Stef Fit og fire andre Instagram Fitness Stars vi elsker

Innholdsfortegnelse:

Stef Fit og fire andre Instagram Fitness Stars vi elsker - øVELSER 2023
Stef Fit og fire andre Instagram Fitness Stars vi elsker - øVELSER 2023
Anonim

De fleste av oss sjekker våre telefoner først om morgenen før vi vurderer om vi skal rulle ut av sengen i kulde og hodet på treningsstudioet. Med mindre vår personlige trener holder oss ansvarlige har vi vært kjent for å hoppe over treningen og fortsatt forvente resultater.

Hvis du sliter med å være motivert, vil du sannsynligvis ikke følge disse kommende treningsstjernene. Med daglige innlegg som vil føre til at du bokstavelig talt starter ut av sengen, her er de fem Instagrammerne du bør følge.

@stef_fit

Et innlegg delt av Stefanie Williams (@stef_fit) på

Den misunnelse av Stef Fit sine daglige innlegg bør gi deg den mye trengte motivasjonen til å presse gjennom utfordrende dager! Å avsløre den sanne dedikasjonen som trengs for å opprettholde kondisjon sammen med et mangfoldig treningsøkt. Stef's Instagram er bare den inspirasjonen som trengs for å bytte opp treningsdagene og forplikte seg til å spise sunt.

@DaniellePeazer

Et innlegg delt av Danielle (@daniellepeazer) på

Holde passform blir ikke mer glamorøs enn Danielle Peazer. Hun er en global Reebok-ambassadør, kjent for å danse for noen av musikkindustrins største stjerner, blant annet Kylie og Justin Timberlake, samt på høyt profilerte hendelser som London 2012 OL og X Factor; hun finner også tid til en blogg og YouTube-kanal - wow! Dedikert for å dele hvordan man skal leve et sunt balansert liv, er Danielle en trenings- og livsstilinspirasjon. Lansering av en lett-å-følge kroppsplan for 12 uker sammen med hennes vanlige Instagram-innlegg, har aldri vært enklere å oppnå en danser kropp.

@Maeve_Madden

Et innlegg delt av Maeve Madden (@maeve_madden) på

Å bevise at du kan hoppe tilbake når livet får deg til å snuble, har ex-danser Maeve Madden overvinnet danseskader for å utmerke seg i fitness og kommersiell modellering. Revealing nøyaktig hvordan å oppnå en sunn kropp for modellering sammen med oppriktige livsstilsbilder, utfordrer Instagram oss til å gå ut av vår komfortsone og bli vår beste versjon. En må-følge for de av oss som sliter med å ikke la helseproblemer få det bedre av treningsøktene våre og de som trenger det ekstra, ikke å gi opp.

@Londonpaleogirl

Et innlegg delt av% uD83C% uDDEC% uD83C% uDDE7 Tessa Seward% uD83C% uDDEC% uD83C% uDDE7 (@londonpaleogirl) på

Tess Sewards London Paleo Girl Instagram er seriøs matporno. En dedikert foodie, Tess Instagram er flott å følge hvis du sliter med å finne en balanse mellom ernæring og kondisjon. Med måltider til enhver tid på dagen, så vel som snacks, har du nått nærmere målene dine.

@CarlyRowena

Et innlegg delt av% uD83D% uDCAA% uD83C% uDFFC CarlyRowena #GGGirls (@carlyrowena) på

Hvis du sliter med å sjonglere fitness, arbeid og andre forpliktelser, har Carly Rowena blogg all inspirasjon som trengs for å opprettholde balanse. En kvalifisert personlig trener, hun har en voksende legion av online-følgere som stoler på sine enkle YouTube-treningsøkter sammen med quirky Instagram-sitater for daglig motivasjon. Med en balanse mellom oppriktige bilder og profesjonelle snaps, gjør hun passformen ser morsom og enkel ut, samtidig som den fortsatt er relativ.

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Populært emne