9 Subtile tegn Han er for flørtig med andre kvinner

Det er en forskjell mellom å være vennlig og å være flørtig med andre jenter. Slik kan du sjekke hvilken kategori din fyr ville falle inn i.

Før du drar for dypt inn i paranoia, må du lære forskjellen mellom å være hyggelig og å være flørtende. For eksempel, hvis du er på middag og mannen din spør etter servitrisens navn med et smil på ansiktet, er han bare en fin og høflig fyr.

Men hvis du ser ham engasjere seg i en grundig samtale med henne, om det er ved bordet med deg eller når han går av med baderom, kan han flirte.

Så hva med den elektroniske verden? Enten det er en tekst eller Facebook-melding, krysser grenser inn i den digitale verden også som flørting. Det kan være vanskelig å få hendene på digital bevis uten å være en snoop og muligens pådra seg sin vrede, hvis du er klar over det.

Men en måte å måle om han flirter med noen andre, er når du ser ham være hemmelig med sin tekstmeldinger. Hvis han virker som om han har noe å gjemme, så gjør han sannsynligvis det. Med det sagt er det alltid en god ide å gi mannen din fordelen av tvil før du går til jugulæren. [Les: En enkel guide til tekstflirtasjoner]

Hvordan kan du fortelle mellom vennlighet og flørthet?

Så tøft som det kan være å skille mellom, er det viktig for deg å vite om han flirter med andre jenter eller hvis han bare er fin. Selv om du kanskje ikke kan kontrollere hva som foregår i cyberspace, kan du legge merke til hvordan han oppfører seg med andre kvinner når de er i kjøttet. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, er det 9 telltale tegn.

# 1 Han kommer inn i hennes personlige plass. Du kan ikke stoppe mannen din fra å snakke med andre kvinner. Faktisk er det ingenting galt hvis du oppfordrer det så ofte, da det utvilsomt vil øke hans tillit. Når mannen din er trygg, vinner alle. Men hvis du ser at mannen din snakker til en annen kvinne, og han er oppe i sin personlige plass, vil du vite for et faktum at han flirter. En uskyldig samtale innebærer ikke lutende nærhet til den andre personen.

# 2 Du ser kroppskontakt. Hvis begge parter er skyldige i å berøre hverandre, se på det som et klart rødt flagg. Uansett om han uskyldig børster armene hennes, eller hun spiller lekret ham, er dette flørtende signaler som du må ta på alvor. Du kan enten stoppe samspillet ved å kaste inn eller vente til han er ferdig med å gi ham en smerteverden. [Les: 13 lusty tegn din mann er uhyggelig flørt med en annen jente]

# 3 Det er alt for mye smilende. Det er ikke noe galt med ham som smiler på noen andre, og det er heller ikke noe galt med ham nikkende, når han engasjerer en annen kvinne i samtale.

Men hvis du merker at smilene går i gang og at hun blir sugd dypere og dypere inn i samtalen, setter han sannsynligvis på sjarmen og flirter med henne. Noen ganger trenger du ikke å høre samtalen for å vite hva som skjer. Stol på dine instinkter og kutt inn, hvis du føler deg ubehagelig.

# 4 Det er for mye øyekontakt. Selvfølgelig er det høflig å få øyekontakt med personen du snakker med, men hvis øyekontakt er langvarig og uopptakelig, vær så snill å radio Houston sier at du har et problem. De kan ikke røre seg selv, men undervurder aldri betydningen av øyekontakt når de flirter. Menn har en tendens til å holde intenst øyekontakt mens de lytter og avverger blikket når de snakker. Du bør kjenne hans spill som du åpenbart falt for det, så vær oppmerksom på skiltene. [Les: 10 øyekontaktflytter som viser at han flirter]

# 5 Hun reagerer like flørtende. Hvis du mistenker at mannen din flirter, så skift oppmerksomheten til kvinnen han er med. Hennes reaksjon mot ham vil fortelle om han faktisk flirter. Kvinner har en tendens til å være mer uttrykksfulle med ansiktsuttrykk, stemme og kroppsspråk.

Hvis hun rødmer, ser ofte ned, smiler gjemt på ham og viser alle de andre hintene om at hun liker ham, så bekrefter hennes svar hans hensikter. Men hvis hun har et stoisk uttrykk i ansiktet hennes eller uttrykker ingenting mer enn rent interesse og vennlighet, har du ingenting å bekymre deg for. [Les: 20 tegn på tiltrekning mellom to personer]

# 6 Verden ser ut til å forsvinne rundt dem. Hvis han fokuserer på ingenting og ingen andre enn henne, har du et problem. Dette gjelder spesielt hvis dere er i en gruppeinnstilling, og han kan se på ingen andre enn henne. Før du hopper til konklusjoner, sørg for at du først vurderer situasjonen.

Kanskje de snakker om arbeid eller engasjert i ufarlig samtale som innebærer at hun planlegger barnas bursdagsfest. Før du tar en stor del av det og ødelegger alles natt, delta i samtalen og se hvordan han reagerer på den. Hvis han ser overraskende ut eller betaler liten oppmerksomhet til deg, var han og fremdeles flirter. [Les: 15 super åpenbare flørtende tegn mellom to personer]

# 7 Han stirrer alltid på andre kvinner. Stjerne takknemlig hos andre kvinner kan ikke bety at han flirter, men det er en stor sjanse for at han vurderer det. Hvis han gjør dette ofte med deg rundt, forestill deg hva han er i stand til når han er ute alene eller med guttene sine.

Klipp ham litt slakk hvis Victoria Secret-supermodellen Adrianna Lima går inn i rommet. Han får lov til å gape alt han vil, for han er jo bare en mann.Men hvis han oppfører seg på denne måten med hvert par pupper som krysser sin vei, vet du at han har andre ting i sinnet hans. [Les: Den riktige måten å kvitte seg med menneskets vandrende øye]

# 8 Vær oppmerksom på hans holdning. En annen måte å måle om mannen din flirter eller hvis han bare er snill, er å merke seg den ikke-verbale kommunikasjonen tegn på at han blinker på henne, hvorav en er hans holdning. Hvis han står med bena, spredte han hoftet, armene avslappet på siden med tommene hekta i lommene eller beltens løkker, kroppen lente seg i hodet, vippet til den ene siden, øyenbrynene hevet, øyekontakten er intens og smiler rundt, han er definitivt flørting.

# 9 Dette er ikke den første gangen. Selv om dette kan hoppe til konklusjoner, hvis dette ikke er første gang han er skyldig i flørting med andre kvinner, så er det sannsynligvis ikke hans siste. Selv om ordtaket, "Når en svindler, alltid en snyder kan være litt for hard, er den underliggende meldingen den samme. Hvis han har gjort det en gang før, gjør han sannsynligvis det akkurat nå, og vil mest sannsynlig gjøre det igjen.

Selv om du holder deg i en leiekontrakt, er du så retro, du må stå opp og bli hørt hvis han har galgen til å flørte med andre kvinner. Hold kommunikasjonskanaler åpne og sørg for at du snakker med ham hvis du ikke er komfortabel med det. En fin fyr respekterer dine ønsker, beklager og ikke gjør det igjen. Like viktig som det er å alltid stole på personen du er med, er lojalitet like viktig, og hvis han ikke kan tilby deg lojalitet, fortjener han absolutt ikke din tillit.

[Les: 10 tegn kan det være mer enn bare vennskap mellom dem]

Hver kvinne har rett til å lure på om mannen hennes flirter med noen andre. Men det er best å være helt sikker før du munner av et spott av beskyldninger. Kjenn fakta og sjekk for skiltene før du konfronterer mannen din med sin oppførsel.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar