Storksak Organics Little Traveler Set Review

Et øyeblikk:

Vårt panel av mum testere elsket det faktum at dette settet kom med naturlige produkter og ble elegant presentert i en re-usable gjennomsiktig bag. Kvaliteten på produktet ble rost, spesielt fordi det ikke var mye behov for en søknad om at den skulle være effektiv. Prispunktet er høyt for hverdagsbruk, men dette ville gjøre et vakkert gavesett.

Hva de sier:

"Litt pakket inn i en praktisk og høy kvalitet reisevaskepose som er perfekt for mødre på farten, er vår lille reisende den ideelle introduksjonen til Storksak Organics-serien; en vakker samling av naturlige, organiske bad og hudpleieprodukter stolt laget i England. Vår naturlige og delikate signatur duft er spesialdesignet for å skjemme bort babyen din. Formulert av duftekspertene i Grasse, kombinerer det subtile notater av engelsk pære, kamille ekstrakt og honning inspirert av den milde roen på landsbygda. Vi bruker bare de fineste naturlige og økologiske ingrediensene laget med babyens delikate hud i tankene. "

Testet av mamma Jemma Hawkins for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Storksak som kvaliteten på produktene er flott, jeg tror de er veldig sjenerøse mengder for reise, så det passer lett inn i en veske og vil vare. Jeg tror også at posen er nyttig hvis du trenger å bære våte gjenstander som det glidelås og holder alt inni inneholdt. Jeg vil også anbefale dette som en gave til nye foreldre, det er annerledes og ville være nyttig og luksuriøst for babyene å bruke.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet er flott, spesielt som en gave eller for reise. Størrelsen på elementene i posen er mye større enn jeg trodde på å se på bildet på nettet, de er briljante for å kunne ta for reiser, og de praktiske klutene er nyttige for rengjøring av hender (både for baby og mamma). Duften og tekstur av alle sjampoene, lotionene og balsamene er nydelige og er enda bedre for babyens hud som de er organiske.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette produktet skiller seg ut som ingrediensene er organiske og det er ikke så mange ingredienser som er involvert. Baby hud er veldig følsom, og jeg tror de fleste foreldre vil bruke de mest naturlige produktene. Emballasjen er veldig high end, og du føler deg som om du kan holde posen etter at du har brukt produktene. Jeg er også veldig imponert over størrelsen på produktene, de vil vare lenge, og jeg føler at dette produktet er god valuta for pengene.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke forandre noe om det lille reisesettet - det er pakket på en veldig subtil måte; de faktiske produktene er veldig flotte og enten som et reise sett eller som en gave den leverer det du trenger. Antallet av produkter og kvaliteten på posen gjør at du føler deg fornøyd med å bruke penger på dette elementet, det er definitivt mye større enn det ser ut online og som gave synes det å være verdt mer enn du har betalt.

Testet av mamma Josie Lockwood for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsker kvaliteten på produktene og de synes å skumme og synke godt til babyens hud uten å være fettete. Settet var godt pakket med en enkel, men smakfull design og kom med noen støttende notater om merkevaren og ingrediensene i produktene, som var en fin touch som det føltes som om du fikk hele opplevelsen. Jeg liker også at produktene bruker 100% naturlige ingredienser og ikke inneholder noen parfyme eller alkohol.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette reisesettet er veldig kompakt med alt du trenger for å bade og fukte det lille. Det er lett å pakke i vesken og bærevesken gjør det lett å transportere uten å ta opp for mye plass. Produktene er lette duftstoffer, men likevel naturlige og økologiske, noe som gir meg trygghet og trygghet om at de passer til babyens sensitive hud.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Kvaliteten sto ut til meg som et høyere sluttprodukt. I utgangspunktet virker prisen ganske dyr, men du får fire forskjellige produkter, så det er ikke så ille for pengene. Jeg vil vurdere å kjøpe dette som en nyfødt baby gave eller å ta på ferie, men jeg vil sannsynligvis ikke splash ut på dette settet på en hyppig basis som andre merker er like effektive og koster mye mindre.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville sannsynligvis endre bærekassen for å være mer skreddersydd til merkevaren og gjøre den litt dyrere å se, som du sikkert kunne få en lignende for noen få pund. Jeg tror det lar merkevaren nede - det kan ha noen innvendige lommer eller en separat glidelås, slik at du kan bruke den etter at produktene har gått tom.

Testet av mamma Beth Duncan for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil 100% anbefale til en venn eller til og med kjøpe en for en forventet mamma å være. Det er en fin gave å ta med til baby shower eller å gi når barnet er født. Den kommer i en nydelig liten glidelås for å holde produktene sammen; Kremerne er nydelige å bruke på babyens hud og hånd- og ansiktsservietter er ideelle for å holde i babysekken for når du er ute og om.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg har brukt Storksaks økologiske utvalg i en uke nå på min fem måneder gamle baby og har funnet produktene nydelige å bruke. De er myke på babyens hud og lukter også herlig. Jeg har også brukt den på min fireårige som lider av boblende hud.Jeg tror ikke at produktet kan gjøres noe bedre som det er stor verdi for pengene og presentasjonen er nydelig.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette produktet skal vinne som det kommer vakkert fram i en glidelås med en gaveetikett. Kremer og kluter er i fine flasker eller wrap. Jeg tror det er også god valuta for pengene og ser dyrere ut enn det egentlig er. Kremer er milde på babyens hud og lukter fint og friskt. Dette ville være helt fantastisk å gi på en baby shower.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg føler virkelig ikke at du kunne gjøre dette produktet bedre. Kostnaden for produktet er det som appellerer til meg, da det ser mye dyrere ut enn det egentlig er. Du får en baby vask, baby lotion, baby balsam og hånd og ansiktsservietter i gaveposen og de lukter godt og er ikke små rør. Et helt utmerket produkt.

Testet av mamma Katrina Daniels for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale dette produktet til familiemedlemmer med babyer og små barn, da jeg også brukte dette produktet på min fireårige og det har forlatt både hennes og min babys hud nydelig og myk. Det lukter nydelig, er forsiktig på huden og kommer godt fram i en nydelig pose.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Livet er lettere, spesielt hvis du reiser, da produktene kommer i små flasker, slik at du kan få dem til å svømme uten at de veier ned posen din. Babyens hud er kløefri og flasken er fin og lett å åpne når du spiser babyen alene.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg vil kanskje kjøpe disse produktene som de er veldig hyggelige og presentasjonen er veldig deilig, men jeg vil også bruke de andre merkene, så vel som noen er bedre hvis du ikke har fått pengene til Storksak.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ikke veldig mye jeg vil forandre med produktet da alt er bra om det. Designet på flasker er synlig gjennom en klar vaskepose, slik at du kan se hvordan produktet ser ut. Det eneste jeg kanskje ville endre er prisen som det er ganske dyrt spesielt for en første gang mamma.

Testet av mamma Sian Milton for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Husk at hvert barn er annerledes og også hver hudtype er annerledes, noe som betyr at det kan fungere for en, men ikke den andre, dette forandrer ikke det faktum at jeg vil anbefale det til jeg er blå i ansiktet. Begge mine yngste barn har ikke fått en reaksjon etter bruk og huden er myk nok til å spise!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Med babyen min som har følsom hud siden fødselen, trodde jeg det ville være en gave å prøve å se faktisk om naturlige produkter virker så vel som hva de sier, spesielt siden dette ikke var et produkt jeg hadde sett på nettet eller i butikkene. Med dette i tankene var jeg også i stand til å prøve den på min seksårige som har mange allergier og hudforhold.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville absolutt velge dette produktet over noen. Bruk av et naturlig produkt må være bedre enn å bruke kjemikalier på en slik sensitiv, mild hud. Jo mer naturlige produkter som kommer på markedet, desto større sjanse har foreldrene til å velge noe forsiktig og nærende for våre babyer!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg vil endre er kanskje prisen. Selv om dette produktet er fantastisk og arbeider underverk, er penger ikke alltid tilgjengelig for å bruke 20 kroner hver gang på et produkt som ikke varer så lenge.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar