Sudocrem Care & Protect Review

Innhold

2015 - Shortlisted for 'Best Baby Skincare Range / Product' Award!

Ikke bare kan denne kremene behandle babyens blekkutslett, men det kan forhindre at det kommer til å skje i første omgang.

Denne milde kremet beskytter babyens delikate hud mot kjemikalier som kan forårsake utslett, myker huden og beskytter mot infeksjon.

Kremet er rimelig, trygt og kan rydde opp bleieutslett på bare en dag. Den mindre røret av krem ​​er en god form, praktisk og praktisk for å få det ut og om, og er raskt og enkelt å bruke når du er på farten. Den praktiske designen sikrer at yngre barn ikke kan gripe eller svelge kremen.

Den subtile duften sikrer at lukten ikke overvelder den lille, og ingrediensene er trygge å bruke på babyens sensitive og skjøre hud. Kremet er veldig effektivt for å hindre blekkutslett, og vil holde babyen så komfortabel som mulig.

Ved å forsegle hudens naturlige fuktighet, hjelper Sudocrem Care & Protect å holde huden på babyens bunn smidig og smidig.

2014 - Shortlisted for 'Best Baby Skincare Range / Product' Award!

Sudocrem er en pålitelig bleieutslettsalve. Røret er den perfekte reisestørrelsen, og kremet virker tynnere (og lettere å påføre) enn Sudocrem-karet, selv om det ikke er så god verdi. Viktigst, det fungerer bra!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar