Trinn opp Snack Game med denne kakao og Almond Energy Balls Oppskrift

Energikuler er et stadig mer vanlig syn på supermarkedskassen, der de tilbys som et sunnere alternativ til sjokoladebarer og søtsaker. Men du trenger ikke å bruke et par quid hver gang du vil ha en utholdenhetssfære - de er veldig enkle å lage hjemme.

Denne kakao og mandel energi ball oppskrift kommer fra The Runner's Cookbook av Anita Bean (RRP £ 14,99, Bloomsbury) - men disse bitbitene er gode for alle, ikke bare løpere på jakt etter et løft under lang trening. Pisk opp et parti i helgen og hold dem i kjøleskapet ditt for å ha en matbit når ettermiddagen begynner å dra og du hører sirensangen til kjeksen.

Kakao Og Almond Energy Balls Oppskrift

Ingredienser (gjør 16 baller)

  • 125g klar til å spise Medjool eller andre myke datoer (du kan bruke standard tørketid, bare la dem suge i kokende vann i 10-15 minutter og deretter tappe)
  • 100g bakte mandler (eller cashewnøtter eller hasselnøtter hvis du foretrekker det)
  • 75g rullet havre
  • 2 ts mandel eller jordnøtt smør
  • 1 spsk kakaopulver For å belegge ballene dine, velger du kakaopulver, sesamfrø, finhakkede pistasjenøtter, finhakkede blandede nøtter, desiccated kokos eller sjokoladeflis.

Metode

  1. Plasser datoene i en matprosessor med mandler, havre, nøttersmør og kakaopulver, og behandl i to til tre minutter til du har en veldig stiv pasta. Du må kanskje skrape ned blandingen fra bunksiden noen ganger.
  2. Ta en liten mengde blanding og kast den mellom hendene for å lage en bite-sized ball. Gjenta til du har brukt alt.
  3. Velg belegget ditt, spred det på en stor tallerken, rull deretter hver ball rundt til den er pent belagt.
  4. Plasser i en lufttett beholder og oppbevar i kjøleskapet, der det vil vare i opptil en uke - eller i fryseren i opptil tre måneder.
Se relatert The Runner's Cookbook - Lett, deilig og ikke bare for løpereRefuel etter kjøringen din med denne grønne gjenopprettelsen SmoothieEnjoy this protein-packed Turkey Spaghetti Bolognese RecipeDe beste energibarene til å brenne din øvelseLow-Calorie Snacks: Vår Sunneste Picks

Ernæring (per ball)

kalorier 86Protein 3gfett 4g-av hvilke saturater 0gkarbohydrater 9g-av hvilke sukkerarter 5gFiber 1g

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar