8 Cues en jente gir om hun ønsker deg å gjøre en bevegelse

Innholdsfortegnelse:

8 Cues en jente gir om hun ønsker deg å gjøre en bevegelse
8 Cues en jente gir om hun ønsker deg å gjøre en bevegelse

Video: 8 Cues en jente gir om hun ønsker deg å gjøre en bevegelse

Video: 8 Cues en jente gir om hun ønsker deg å gjøre en bevegelse
Video: Богатство Исполнение Желаний и Процветание в 2023 2023, September
Anonim

Har du noen gang holdt deg tilbake fra å gjøre et trekk på en jente fordi du var sikker på at hun likte deg tilbake? Bruk disse 8 klare gaveene å vite sikkert!

Som en fyr vet du sannsynligvis hva det betyr å bli kalt et â € œcreepâ € eller â € œjerkâ € Â for å gjøre et trekk på en jente som du trodde var i deg. Du kan bare ha elendig timing eller bare ikke kan fortelle når en jente sender deg flørtete tegn som ber deg om å trekke den opp i et hakk.

Uansett hvor suave og opplevd du er å plukke opp kvinner, er det ingen benektelse at det er vanskelig å fortelle om hun virkelig vil at du skal ta et trekk. Hver kvinne er annerledes, så taktikk og ledetråder som hjalp deg med å score med en kvinne, kan ikke fungere på en annen.

[Les: 10 ting gutta gjør at de ser skumle ut i en jente øyne]

Du kan forkynne deg selv som den ultimate ekspert når det gjelder rettferdig sex, men en kvinne er utvilsomt en vanskelig bok å lese. Du tror kanskje du vet hva du gjør og når du skal gjøre det, men kommer til å tenke på det, gjør du egentlig?

Kan du virkelig fortelle forskjellen mellom at hun er høflig og en faktisk invitasjon for deg å gjøre mer? Det siste du vil ha er å komme for sterk og knuse alle håp om å være med henne.

Slik vet du at hun vil at du skal ta et trekk

Et stort problem som noen menn står overfor er at de ikke engang innser når en kvinne kommer på dem. I motsetning til menn, foretrekker kvinner å ta den subtilere ruten. Hvis du tilfeldigvis kommer over en brazen kvinne som ikke har noen grunn til å fortelle deg at hun er tiltrukket av deg og ønsker å ta det til neste nivå, så bra for deg.

Imidlertid foretrekker de fleste kvinner der ute å slippe hint og la deg gjøre alt arbeidet. Nesten alltid, kvinner liker å bli doted på, og det er ikke annerledes når det gjelder å gjøre et første trekk. Her er 8 av de beste måtene for deg å fortelle at hun er i deg. Hvis du kommer over ett eller flere av følgende tegn, bør du ikke ha noen problemer med å score! [Les: 23 ting jenter ønsker gutta virkelig visste om jenter!]

# 1 Batting hennes øyevipper

Når du begynner å legge merke til at hun flagrer øyevippene sine til deg selv så ofte, kan du krite det opp som en indikasjon på at hun er interessert. Hold deg der inne og se om hun viser andre flørtete signaler før du tar et trekk. Du vil sørge for at hun faktisk legger på bevegelsene, og at den ikke har noe å gjøre med en tørr kontaktlinse.

# 2 Komfortabel

En annen måte å fortelle at hun vil at du skal ta et trekk er når hun gjør en innsats for å bli komfortabel. Når en kvinne legger seg ned, vet du at hun føler seg bra og ikke planlegger å gå hvor som helst for tiden. Et eksempel er når hun gjør seg komfortabel på sofaen ved siden av deg. Hun kan stikke bena under henne eller pakke et teppe rundt skuldrene hennes.

Hvis du er ute i offentligheten, kan hun hunker ned på barstolen eller setet ved siden av deg, engasjere deg i samtale og ikke budge. Hvis en kvinne velger å snakke med deg i en sosial setting der hun kan få henne til å velge en hvilken som helst fyr hun vil ha mens hun gjør noe annet hun føler seg, har du sannsynligvis det i posen. Ikke vent for lenge til å ta et trekk fordi hun kanskje bare tar det som et tegn på uinteresse fra din side. [Les: 12 tegn en jente virkelig liker deg når du har en samtale med henne]

# 3 Berøring

Kvinner liker ikke å få fysisk kontakt med noen som de finner ekkelt, så hvis hun berører deg, selv i jest, finner hun deg ikke avstøtende. Hvis hun berører deg subtilt midt i samtalen, er hun ubevisst * eller bevisst * prøver å komme så nær deg som mulig. Ved å berøre deg, om den er på armen, låret, skulderen eller ryggen, sender hun signaler for å minne deg på at hun er i nærheten.

Alt hun vil, er å bygge bevissthet om hennes tilstedeværelse og fortelle deg at hun er der inne i berøringsavstand. Den forsiktige pressen på fingertuppene på armen din skal få deg varm under kragen og rar å gå, så vær ikke redd for å ta et trekk. [Les: Den subtile kunsten å flirte ved berøring og bruke den til din fordel!]

# 4 Børste opp

Dette knytter seg veldig nært til det punktet som er gjort ovenfor om berøring. Kvinner har en tendens til å bruke kroppene sine som et flørtingsverktøy, så hvis hun berører deg eller børster opp mot deg ofte, tar du det som et veldig godt tegn. Hvis en kvinne børster opp mot deg mer enn to ganger på kort tid, kan du være sikker på at det ikke var tilfeldig. Vær spesielt fornøyd hvis hun bruker bryster til å skaffe oppmerksomhet.

Enten de bryr seg om å innrømme det, har alle menn en fascinasjon med bryster og kvinner vet dette. Vær oppmerksom på små hint som henne som skyver brystet hennes ut, børster hennes bryster mot deg, eller presser opp mot deg for en klem som varer lenger enn en vanlig. Når hun bryter ut tvillingene, vet du at hun ber om at du skal ta et trekk.

# 5 Øyekontakt

Hvis du finner henne fange øyet og forlenge handlingen, kan du være sikker på at hun vil at du skal ta et trekk. Kvinner har en tendens til å se bort fra folk som de ikke er interessert i som den siste tingen de vil ha, er å gi kryper den feilte ideen. Så hvis du oppdager gjentatt øyekontakt i kombinasjon med smilende og nikker sammen med alt du sier, liker hun deg og inviterer deg til å gjøre mer. [Les: 10 subtile øyekontakt flirte bevegelser som alltid fungerer]

# 6 Cleavage-handling

Menn elsker bryster og kvinner vet det.De pleier å bruke sine bryster som et våpen mens de flirter og hvilken bedre måte enn å flaunere noen spaltning? Men du må huske at kvinner bare setter på et show for utvalgte menn. Så hvis hun stikker brystet ut mer rundt deg enn si, den fyren som prøvde å snakke henne for et øyeblikk siden, har du sannsynligvis en høyere sjanse til å score enn han.

En måte å teste denne teorien ut er å trekke oppmerksomhet til det. Si noe som, â € œWow, kroppen din ser så sexy ut i den kjole.â € Â Hvis hun ikke opptrer selvbevisst rett etter og nekter å justere sin topp for å dekke opp spaltningen, har du det grønne lyset for å forstørre det og gjøre et trekk.

# 7 Konstant kontakt

En kvinne hinting for at du skal ta et trekk når hun holder kontakten med deg hele tiden. Dette inkluderer ulike dager på dagen. Hvis hun svarer på dine 1am-meldinger, eller svarer på anropet klokka 11:30, er hun definitivt interessert. En kvinne kommer ikke til å egg deg for å ta et trekk og lar deg gå inn i rommet på rare timer hvis hun ikke vil ha deg der. [Les: Slik bekjenner du kjærligheten til en jente uten å bli avvist]

# 8 Å være alene med deg

Dette gjelder for ulike innstillinger og er et veldig tydelig tegn på om hun liker deg. Det kan være å akseptere en tur hjem med bare de to i bilen, ringer deg for å hjelpe henne med en lekkende kran, slippe av kjeks på ditt sted, eller bare stå alene i baren med deg mens alle andre danser.

Hvis en kvinne ikke har motstått å være alene med deg i mer enn to separate anledninger, er hun komfortabel med deg og vil at du skal gjøre et trekk. Et ord av forsiktighet: ikke bli forvirret mellom at hun er vennlig og henne inviterer deg til å gjøre mer. Vær oppmerksom og prøv å hente minst et par tegn fra denne listen før du gjør et trekk. [Les: Hvordan unngå en vennes vennesone og få henne til å ønske deg seksuelt!]

En enkel måte å fortelle at hun bare ikke er i deg, er å merke seg hva hun gjør når de to er alene. Hvis hun bestemmer seg for å fitta med telefonen og ta telefonsamtaler, prøver hun å diffundere det vanskeligste å være rundt deg solo. På den annen side, hvis hun engasjerer deg i samtale mens du får mye øyekontakt, liker hun deg og gir deg det grønne lyset for å ta det et skritt videre.

[Les: 25 ting om en fyr som gjør ham virkelig attraktiv for kvinner]

Neste gang du vil nærme deg en jente, hold øye med disse 8 gaveene for å se om jenta du liker, vil du gjøre et trekk på henne. Og hvis du ser disse tegnene, ikke glem muligheten!

Anbefalt: