Begynn med å svømme med mannskap

Innholdsfortegnelse:

Begynn med å svømme med mannskap - øVELSER 2023
Begynn med å svømme med mannskap - øVELSER 2023
Anonim

Få idretter oppmuntrer engstelse i nybegynnere, ganske som å svømme, noe som er forståelig, da det er veldig vanskelig å drukne eller bli spist av en hai på selv ditt aller første forsøk på jogging.

En sikker brann måte å bidra til å overvinne bassenget paranoia og gjøre svømming morsommere er å gå med andre mennesker. Swim Dem Crew er en avslappet svømmeklubb for alle nivåer som møtes i lidos og bassenger over hele London hver uke. Trener snakket med medgrunnlegger Peigh Asante for å finne ut mer om Swim Dem Crews opprinnelse og etos.

ANBEFALT: Fordeler med svømming

Hvordan startet Swim Dem Crew?

Det startet av omstendighet - jeg ble skadet og fysioen foreslo at jeg skulle svømme som en del av min rehabilitering. Jeg så at [Swim Dem Crew co-founders] Nathanial og Emily også svømte masse, som da jeg gikk til bassenget, hadde jeg bare sett mødre og babyer og folk over 60, så jeg var sjokkert over at det var folk, min alder svømmer.

Emily og jeg begynte å svømme hele tiden, hver lørdag, og det vokste bare organisk derfra for å være ærlig. Det var aldri en premeditated ting, det bare skjedde. Folk ville bli med oss, og til slutt kom det til et punkt der det vokste, og da begynte vi å sette ordet ut.

Var du en komplett nybegynner i starten?

Ja, en komplett nybegynner.

Hvor lenge tok det deg til å bli bra på å svømme?

Det tok kanskje fire måneder å ha tillit til å gjøre en triathlon [Peighs første triathlon var på Dorney Lake i Eton i 2013], men svømmingen min var veldig forferdelig, ser tilbake på det, svømmingen min var absolutt sh * t. Men det gjorde jeg fortsatt.

ANBEFALT: Total nedsmelting Svømming for triatletter

Hvorfor tror du at folk er bekymret for å svømme?

Det er mye faffing om. Når du løper, setter du på skoene dine og treffer veien. Med svømming er det mye mer involvert, og pluss det er den eneste sporten der du virkelig må forlate ditt ego ved inngangsdøren. Med løp kan du stoppe eller gå så sakte som du vil, med svømming har du egentlig ikke det.

Er det en viktig etos på Swim Dem Crew?

Det er ikke spesielt, men vi vil at folk skal være dristige og villige til å gå inn i det ukjente. Det handler om å utfordre deg selv, så vi prøver alltid og oppfordrer svømmere til å presse litt videre og omfavne det som et barn. Når du er barnslig, utvikler du egentlig ikke tanken om frykt eller noe slikt, du gjør det bare og tenker på det etter, og det er noe vi definitivt prøver å oppmuntre på Swim Dem.

Hva er den beste måten å bli involvert i?

Hver lørdag tar vi tur - vi legger en meningsmåling på Twitter, og folkene bestemmer hvor vi svømmer. Så stemme, bli involvert i den meningsmåling, avgjør hvor vi svømmer og møt oss på den lørdagen.

Tweets av @swimdemcrew

Har du råd til å gi folk nervøs for å svømme?

Bare gjør det! Ikke tenk over det, vi bruker mye tid planlegging, tenkning og ikke nok tid til å utføre.

ANBEFALT: Voksne svømmelektioner og bassenger i London

For mer info gå til swimdemcrew.co.uk eller følg dem på Twitter og Instagram

Populært emne