Trinn opp Snacking-spillet ditt med denne saltede sjokoladeproteinbollen Oppskrift

Den mest vitale delen av et sunt kosthold er spikring av ernæringsmessig sminke av hovedmåltider, men viktigheten av snacking bør aldri undervurderes. Alle kylling-bryst-og-brokkoli middager i verden vil ikke gi ned vekten din hvis du tetter ansiktet ditt med kake og kjeks i mellom.

En surefire måte å sikre at dine snacks ikke sporer et sunt kosthold er å lage dem selv, fordi det er i utgangspunktet umulig å snike en belastning tilsatt sukker til noe du gjør deg selv uten å innse at det skjer.

Denne saltede karamellproteinballoppskriften fra kroppsdesign merker alle boksene for en tilfredsstillende, men likevel god behandling. Den inneholder havre, cashewnøtter og mandelsmør for å fylle deg med umettede fettstoffer og fibre, pluss datoer og litt mørk sjokolade for å tilfredsstille din søte tann.

Ingrediensene inkluderer også en pose med Body Design's vanilje-risting, et måltidsskift som er høyt i protein og fiber. Den er designet for å brukes i kaloribegrenset diett, men fungerer like bra, om ikke bedre, som supplement her.

Best av alt, bør proteinbollene ikke ta mer enn en jiffy å lage. Pluss en time i fryseren å sette, men du trenger ikke være der for det.

ANBEFALT: Høyprotein Snacks

Ingredienser (Gjør ni baller)

 • ½ kopp (75g) havre
 • ½ kopp (55g) cashewnøtter
 • 1 ½ kopp (260 g) datoer
 • Klem av havsalt
 • 1 sachet vanilje Body Design shake
 • 2 msk mandelsmør
 • Drizzle av smeltet mørk sjokolade (du kan bestemme hva det betyr, men hvis du går over bord, forvent at ernæringsinformasjonen nedenfor forandrer seg drastisk)

Metode

 1. Sett havre og cashewnøtter i en matprosessor og puls i noen sekunder.
 2. Tilsett resten av ingrediensene og bland dem igjen til alle ingrediensene er godt kombinert.
 3. Rull blandingen i baller og pop disse inn i fryseren i en time å sette.
 4. Drizzle med litt smeltet mørk sjokolade og nyt.

Næringsinformasjon (per ball)

Kalorier 159Protein 5,7 gFett 5,5 gKarbohydrater 23,4 g

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar