18 Struggles for å møte den rette personen på feil tidspunkt

Å møte drømmen din betyr ikke alltid at ting skal gå som du vil, spesielt når timingen er feil.

Det er tider i livet når du bare går tilbake fra en situasjon, rist på hodet utrolig, og hviske til deg selv, "hvorfor nå?" Dette er et svar som skjer innen kjærlighet og romantikk, like mye som det gjør det i noen andre.

Vi har sikkert alle opplevd de øyeblikkene når vi dør for å imponere noen som har tatt øye, bare for omstendigheter for å kaste oss en kurvekule og ødelegge enhver sjanse vi noen gang hadde for å bli litt mer kjent. Tenk deg hvor mye verre dette er når, ikke bare er du tiltrukket av eller i lyst med den personen, men du har identifisert dem som den ene: din perfekte potensielle livspartner!

Prøver og prøvelser for å møte den rette personen på feil tidspunkt

Selv i de verste situasjonene kan det være innkjøp å gjøre forbedringer. Å få det du vil, er aldri umulig. Noen ganger er det umulig akkurat hva det ser ut, og følgende liste med atten scenarier beskriver noen av de verste tider å møte «den rette personen».

# 1 Oneâ € ™ s selskap, toâ € ™ s en mengde. Kanskje det er fordi du nylig har brutt opp med noen, eller bare at du er i det bestemte tenkemåte, men tanken på å gi opp ditt enslige liv forlater deg kaldt. Det spiller ingen rolle at du har møtt din potensielle livsmann; du vil ha litt moro, og det er det. Ved denne anledningen er beslutningen ganske enkelt din.

# 2 Bare syk av det. Det kan være en veldig alvorlig sykdom som du har å gjøre med når du møter den rette personen, som påvirker evnen til å handle på det, eller det kan være en enkel forkjølelse. Hvis du bare har en sjanse til å imponere, og nesen din løper som et trykk, så kan det være nok å skape sjansene dine.

# 3 Studier. Du er midt i noen viktige universitet eller arbeidsrelaterte studier / eksamener, og kjærligheten i livet ditt går inn i rommet. Er du villig til å ofre den ene til den andre?

# 4 En dråpe for langt. Du møter dem i en klubb eller pub, akkurat som du har nådd tre ganger din ukentlige alkoholgrense. Du er ikke sannsynlig å gi et godt inntrykk, og det er usannsynlig å trekke det tilbake om natten, men det er verdt en tur når du har gjort deg litt opptatt. [Les: 10 grunner til å lage ut når du er full, er en forferdelig ide]

# 5 Lone ulv. Enkeltforeldre er en svært krevende situasjon å være i, og med mindre den rette personen er så riktig at de kan se gjennom det, er det lite sannsynlig å finne tid til å forplikte seg til deres jakten. Med litt hjelp fra familie og venner, kan du kanskje bare gjøre nok tid.

# 6 Lys i lommen. Det er ingenting verre enn å ønske å imponere, mens bankbalansen din helt klart ikke er opp til oppgaven. Ikke for fortvilet på dette, men som det er billige datidéer som kan imponere også. [Les: Hvordan planlegge en romantisk dato, selv når du er flatt, brutt]

# 7 Et par elendigheter. Hvis epleet ditt ser ut til å være allerede festet, så er du virkelig i et minefelt. Det er to måter å gå, og enten du eller noen andre kommer til å bli skadet. Tread forsiktig!

# 8 Et eget mål. Den omvendte av det siste punktet: du er den som er vedlagt. Tid til å gjøre en grundig analyse av forholdet ditt for å se om det er verdt å holde før du tar sjansen inn i ukjente farvann. [Les: Elsker trekanter og hvordan det kan ende opp med å skade deg]

# 9 En fortelling om to epoker. Du møter din sjelefrende, du snakker, du fortsetter som et hus i brann, du finner dem utrolig attraktive ... bare ett problem: du er gammel nok til å være deres besteforelder. Generasjonsgap kan virke i et forhold, men det er mange hindringer for å komme over først.

# 10 Hvor livet tar deg. Svært typisk på dette området av problemer møter du den riktige personen akkurat som langsiktige livsplaner er i ferd med å komme til handling. Kanskje det er en ny jobb, et nytt hjem, et nytt liv i et nytt land; igjen, du har noen reell tenkning å gjøre hvis du skal gi opp dine planer for noen du ikke vet. Men igjen, det er kjærlighet.

# 11 På ferie. Det er mange grunner til at en ferieroman kan fungere, men vanligvis, når moroa er over, betyr det en langdistanseparasjon. Ikke mange par overlever avstanden, men noen kan definitivt. [Les: Holiday flings - 10 flotte måter å finne en på din neste ferie]

# 12 I sonen. Denne refererer ikke til tilstanden til å møte den rette personen, men innser at de allerede er der, og du er fast i vennssonen. Denne situasjonen har sine egne problemer, men det er en mulighet for at du kan svinge dem rundt til din tenkemåte med litt utholdenhet.

# 13 En familieaffære. Når familieproblemer oppstår - og la oss møte det: listen over slike problemer er stor - du kan finne deg selv helt ute av stand til å fokusere på andre saker. Det avhenger tungt av hva dette er, selvfølgelig, men det kan være noe manøvrering.

# 14 Skip som passerer om natten. Som noe fra en film, uten grunn, faller du helt for en fremmed som passerer deg på gaten eller på tog / buss.Ting som rom-coms er laget av, definitivt, men vær forsiktig med å presse spørsmålet for godt. Det som kan virke som utholdenhet for deg, kan komme over som en smule stalkerisk mot objektet til dine følelser.

# 15 La oss bli fysiske. Du har latt deg gå litt og har slått den verre formen av livet ditt når Mr. eller Miss Perfect går inn i livet ditt. Uheldig, ja. Vanskelig, ja. Men hvis de er den typen person du tror de er, bør en liten utholdenhet vise dem den sanne deg som ligger bak den mindre enn perfekte fysiske rammen.

# 16 Som en gummiboll. Et relasjonsforhold er ikke det beste som skal brukes som testrunde for din fremtidige mann eller kone. Du tror kanskje det er hva de er, men det kan bare være dine følelser som lurer på deg. Ta ting sakte til du vet sikkert. [Les: 15 tegn på at du tror det er kjærlighet når det bare er et rebound-forhold]

# 17 Tredjeparts problemer. Ingenting er verre enn å prøve å imponere på den spesielle personen når en nylig eks er stalking din hver bevegelse. Dette gir ikke et godt inntrykk, og du må få alt ut i det åpne med din nye flamme før situasjonen blir ødelagt av utendørspåvirkninger.

# 18 En dårlig anledning. En begravelse er ikke den beste tiden eller stedet for å lage design på noen. Hvis du imidlertid klarer å trekke den av uten å synes skummel, så godt gjort, du!

[Les: 10 romantiske og spennende måter å finne den tapte forbindelsen igjen]

Selv om alle de ovennevnte situasjonene presenterer sine egne vanskeligheter, har hver av dem mulighet til å drive gjennom. Hvis du er seriøs om noen, til tross for dårlig timing, må du kanskje bare jobbe litt vanskeligere enn en vanlig romantikk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar