Stopp å være sosialt ubehagelig! 13 trinn som vil forandre deg for godt

Det er ikke morsomt å gå inn i et rom fullt av folk og bryte ut i en overdreven panikksvette, stol på meg. Så, her er hvordan du slutter å være sosialt vanskelig.

Da jeg var i videregående skole, ville jeg ha store svettepiller ved slutten av skoledans eller husfest. Nei, det er ikke fordi jeg var twerkin på dansegulvet, det var fordi jeg var engstelig. Om hva? Du vet, jeg vet ikke engang. Jeg antar hva folk tenkte på meg. Så lå jeg lavt i bakgrunnen, og selv om jeg var utgående, lærte jeg å være stille.

Å være sosialt plagsom suger. I stedet for å møte kule og interessante mennesker, er du opptatt med å henge ut med brikkebollen som du er ivrig etter å holde den til støtte. Jeg får det, oh, jeg får det. Men det er på tide å komme seg ut av det sosiale nedgangen og jobbe med å redusere sosial angst.

Hvordan slutte å være sosialt vanskelig

Det kommer til å ta litt tid å slutte å være sosialt plagsom, men snart nok blir grovene tørre * ikke en dårlig rim *. Ikke bekymre deg, hvis du følger disse tipsene, så blir du en sosial sommerfugl på kort tid. [Les: Sosial angst til sosial sommerfugl - Hvordan være mindre vanskelig]

# 1 Innrøm at du er sosialt vanskelig. Ikke late som om du ikke er sosialt vanskelig. Nei, du svetter overdrevet hver gang du går inn i et rom, er ikke en naturlig forekomst. Det er bare tid for deg å innrømme dette til deg selv. Men heldig for deg, du kan faktisk endre det.

# 2 Finn ut hvilke miljøer som gjør deg sosialt vanskelig. Hvilke miljøer utløser din sosiale angst? Store grupper av mennesker? Små, intime sammenkomster? Du må vite utløserne slik at du vet hva du trenger å jobbe med. Så neste gang du er ute på fest eller begivenhet, kan du være selvbevisst om din kropp og mental tilstand.

# 3 Ingen husker faktisk. Ok, jeg vet at dette høres ut, men du må forstå at ingen egentlig bryr seg om hva du må si. Som, ingen husker den tiden du gjorde noen kommentar om Britney Spears 'musikk. Med mindre du er Obama, tar de fleste informasjon på ett øre og utover det andre. [Les: Hvordan lage liten snakk uten å føle seg vanskelig]

# 4 Må ikke sikte på suksess. Ikke prøv å sikte på suksess. Se i stedet på dette som en lærerfaring for hvordan du slutter å være sosialt vanskelig. Dette kommer ikke til å være en engangs ting som du gjør en gang til, og du er sosialt i harmoni med resten av livet ditt. Dette kommer til å ta lang tid for deg å utvikle.

# 5 Komme ut av negativløkken. Å være sosialt vanskelig er alt en mental ting. Du tror du vil skru opp, si noe dumt, og folk vil hate deg - jeg vet det hele. Men du kommer til å måtte komme deg ut av den negative kretsen fordi den ikke fungerer for deg. Noen ganger faking det til du gjør det er ikke det verste du kan gjøre.

# 6 Skriv den ned. Du kan ikke holde dine følelser flaske opp inni deg ... du trenger et uttak. Så skriv dine følelser ned i en journal. Før du går ut, kan du skrive ned hvordan du føler, og når du kommer hjem, skriv ned hvordan det gikk, hva som skjedde, etc. Det er en fin måte å senere reflektere over fremdriften din. [Les: Sosialt vanskelig? 16 små hack å løsne opp og leve livet]

# 7 praksis. Ja, ja, ja. Jeg vet at du har traumatiske minner fra foreldrene dine for å fortelle deg om å praktisere fløyten din, men seriøst, de hadde rett. Du må øve. Så spør vennene dine om å ta deg til fester eller arrangementer. Den eneste måten du kan øve på er å faktisk gå ut.

# 8 Minn deg om sosiale normer. Hvis du freaking ut om ikke å oppfylle de sosiale normer, vel, hva med deg, minner deg om dem. Jeg mener, hva er den riktige måten å handle på en fest?

Selvfølgelig er det noen grunnleggende regler som ikke å tisse på teppet, så hvis det vil bidra til å redusere angst, finne ut hva disse reglene er. Hvis du føler at du brøt dem, bare unnskyld ... ingen skal drepe deg. [Les: Hvordan ikke å være vanskelig - En veiledning for de sjenerte og quirky]

# 9 La huset stå. Hvordan kan du øve på å sosialisere hvis du ikke forlater huset ditt? Nei, ikke å spille videospill på nettet teller ikke. Så, du må gjøre et løfte til deg selv, så vil du gå ut på en funksjon minst en gang i uken. Jeg bryr meg ikke hvor du går så lenge du må sosialisere.

# 10 Det er ikke en stor sak hvis du rydder opp. Ting å være sosialt vanskelig er at du er bekymret for å skru opp alt, og det er derfor du er vanskelig. Men hør, du kommer ikke til å miste jobben, huset ditt eller din beste venn. Hvis noe, vil folk spørre hva du nettopp sa og fortsette med samtalen. Du vil leve!

# 11 Tillat deg selv rom for feil. Mye feil. Som det har vært år, og jeg sier fortsatt og gjør ting som får meg til å knuse. Det er bare livet, det kan ikke være perfekt. Så gå lett på deg selv og ros deg selv når du forteller en spøk eller gjør en venn. Det er øyeblikkene du bør fokusere på. [Les: Hvorfor introverter er mye mer enn bare sjenert og vanskelig]

# 12 Du trenger ikke å gjøre alt på en gang. Ikke legg presset på deg selv at du må gjøre alt akkurat nå. Arbeid i baby trinn, fordi det er mye lettere. Gjør kortsiktige mål for deg selv hver gang du går ut, og så sakte bygge på dem. Du trenger ikke å mestre kunsten å sosialisere alt om en natt. Hvis du legger trykket på deg selv, vil du flop.

# 13 Skrem deg selv. Hvis du ikke ler deg selv, vet du aldri hvordan du slutter å være sosialt vanskelig. Hør, du skal lage feil, som å fortelle en mislykket vits eller gi et merkelig svar. Det er normalt. Men i disse øyeblikkene må du bare le av deg selv. Det vil hjelpe deg å sette ting i perspektiv. Skrem og lær.

[Les: 10 motiverende tips-n-triks for introverts og sjenerte mennesker]

Å vite hvordan du slutter å være sosialt vanskelig, er ikke lett, men hvis du er fast bestemt og selvmotivert, så vil du trekke deg gjennom. Ikke gi opp og husk, du kommer til å ha noen støt underveis ... men fortsett å gå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar