Trinn opp ditt fettutslipp med denne utendørs HIIT-treningen

Utbruddet av sommeren betyr to ting. For det første er det på tide å bytte inn svette på innendørs for å slikke solens vitamin D-rike stråler utendørs. Og for det andre er det på tide å endelig avsløre at settet av krusende abs har vært honing hele vinteren. Og hvis du ikke er der ennå i seks-pakningsavdelingen, vil denne høyintensitetsparksborren - utformet av DIY-treningsspesialisten Andrew Tracey - hjelpe deg med å komme dit. Finn et klart sett med trinn og ta flyturen.

Hvordan det fungerer

Denne treningen bruker en treningsmetode utviklet av den amerikanske fysiologeksperten Arthur H Steinhaus på 1940-tallet, kjent som perifer hjertehandling (PHA). Tracey sier at "når det er gjort riktig, er PHA motbydelig", men det har stor kardio- og fettforbrenningspotensial. Du veksler mellom mellomkroppen og overkroppen beveger seg, slik at hjertet ditt virker overtid, omdirigerer blod til ekstremiteter, i stedet for å fokusere på en muskelgruppe om gangen.

Veibeskrivelse

Begynn med å hoppe opp trappene med ett ben, deretter kjøre ned og gjøre fem gjeddepresser. Deretter hopper du opp trappene med det andre benet, løper ned og gjør fem bueskyting på hver arm. Gjenta dette i fem runder, hviler ett minutt mellom hver. Tretthet kan være innstilling i, men gå videre til de to siste trekkene, hvor du hopper opp trinnene i så få hopp som mulig, løp ned og gjør 15 nedslag presser, totalt fem runder. Resten 30 sekunder mellom runder.

ANBEFALT: Slik styrer du press-opp

1 Høyre ben bundet

På ett ben, hopp på hvert trinn, med fokus på å opprettholde balansen. Begynn å hoppe på hvert trinn, så hopp over trinn hvis du kan generere nok strøm.

2 Pike press-up

Med føttene hevet og hender på bunnen av trinnene, så kroppen din danner en L-form, bøy armene dine for å senke hodet rett utenfor gulvet, og kjør deretter opp igjen.

3 Venstre ben bundet

Bytt ben og hopp opp trinnene, bruk armene dine for å balansere og for å skape momentum.

4 Archer press-up

Dette er en regresjon fra en-arm press-up. Plasser den ene hånden med armen rett på bunnsteget og kjør opp med den andre armen. Gjør fem hver side.

5 Bredspring

Senk ned til en kvart knep, og hopp opp kraftig på det lengste trinnet du kan nå. Gjenta, med sikte på å hoppe opp trinnene så få sprang som mulig.

6 Avvis press-opp

Gjør en press opp med føttene dine opp, hendene på bunnen av trappene og kroppen i en rett linje. Øk nedgangen for å gjøre det vanskeligere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar