Strava lanserer mer rimelige premiumpakker

Innhold

Folk som ønsker å spore sin aktivitet med en app, har et nesten overveldende antall valg, med gode gratis muligheter til å registrere alle mulige treningsøvelser, og løpere og syklister er spesielt godt tatt vare på. Alt som betyr at det tar et tilbud som treffer det absolutte senteret i det søte stedet for å overbevise noen om å dele med sine hardt opptjente. Og det er spotaktivitetssporingsappa Strava har sikret seg ved å skive og dicing sin tidligere premiumpakke og tilby brikkene under Strava Summit-banneret. Du kan fortsatt få alle Stravas premiumfunksjoner gjennom hele toppmøtet, men hvis bare noen få funksjoner er av verdi for deg, kan det hende du finner ut at du kan registrere deg for en billigere pakke med bare de du vil.

De nye pakkene heter Training, Analysis and Safety. Som du forventer, er treningspakken rettet mot trening for å oppnå et mål, for eksempel å fullføre et løp i en bestemt tid. Pakken leverer treningsplaner og en grundig tempoanalyse av sine løp, blant annet funksjoner som er utformet for å få folk i form til å slå sitt mål.

Se relaterte The Best Helse og Fitness AppsThe Essential Guide til å ta en sykling ferieThe Best Running Watches av 2018

Mange kobler Strava til en GPS-enhet, hjertefrekvensmåler eller en strømmåler, og det er de menneskene Analysepakken er designet for. Standout-funksjoner inkluderer treningsanalyse, som bryter opp treningen i tempo-soner, og relativ innsats, som er utformet for å holde deg i arbeid på riktig nivå for å bygge trening uten å overdrive deg selv.

Den tredje pakken som tilbys er Sikkerhet, hvor stjernen tiltrekker seg Beacon. Dette gjør det mulig for folk å sende sin plassering for å velge kontakter slik at de kan spores på et kart under en aktivitet. Hvis du er konstant på vei ut til stier i midten av ingensteds med spotty telefonmottak, eller bare takler en daglig syklus pendler på travle bygater, lar Beacon venner eller familie å sjekke hvor du er.

Hver av de nye pakkene koster £ 2,99 i måneden eller £ 18,99 for et år, mens hele toppmøtet medlemskapet inkludert alle funksjoner klokker inn til £ 6,99 i måneden eller £ 47,99 i året. Nåværende premiummedlemmer vil fortsette å få tilgang til alle funksjoner til dagens pris på £ 5,99 per måned.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar