Styr ditt overkropp med denne hjemmekompetansen fra Bradley Simmonds

Mens skiver, dumbbells og kettlebells alle hjelper når du er ute etter masse, tar det ikke et stablet vekterstativ og timer i treningsstudioet for å bygge styrke i overkroppen. Neste gang du har en halvtime fri hjemme, prøv denne treningen og du vil se nøyaktig hva vi mener.

Sportnæring merkevare Maximuscle har slått seg sammen med treningsekspert Bradley Simmonds for å skape denne hjemme trening, som hovedsakelig retter seg mot overkroppen og krever bare et motstandsbånd å fullføre. Vel, et motstandsbånd og rikelig med beslutsomhet.

Se motstandsbånd på amazon.co.uk

Slik gjør du denne treningen

Det er seks øvelser i treningen. Gjør hver i 60 sekunder, hvile i 60 sekunder og fortsett til neste øvelse. Fullfør tre runder av de fem øvelsene totalt.

1. Trykk opp med økt ben

Trekk dekkene med hendene håndflatene under skuldrene og føttene hviler på en hevet overflate, slik at kroppen din er omtrent rett når du er i forhøyet pressestilling. Slipp ned, trykk opp, gjenta.

2. Biceps krølle

Stå opp rett på motstandsbåndet og hold en ende i hver hånd. Hold albuene ved sidene dine mens du sakte krøller opp mot brystet.

3. Oppreist triceps rad

Stå på bandet og hold den ene enden i hver hånd, håndflatene vender fremover. Bøy albuene bak deg for å røre båndet oppover til overarmene dine er horisontale. Senk sakte.

4. Diamant trykk opp

Legg hendene under brystet med tommelen og forefingrene som berører for å danne en diamantform, en posisjon som skifter fokuset til triceps. La ned til bakken og skyv opp igjen.

5. Dip

Stå med ryggen på en stol eller en annen egnet overflate og legg håndflatene på den. Bøy albuene og sakte senke bommen mot gulvet. Hold albuene gjemt i hele. Kroppen din bør bare rydde setet.

6. Uvektet knebøy

Overkroppen din får en pause når du skifter fokuset til beina. Hold ryggen rett, legg deg ned i et knep med føttene presset inn i gulvet. Knekkappene dine skal ligge over føttene og føttene dine skal bøye seg litt fremover og skape en 30-45 ° vinkel med lårene dine. Skyv opp, pust ut mens du stiger.

For mer informasjon om Maximuscle Ibiza Challenge, gå til maxinutrition.com/ibiza

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar