Stopp arbeidet ødelegger ditt sexliv

Stopp arbeidet ødelegger ditt sexliv
Stopp arbeidet ødelegger ditt sexliv
Anonim

Ditt spørsmål Jeg jobber lenge og har hyppige forretningsreiser. Jeg ser mindre av kjæresten min og når vi møtes blir jeg ofte knackered. Hvordan kan jeg stoppe dette for å påvirke vårt sexliv? Patrick, via Twitter

Først av alt må du vurdere om det er virkelig nødvendig for deg å jobbe sent så ofte. Noen ganger vil det være uunngåelig, men bruk forsiktig tidshåndtering, og du kan kanskje gjøre mer tid for missen. For å unngå at den daglige grinden fullstendig utrydder din, er, nattlig grind, vær oppmerksom på de tre reglene nedenfor, og hold ting kjølig, selv når dagboken din er fullere enn en Gypsy brides skjørt.

Opprettholde kommunikasjon Det er viktig å holde den andre halvdelen av å føle at jobben din har redusert henne til en ettertanke. 'Alle kvinner ønsker å føle seg ønsket og holdes i løkken,' sier Rachael McCoy, sex og relasjoner trener på Erotikk. «Gi henne beskjed om at du er klar over hele tiden du bruker bort, og at hun er i tankene dine.» Synes enkelt, men det er lett å glemme når du fokuserer på regneark i stedet for sengetøy.

sexting er en umiddelbar måte å koble til med kjæresten din mens du er koblet til arbeidsstasjonen. Du har ikke råd til å bli distrahert skjønt, så ikke start en lang samtale som også kan gi henne følelsen deflatert hvis du er tvunget til å forsvinne inn i et møte akkurat som ting blir dampende. Start SMS med noe som, "Svært opptatt, så jeg sier bare dette …"

Ikke sett noen av dere opp for en skuffende høst ved å love en ambisiøs lidenskapssesjon senere hvis du blir groggy. I stedet rammer løfter om realistisk sex i positive termer - fortell henne at du ikke kan vente på å ha en skitten hurtigbøtte, eller bare for å holde henne.

Sett opp en konfidensiell ønskeliste på erotisk lekeplass Lovehoney.co.uk. Send din dame en invitasjon, fortelle henne å legge til hva som gjør henne til og si at du vil kjøpe en valgt gjenstand som en overraskelse. Hun kan bli begeistret for å lese godbiter så lenge som passer henne, og du er fri til å komme tilbake til graft mens du fortsatt er den aktive opptrolleren av fantasifull sex.

Utveksling av intime selvportretter eller å sette på et privat webkamera show kan være en uvurderlig intens måte å holde kontakten mens du er på forretningsreise. Still inn neste måneds kolonne for en full guide.

Få mest mulig ut av din tid Hils henne med et dypt, lidenskapelig kyss. Og fortsett å kysse. Det er ikke fysisk krevende når du er sliten, og det føles alltid bra.

Deretter foreslår jeg å kjøre et bad og hoppe inn med partneren din. Når du giggler i det varme suget, fordamper stresset og du kan ta opp mens du blir ren … og våt. Gi det en tur - det er terapeutisk, energibesparende, og raskt snapper deg ut av arbeidsmodus. Du kan til og med involvere litt pustende godteri - det kan høres barnlig, men det eksploderer i vannet (og munnen som du kysser), og er så dum at det hjelper til med å løse opp spenninger som er oppbygget i løpet av tiden din fra hverandre.

For pooped for sex om natten? Hold minter ved sengen for å bekjempe icky morning pust, sett inn alarmen tidlig og gjør det om morgenen. Apper som sporer søvnmønstre kan vekke deg på det beste punktet i søvnkursen for å unngå feil konge av uhøflig oppvåkning.

Prøv å dele morgendrinken din. Det vil nesten ikke forstyrre timeplanen din og sender deg begge på pendling med et smil.

Sexekspert Midori legger vekt på hvor erotisk det minste berører kan være. Vil du flop ned på sofaen når du kommer inn? Skje henne i stedet og gi henne en mikromassasje, spore sirkler på baksiden av nakken, eller strekk kroppen lett.

Planlegg spesiell tid sammen En ide å komme i gang: Chelsea-baserte couture-dameundertøy Petits Bisous Leier ut sin boudoir-stil nedre etasje til par, slik at du kan nippe champagne mens damens modeller designer suspenders for deg. Det er pricy, men hva har du jobbet med som overtid for ?!

Generelt, la partneren din vite å ha mindre tid, betyr ikke at du bryr deg om dem. Behandle dem som en prinsesse til enhver tid, og de vil alltid være mer villige til å overraske deg med sex når du kommer inn fra jobb eller være oppe for en frekk morgenøkt.

Har du et spørsmål til Alix? Send henne på e-post [email protected] eller tweet henne @AlixFox

Se opp for Alix nye magbøker, 'Den savnede kinken', Ut i august.

Populært emne