Steve Jones: "Jeg går til treningssenteret religiøst nå"

Innholdsfortegnelse:

Steve Jones: "Jeg går til treningssenteret religiøst nå" - øVELSER 2023
Steve Jones: "Jeg går til treningssenteret religiøst nå" - øVELSER 2023
Anonim

Du vil nok vite Steve Jones som den kjekke kjeften fra tellyen som ville være på listen over Topp ti folk å se ut. Når han går på en sesong med å presentere Channel 4s Formula One-dekning, er hans treningsregime som rask og høy av decibel som løpene han overvåker?

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

Jeg er revet mellom ærlighet og beskjedenhet her … Jeg skal si en hard ni for øyeblikket. Jeg tror ikke noen er noen gang en 10 - hvis du er 10, er kampen over, og kampen er den tingen som hjelper oss med å holde oss i form. Jeg vil aldri være 10 Jeg vet ikke engang hvordan man ser ut. En sunn 10 er noe du aldri kommer til - du burde prøve, men du bør aldri komme. Det handler om reisen, ikke destinasjonen.

Hva gjør du for å motivere deg selv?

Jeg hadde en helsefare nylig - jeg gled en plate i bunnen av ryggen min mens du spilte squash. Min kone var nødt til å hjelpe meg å sette skoene mine på - det var veldig deprimerende og opprørende. Jeg så leger og de snakket om å sette inn stenger i ryggen, ekte Frankenstein-ting. Det skremte bejeezus ut av meg, så jeg bestemte meg for det og fokuserte på å rekonstruere ryggen min og gjøre den sterkere - det var den beste beslutningen jeg noen gang har gjort.

Jeg er så redd for å gå tilbake til det mørke stedet at jeg går til treningsstedet religiøst nå - jeg jobber så hardt for å holde ryggen min passe, at alt annet faller i kø. Hvis jeg går hjem etter en lang dag, og jeg setter meg ned på sofaen, liker jeg å tenke jeg skal stå opp av meg og gå til treningsstudioet når jeg minst vil. Det er det som skiller deg fra alle andre - de fleste kommer hjem og sier "Ah, jeg skal gå i morgen", men du må være som "Nei!" Du kommer til å gå - du må ha den mentaliteten.

Jeg går til treningsstudio hver dag; Selv om jeg går tilbake til The Valley, tar jeg lørdagen av, for det er normalt en massiv piss-up på fredag …

Image
Image

Hva vil du aldri gjøre igjen?

Når jeg går, drar broren meg alltid for mye og beregner avstander - han er som "Neste gang jeg slår det". Jeg er som "Hva? Bare gå dit ut og gjør det! Det er nok, hvorfor må du slå deg selv? "

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Jeg jobber så uvanlige timer, at mens mange andre mennesker jobber, kan jeg gå på treningsstudioet - jeg er heldig i den forbindelse. Min karriere er tung på estetikken, du må være i form - det er det trykket å alltid se bra ut på kameraet. Du må spise sunt og resten av det, men hvis det holder deg i form, er det kanskje ikke en dårlig ting tross alt …

Kanal 4 er det nye hjemmet til frittstående Formel 1 i Storbritannia med live dekning på 10 Grands Prix denne sesongen og omfattende høydepunkter i hver rasehelg. Besøk channel4.com for mer informasjon.

Populært emne