12 måter å stoppe negative mennesker fra å suge din energi

Vi har alle den ene negative personen i våre liv som vi ikke synes å riste. Her er 12 måter å hindre dem fra å suge ut din lykkelige sjel.

Når jeg studerte dette stykket, kom jeg over et veldig interessant urbane begrep som ble beskrevet for å beskrive negative mennesker. De er kjent som "energi vampyrer." Jeg elsket absolutt det, som det perfekt beskriver en negativ person som saps all din energi.

Jeg er sikker på at du vet minst én energibamp. For å være ærlig, vet jeg flere, men har lært å holde dem i sjakk. Jeg har mine egne problemer å håndtere og ærlig talt ikke har tid til å rote med dramaet.

Negativ Nancy, negativ Ned

Tingen om å ha en negativ person i livet ditt er at, i tillegg til den åpenbare negativiteten, er de også oppmerksomhetssøkere. De feirer på en eller annen måte at de kan gni andre på feil måte, bare ved å være seg selv. Jeg generaliserer her, men hei, det er mønsteret jeg har lagt merke til.

For å være rettferdig, skjønner mange energivampor ikke engang at de påvirker andre rundt dem. Det er derfor du må ta de nødvendige skritt for å sikre at de ikke gjør deg gal. Det er ikke jobben din for å få dem til å føle seg bedre, så her er det 12 enkle måter å stoppe energivamporene fra å sappe din positive energi. [Les: 16 oppmerksomhet whore tegn du må passe på]

# 1 Fortell deg det er midlertidig. Med mindre du er gift eller slekt med denne personen, fortsett å fortelle deg at det å være rundt dem bare er midlertidig, og du vil bare ha det bra. For eksempel, hvis du jobber med en negativ person, kommer du til å hoppe av klokka 17.00, og du trenger ikke å bekymre deg for å være i kontakt med dem for resten av kvelden. Hvis du har en negativ venn, gjør en bevisst innsats for ikke å bruke så mye tid sammen.

# 2 Heng ut i en gruppe. Elendighet elsker selskap, så gjør ikke en-mot-en-økter med en energi-vampyr; Alle deres negativitet vil bli rettet mot deg. Hvis du må henge med denne personen, sørg for å planlegge gruppemøter. På denne måten vil negativiteten bli spredt ut blant dere alle, og du vil ikke føle det så mye.

# 3 Nekter å bli sugd inn. Husk alltid at du ikke kan fikse denne personen, så det er ingen grunn til å bli sugd i problemene sine. Forhindre at ting blir for tungt og seriøst ved å bytte emne hver gang denne personen bringer opp noe negativt. For eksempel, i stedet for å høre på dem, klage på jobben sin, endrer samtalen til en morsom anekdote. [Les: Hvordan gjenkjenne og giftige forhold i livet ditt]

# 4 Tilbyr hjelpen din. Oppgi tilfeldig at du ser at de er veldig stresset og spør om det er noe du kan gjøre for å hjelpe. Du viser at du bryr deg, kan lette deres negativitet - men samtidig glemmer du ikke punkt 3. Pass på at du ikke blir sugd for dypt inn i problemene sine, for på slutten av dagen kan bare de * eller svært dyre terapeuter * virkelig gjøre en forskjell.

# 5 Empathize med dem. Deres negativitet kan ikke plage deg så mye når du setter deg i skoene sine. For alt du vet kan denne personen være super negativ på grunn av noe fryktelig som skjedde med dem.

# 6 Begrens tid sammen. Ikke heng sammen sammen hele tiden, og bare gjør en innsats for å se denne personen under viktige hendelser som bryllup, fødselsdager og netter ute på byen med andre mennesker. Jo mindre tid du bruker sammen, desto mindre må du håndtere negativiteten deres.

# 7 Snakk om glade ting. En enkel måte å fjerne luften av negativitet er å snakke om positive ting. Hvem kan bli lei seg til å snakke om kattunger, regnbuer og sommerfugler? Hold deg unna deprimerende temaer som deres kjærlighetsliv, arbeid og alt som har å gjøre med politikken. [Les: 13 glade ting du trenger for et helt godt liv]

# 8 Fortell dem hvordan du føler deg. Jeg har en ekstremt negativ venn som stadig klager. Hun kan gå igjen og igjen uten å innse hvor mye negativiteten hennes påvirker alle rundt henne. Like ung og vakker som hun er, kan hennes holdning sammenlignes med en av en gammel heks. Hennes kontinuerlige klager om knæret * til tross for at de ble rådet av flere leger for å få en mindre kirurgisk prosedyre gjort for å kvitte seg med smerten * var halmen som brøt kamelens rygg.

Jeg satte henne ned og hadde en alvorlig diskusjon med henne om hennes negative og whiny holdning. Jeg rett opp fortalte henne at hvis hun ikke gjør en innsats for å slutte å være så negativ, skal hun finne seg nye venner. Hun tok det litt vanskelig, men er nå mye mer klar over hva hun sier og hvordan hun oppfører seg. Noen ganger er alt du trenger for energi vampyr et inngrep.

# 9 Sone dem ut. Prøv bare dette hvis du har prøvd trinn # 7, til ingen nytte. Hvis du er i selskap med noen negative og ikke ønsker å håndtere dramaet ditt, må du bare sone dem ut og la noen andre ta tøylene. Hvis det bare er dere to, si at du må løpe av for et nødmøte.

# 10 Ikke vær dørmatte. Ikke la dem snakke øret av, ikke la dem løsne all negativitet på deg, og definitivt ikke la dem dra nytte av deg. Hvor effektiv og glad kan du være hvis du har denne enorme, negative skyen som henger over deg? Du må også ta vare på deg selv.

# 11 Hold deg rolig og positiv. Ikke la denne personens holdning ødelegge hele dagen. Hvis du må, gå bort fra situasjonen og bruk en god unnskyldning som for eksempel et nødfamilieproblem, arbeidsmøte og så videre. Jeg er sikker på at du kan tenke på noe troverdig, så vær ikke redd for å fortelle en liten hvit løgn for å holde sunnheten intakt. [Les: 14 rolige måter å gjenkjenne vanlige mennesker og håndtere dem]

# 12 Bli kvitt dem. Nei, ikke smekk dem og la dem svømme med fiskene. Skjær dem ut av livet ditt, i stedet. Stol på meg når jeg sier at livet ditt vil bli mye bedre hvis du ikke trenger å håndtere denne personens giftige oppførsel. Omgir deg med glade folk, og du vil finne at verden er et mye vakrere sted enn det var før.

Uansett hvor nært du er til denne personen, er det ikke noe poeng å binde deg til dem og absorbere all negativitet. Det gjør ingenting, men gjør deg til en av dem. Hvis det er et familiemedlem eller ektefelle som du ikke kan løpe bort fra så lett, sørg for å fortelle dem hvordan du føler.

[Les: 17 dårlige, giftige venner du trenger å unfriend fra livet ditt]

Hvis det ikke er noen endring i negativiteten deres, må du registrere deg for rådgivning - fordi bare en profesjonell kan hjelpe dem med å finne ut de negative problemene deres.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar