Hold deg positiv når du prøver å bli gravid

Prøver en baby å bli overveldende? Hold deg optimistisk med disse tipsene

Det er lett å føle seg ned når ting ikke skjer slik du vil at de skal etter flere måneder med å prøve for en baby. Men å holde åndene opp er viktig akkurat nå, og disse enkle ideene kan hjelpe.

Hold deg nærme

Ikke slakk din partner ut når du føler deg nede. Det kan være vanskelig å snakke når du føler deg despondent, men åpne opp og chatte gjennom dine følelser - han har nok en vanskelig tid også.

Lage en liste

Legg ned alt som er strålende om livet ditt. Det vil være lengre enn du forventer, og flott å se på fra tid til annen for å minne deg på at livet er bra.

Ikke slakk din partner ut når du føler deg nede

Le litt

Tenk på ting og ta deg tid til moro. Se en morsom film og øk hjernen din dopamin nivåer: hormonet er en nevrotransmitter som utløser en følelse av glede som har en positiv effekt på humør, samt motivasjon.

Gå ut

Se venner og la dem oppmuntre deg. Å være rundt andre mennesker og vise interesse for livet har vist seg å øke positiviteten.

Få trenerne dine på

Ja, vi skal fortelle deg å gå en tur. Å gå ut og forbinde med naturen har vist seg å gi deg mer fysisk og mental energi, samt en følelse av velvære.

Prøv litt oppmerksom meditasjon

Før du avviser ideen, bare gi den en tur. Sitt ute og vær nøye med hva du gjør, dine tanker og dine opplevelser.Setter pris på brisen og sollyset på ansiktet ditt og tenk på hvor fantastisk trærne er, i stedet for å tenke på hvordan ting ikke går veien akkurat nå.

Lag en lykkeboks

Sett ting du elsker der inne - som et godt bilde, litt sjokolade, en favoritt duft ... og åpne den hver gang du trenger et løft.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar