20 Stuck in Love Quotes som gjør deg lang for dem mer

Innholdsfortegnelse:

20 Stuck in Love Quotes som gjør deg lang for dem mer
20 Stuck in Love Quotes som gjør deg lang for dem mer

Video: 20 Stuck in Love Quotes som gjør deg lang for dem mer

Video: 20 Stuck in Love Quotes som gjør deg lang for dem mer
Video: Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) [Official Music Video] 2023, September
Anonim

Når vi våger vekk fra folkene vi bryr oss om mest, føler vi det ganske vanskelig. Her er 20 fast i kjærlighet sitater garantert å få deg til å savne dem mer.

Virkeligheten i livet er at vi vil oppleve tider hvor vi ikke kan være med å være borte fra våre kjære. Vi kan reise på jobb, ha en familiesammenkomst, eller til og med leve langt borte fra dem generelt. Disse fastkjente kjærlighetsnotatene vil minne deg om hvor mye du savner dem.

I disse tider begynner vi å tenke på hvor mye vi bryr oss om dem. Vi bruker så mye tid uten dem, vi begynner å tenke på hver eneste detalj av dem som fikk oss til å forelske seg i utgangspunktet. Dette viser bare hvor fast i kjærlighet du virkelig er.

Hvorfor savner vi våre betydelige andre så mye

Vi savner ikke bare våre elskere fordi vi liker deres selskap og føler seg ensomme uten det. Jo, det kan være en liten grunn. Men det er enda større grunner til at vi ønsker deres tilstedeværelse når de er fraværende i våre liv for like kort som en dag.

Vi, som mennesker, blir vant til en persons duft. Jeg vet det høres litt rart ut. Når vi elsker noen, er deres feromoner ofte rundt oss, og de får oss til å føle seg roligere og lykkeligere. Så når vi ikke underbevisst lukter deres feromoner, blir kroppene våre ubehagelige, noe som resulterer i at vi mangler dem.

Stakk i kjærlighet sitater for å få deg til å savne dem mer

Når du begynner å savne din signifikante andre og ikke kan være med dem, kan du slå deg mot å se på søte par på nettet eller, enda bedre, leser sitater som du kan forholde seg tett til, eller til og med dele dem via tekst hvis du vil.

Hvis dette er deg, og du leter etter noe som minner deg enda mer om din kjærlighet til dem, og gjør at du savner dem så mye, er disse fastkjente citatene det du trenger. Spar litt for å se på senere eller send dem til din elsker bare for å minne dem om hvordan du føler.

# 1 "Det handler ikke om å være fast i kjærlighet som gjør meg glad, det handler om å bli sittende i kjærlighet med deg som gjør meg glad." Når du sitter der, stirrer på taket, og tenker på deres søte ansikt, tenk på hva som virkelig gjør deg glad. Det er ikke bare å være forelsket, det er forelsket i dem. [Les: Slik lager du et forhold: 19 kjærlighetsbud]

# 2 "Å være fast i kjærlighet betyr ikke at du er uadskillelig. Det betyr å være atskilt og ingenting endres. " Selv om du er fra hverandre akkurat nå og savner dem som gal, innser du at dette er din virkelighet, får du det til å føle deg så mye bedre, og kanskje vil du savne dem enda mer.

# 3 "Jeg så at du var perfekt og så jeg elsket deg. Da så jeg at du ikke var perfekt, og så elsket jeg deg enda mer. " Å tenke på hvor mye du elsker dem til tross for deres mangler og feil gjør at du savner dem og ønsker at de var med deg.

# 4 "Å være fast i kjærlighet er en ekstraordinær følelse når personen du elsker elsker deg tilbake." Vi vet alle at noen ganger vår kjærlighet ikke er gjengjeld. Tenker på hvor heldig du er at din signifikante andre elsker deg tilbake, gjør hjertet ditt presset. [Les: Virkelige sjelevenner: 20 tegn du har møtt livets kjærlighet]

# 5 "Jeg kan ikke skylde tyngdekraften for å bli forelsket, men jeg kan klandre deg for å få meg til å bli sittende fast i kjærlighet." Dette er en flott å sende sin vei når du virkelig savner dem. De kan bare sende deg noe tilbake som gjør at du savner dem mer.

# 6 "Jeg ser på deg og jeg ser resten av livet mitt foran øynene mine." Det er så enkelt, men det betyr så mye når du tenker på ansiktet ditt ved siden av deg om morgenen.

# 7 "Jeg er mye mer meg når jeg er forelsket i deg." Du sender dette i en tekst og forteller at de fullfører deg som en person.

# 8 "Jeg sverger at jeg ikke kunne elske deg mer enn jeg gjør akkurat nå, og likevel vet jeg at jeg skal i morgen." Hvis du ligger der før senga tenker på hvor mye du savner dem, sender dette deg til å savne dem enda mer.

# 9 "Jeg vil helst tilbringe en levetid som er forelsket i deg enn å møte alle aldre i denne verden alene." Dette bare lar dem vite selv om du er fra hverandre, blir sittende forelsket i dem for alltid, er bedre enn å bruke evigheten alene.

# 10 "Jeg skjønte at jeg tenkte på deg, og så lurte jeg meg på hvor lenge du hadde vært i tankene mine. Jeg innså at siden jeg møtte deg, har du aldri forlatt. " Dette er den sanne definisjonen av å være "fast" i kjærlighet. Ditt sinn er fast på dem, og de elsker å høre det. [Les: 15 corny ting hvert par i kjærlighet gjør minst en gang]

# 11 "Jeg savner deg bare når jeg puster." Dette gjør at du savner dem enda mer med hvert åndedrag du tar etter å ha realisert sannheten bak den.

# 12 "Uten deg her, glemmer solen å skinne." Sende dette til din elsker viser dem hvor mye de lyser opp livet ditt, og hvor merkbar det er når de er borte.

# 13 "Når du står i kjærlighet, skjønner du ikke hvor hardt du må forsøke å tvinge deg til å slutte å tenke på noen." Tenk på denne. Å være fast i kjærlighet er som alltid å ha en konstant påminnelse om en annen person.

# 14 "Å være fast i kjærlighet med noen, mangler dem når du er fra hverandre, men fremdeles føler deg varm inne fordi du er nær i hjertet." Selv om du ikke er sammen, ser du dette quoteet du savner dem som gal, bare på grunn av hvor sant det er.

# 15 "Er vi ikke som to volumer av en bok?" Send dette til dem med et bedårende bilde av dem som leser, og du vil savne dem enda mer etter å innse at de to er koblet på dype måter. [Les: Langdistanse forhold gaver til den du elsker]

# 16 "Du vet at du er forelsket når du ikke vil gå og sove om natten fordi din virkelighet er bedre enn dine drømmer." Hvis du tenker på dette når du mangler dem, får du deg til å savne dem så mye mer. Fordi du skjønner hvor mye bedre de virkelig gjør livet ditt.

# 17 "Jeg vil bli sittende forelsket i deg, akkurat nå, i morgen, neste uke, neste måned, neste år og for resten av livet mitt." Mangler noen gjør at du skjønner hvor mye du vil bruke for alltid med dem, og dette sitatet vil få deg til å ønske for alltid kom mye raskere.

# 18 "Du er den eneste personen jeg vil sovne ved siden av hver natt." Ligge i sengen før du sovner og sender dem dette i en tekst, gjør at du savner å ha sin varme ved siden av deg mens du går i dvale. [Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

# 19 "Å være fast forelsket i deg er som å være hjemme overalt, vi er sammen." Dette gjør deg glad og savner dem mer rett og slett på grunn av hvor mye du innser at du føler deg ut av sted og ikke hjemme uten dem i nærheten av deg.

# 20 "Hvis jeg gjorde noe riktig i mitt liv, ville det bli sittende fast forelsket i deg." Vi vet ikke at alt vi gjør i livet er det beste, men å innse at du har tatt den riktige beslutningen om å være sammen med dem, gjør at du savner sin tilstedeværelse enda mer.

[Les: 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

Å være fast i kjærlighet kan være en fantastisk følelse til du begynner å savne dem. Disse sitatene hjelper deg med å realisere sin verdi i livet ditt og har du savnet dem som galne!

Anbefalt: