Oppholder seg i kjærlighet eller forblir singel?

Vi tar opp det gamle gamle spørsmålet igjen, er det bedre å være forelsket eller er det bedre å bo alene? Å være single er bedre for noen stund å være i relasjoner er svaret til andre. Hva er ditt? Finn ut her.

Klikk her for å lese introduksjonen på er det bedre å være single eller i et forhold.

Vil du foretrekke å bli forelsket eller bli singel? Eller er det spørsmålet utenfor din kontroll?

Par som synes å være single er bedre, eller singler som elsker relasjoner og kjærlighet er ikke vanskelig å finne.

Men hvorfor er vi egentlig så ufattelig tenkt på kjærlighet?

Holder seg forelsket eller bor alene

Mennesker er ubesluttsomme og grådige. Og vi er også veldig usikre, med verden og med oss ​​selv. Vi vil aldri gå glipp av noe moro, så vi fortsetter å bytte og tenke at det alltid er noe bedre å vente på oss.

Uansett om det er en ny mobiltelefon eller et moderne designutstyr, nesten etter hvert kjøp eller avgjørelse du gjør, kommer et annet alternativ i ditt sinn, om det er en splittet sekund.

Plukker den bedre siden ved å være single eller forelsket

Hvis du noen gang tenker på det, vil det nesten alltid vise seg å være den kuleste natten noensinne, den kvelden ute som du savner med vennene dine. Champagnen ville hælde på taket og mengden kunne ikke vært bedre, eller det er det vennene dine sier. Dette er vanligvis kjent som PR. Når du ønsker å gå klubb, vil du åpenbart gå til et bestemt sted fordi du tror du vil nyte det.

Men dessverre kan festen til tider vise seg å være det verste festen det kunne være. Hva forteller du vennene dine som advarte deg om det neste dag? Du forteller dem at de hadde feil, og du hadde en flott tid på festen.

Det gjør ikke vondt for å lyve så lenge det ikke gjør vondt ditt ego, gjør det? Det samme gjelder å holde seg forelsket eller bo alene.

Hva gjør du når du ikke kan male, du kjøper et pent bilde og forteller alle at dette var et bedre alternativ, ikke sant? Når du er i et forhold, forteller du alle at livet som et par er bare bra, og du har mye moro. Hei, det er din jobb å gjøre det, for å opprettholde stien du følger og din livsstil.

Hvis du er singel, vil du sannsynligvis scoff på alle lovey-dovey parene og fortelle hele verden om hvor mye mer moro du kan være singel.

Vel, man kan aldri fortelle om livet er dårlig. Men du gjør det til et poeng å lyve til verden og overdrive om hvor mye morsommere man kan gjøre det du gjør. Evangelister av singledom og paritet påvirker oss til en viss grad, og vi lytter til dem til tider. Men for å være realistisk, har begge sine egne upsides og downsides.

Tenk på det, å være sammen med noen kan være en dra hvis du er hekta med noen bare slik at du kan fortelle verden at du har en partner. Og det er ikke noe bedre å være single etter at du nettopp har gått ut av et ødelagt forhold.

Bor ensom v. Forbliv forelsket

Det er lett å freak out eller panikk når du er i begge tilfellene, men sterk din tro på ditt valgte system er. Vel, hvis du ikke tror det, prøv å fortelle en fyr som kommer til å gifte seg neste morgen at hans fremtidige kone ville være den eneste kvinnen han ville sove med igjen, og at livet hans ville endre seg drastisk fremover.

Eller prøv å fortelle den 40 år gamle lykkelige single wannabe Samantha fra Sex and the City historien om den gamle damen som døde alene med hundre katter og en geit.

Neste dag finner du den 40 år gamle kvinnen med en taper hun slått ned den forrige uken, og hører at fyren ringte av bryllupet og bestemte seg for å dra til Las Vegas for en runde dans. Dette er tilfeller som er over toppen, men jeg håper du får den underliggende meningen.

Å være forelsket og bli singel er alt i ditt eget hode. Det er bra hvis du tror det er, og du skal alltid prøve å se etter noe bedre, med mindre du er fornøyd med det du har. Klikk her for å lese om singler og ekteskap, og hva er bedre for deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar