er du klar til å møte de eldre kvinnene dine drømmer? I så fall, gjør deg klar til å følge disse gode tipsene som vil sette deg godt på vei til å pose deg selv et sukkermamma!

# 1 kle godt Sugar mommas er stilige damer med penger til overs. De vil ha en smart og sexy yngre mann på armen. Du vil ikke komme veldig langt i et treningspakke og trenere. Klær smart, se suave og vis henne at du gjør innsatsen. [Les: 23 hacks å være mye mer attraktive for kvinner umiddelbart]

# 2 Gå til treningsstudioet. Hun leter etter en varm ung ting, ikke en weedy "knapt ut av puberteten" type. Så hvis du er seriøs om bagging, kommer en Sugar Momma til gym pronto!

# 3 Vær trygg. Tillit er så viktig. Hun vil vite at du ikke er redd for en intelligent og vellykket kvinne, så ingen nervøs chatter. Det gir henne rett av!

# 4 Vær intelligent. Sugar mommas vil ha en intelligent samtale, så få bedre prat enn farts og ølpong!

# 5 Gå vill i soverommet. La oss innse det, når det kommer til nitty gritty hun vil vite at du kan levere varene. Pass på at du er helt trygg på soverommet og vis henne en ting eller to som hun kanskje ikke har opplevd før! [Les: Hvordan glede du en kvinne - 16 trekk som vil fungere hver eneste gang]

# 6 Lytt til henne. Som en hvilken som helst kvinne, ønsker en cougar å føle seg respektert og verdsatt. Pass på at du er super oppmerksom og hør på hvert ord.

# 7 Drikk ikke for mye. Hun vil ikke ha et mannebarn som blir dum, full og begynner å fungere som en idiot. Sørg for at du viser henne at du er en skikkelig mann, kan holde deg i sprit og trenger ikke å slå ned 12 skudd av tequila for å ha det bra!

# 8 Gjør som du blir fortalt. Hun kommer til å glede seg over å skape deg litt rundt, så mens du må komme over som manlig og sterk, forvent å gå på stedene hun ønsker å gå, og gjør de tingene hun vil gjøre!

# 9 Ikke forvent gaver. Vi får at du kanskje ønsker å danse en eldre dame for mer enn bare spenningen av det. Hvis du gjør det for åpenbart at du er i det for pengene, vil dette være off-putting til henne. Ikke forvent for mye, vent, og gode ting kommer.

# 10 lukter fint. Vær oppmerksom på din hygiene og invester deg i en god cologne. Da vil du ose av raffinement, og hun vil ikke være i stand til å motstå. [Les: Hva finner jentene attraktive? 15 ting som alle kvinner elsker i en mann]

# 11 Ikke bruk cheesy pickup linjer. Hun har hørt dem alle før!

# 12 Ikke vær for seksuell med en gang. Hvis du kommer for sterk, finner hun dette ekstremt off-putting. Flattere og kompliment på alle måter, men hold samtalen lys og flørtende til du blir bedre kjent med henne, eller hun starter noe mer.

# 13 Hold deg selv. Hold deg selv i en samtale - med en sukkermamma handler det om balanse. Ikke vær komplett pushover, og vær forberedt på å holde din egen, spesielt i samtaler med vennene sine.

# 14 Vær godt preparert. Vær oppmerksom på din personlige omsorg også. Hvis du har ansiktshår, hold det pent og ryddig. Hold fingernailene korte og rene. De små detaljene er det hun vil være på utkikk etter for å forsikre henne om at du er den typen stilige mannen hun ønsker å bli bedre kjent med.

# 15 Gjør henne le. Selvfølgelig, som med enhver datingsituasjon, hvis du får dem til å le da er du inne med en god sjanse til å bagge det sukkermamma. Vær intelligent med humor og vis henne hvor sjarmerende og morsomt du er. Hun vil snart bli kitt i hendene! [Les: 20 morsomme spørsmål å spørre en jente og få henne ROFL]

Hvor finner du sukker mamma

Selvfølgelig, nå som du har perfeksjonert dine ferdigheter og er klar til å komme deg ut og woo en eldre dame, er spørsmålet fortsatt, hvor finner du dem? Heldigvis er det lett å møte sukkermamma-du trenger bare å vite hvor du skal se! Noen gode steder å prøve er:

# 16 Online. Det er mange dating-nettsteder som er opprettet i disse dager, noe som gjør det enkelt for yngre menn og eldre kvinner å koble seg sammen. Bare sett opp en profil og søk etter pølser i ditt område.Når du ser en du liker utseendet til, nå ut til dem og se hvor det tar deg. [Les: Tips og triks for å få en eldre kvinne til å falle for deg]

# 17 Supermarkeder. Supermarkeder er faktisk gode steder å møte eldre kvinner. Gå til høyere end supermarkeder i løpet av dagen og spot de attraktive, eldre enslige kvinnene gjør sin ukentlige butikk. Lag en søt kommentar om noe i handlekurven som din inn.

# 18 Cougar barer. I dag hvis du bor i en by, vil det uten tvil være noen kjente cougarbarer hvor de eldre damene liker å komme sammen og de yngre mennene liker å jakte. Hvis du ikke finner noen informasjon på nettet, kan du prøve high end barer og intime vinbarer. Du vil snart finne deg selv i lykke! [Les: Cougar dating: 10 regler om dating en eldre kvinne]

# 19 I parken. Parken er et flott sted å møte forretningskvinne med lunsjpause eller husmødre jogge eller ta en spasertur. Vær trygg og vennlig i din tilnærming, hvis du har en furry venn å ta en tur, er dette det perfekte tilbehøret for å hjelpe de eldre damene til å falle for din sjarm.

# 20 På treningsstudioet. Sukkermommas liker å holde kroppene deres i toppstand, og de liker at de unge mennene skal gjøre det samme. Det er derfor treningsstudioer er et fantastisk sted å prøve å møte! [Les: Gym etiquette: 13 faux pas som gjør at du ser ut som et røvhull]

# 21 Upmarket restauranter. Damer som lunsj er en vanlig frase av en grunn. Gå ned til en stilig restaurant, og du vil finne pakker med sukkermammaer som nyter rolig vinstankede lunsjer. Enda bedre, få en jobb der, og du får en grunn til å nærme seg dem med en gang!

[Les: Din innsiden guide til hva å ha en sukker mamma virkelig betyr]

Å finne en sukkermomma handler om å gå til de riktige stedene og vite riktig tilnærming. Med disse tipsene, er du sikker på å pose deg selv en varm, stilig, sjenerøs en på kort tid.

Populært emne